icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

andy03
5. mar 2012

@timona ahoj..ja som sla k lekarovi a tak isto mi v maternici nic nenasla..mna strasne brucho bolelo a ms mi meskalo 4 dni...tak mi najskor spravil vysetrenie , pozrel vajecniky, cisty...nic vsetko v norme..potom ma do laborky poslal s mocou a test bol jasny- tehotna..ale bolo to tesne na konci 3 tyzdna tak mmi hovoril ze nic nevidel koli tomu ze je to este skoro, alebo to moze byt aj mimomatrnicove....ale to nepredpoklada asi ze to je este skoro...ze nech pride za tyzden ze budeme uz vidiet..tak idem zajtra tesiiiiiiiiiiiim...tak mam dojem ze sme na tom podobne 🙂 🙂 🙂

@barcelonka mesiac...neviem kedy sa dava, ale poedal ze nech pridem na sono a ze spravi hned aj knizku.. budem zajtra mudrjsia 😅

vateska
5. mar 2012

ahojte tehulky.....no meska mi uz stvrty den.....robila som si naposledy testik v piatok a pozitivny mozete kuk do albumu.....dufam, ze sa to nezmeni a budem tu s vami zdielat aj moje tehu 🙂 🙂 🙂

timona
5. mar 2012

@andy03 Tak drzim palce a zajtra budes kolky tyzden?

timona
5. mar 2012

@andy03 sorry teraz mi doslo, ze zajtra bude konec štvrteho tyzdna...🙂)dnes mam problem so sustredenim🙂)tak daj zajtra vedet ako si dopadla

janka369
6. mar 2012

Baby,včera som mala dostať ms a ona nikde...že by sa predsa podarilo? Ešte v nedeľu mi vyšiel test negatívny,ale ovulku som mala 24.2., tak to bude asi tým,že ešte je skoro testovať alebo nie? Už neviem čo si mám myslieť.

jaya47
6. mar 2012

@janka369 Ahoj, ja som mala ovulku 22.2., v nedelu test negativny a v pondelok pozitivny, tak kludne mozes byt 🙂

milacik3
6. mar 2012

@lucinka1104 no pochybujem ...robili mi na 35 DC krvne testy na HCG a povedali ze mam menej ako 0,1. Tak asi nie som tehotna...A MS este stale nedorazila a uz som 39DC...tak stale cakam aj injekciu mi dali 35DC.

cajova_lienka
6. mar 2012

Ahojte zienky tak klasika som nevydrzala a dnes rano testla - samozrejme ze priskoro ako som aj vedela 🙂 ale ked ono to cloveku neda a dufa ze tam najde nejakeho ducha uz 3 dni od uhniezdenia 😉 Myslim, ze to vacsina poznate tu netrpezlivost. Ale napriek iba jednej ciarke dufam, ze budem patrit k vam - pocity na to mam - od soboty take zdurene a kustik bolave podbrusko - vcera vecer som uz citila pri kojeni maternicu. dnes rano som myslela ze mi maly spapa bradavky jak to bolelo. zacinaju mi vadit pachy.... No ale sak uvidime kedze psychika je velky previt a moze to byt aj vsetko iba v hlave...... pokusim sa uz nebyt nedockava a testnem mozno az buduci tyzden. to budem sice par dni pred mrchou ale kedze ovulka bola na nejaky 11den cyklu, sexik 28.2. a uhniezdenie ak sa nemylim teraz 3.3. tak napriklad toho 13teho uz by tam mohol byt aspon duch 😀

janka369
6. mar 2012

@jaya47 gratulujem k tehu.Skúsim testovať ešte vo štvrtok/piatok.

barcelonka
6. mar 2012

@vera3000 som uz zvedava ake spravy prinesies a na fotecku 😉

andy03
6. mar 2012

@timona ahoj no podla toho pocitanie od poslednej ms tak to som uz "akoze" v 6 tzdni ale inak mesiac..dnes rano o 7 som prisla k doktorovi a uslo sa mi cislo 16 z celkoveho poctu 20.....tak som zaklopala u sestricky, objednala sa na 14,00 a zaplatila 6,50e...zdieraci..ale zasa do 12 cakat v cakarni sa mi tiez nechce...brrr..... tak sa uvidi

@jaya47 aj ja gratulujem :D

jaya47
6. mar 2012

@andy03 Vdaka, aj Tebe ;)
Baby, inak, uz je sukromka, ak mate test pozitivny, tak sup tam 🙂 Kontaktujte bambi2 🙂

andy03
6. mar 2012

@jaya47 pridaam pridaaaam

pufa
6. mar 2012

@bambi2 Ahoj. Ja si zatiaľ iba čítam, lebo do ultrazvuku sa bojím tešiť, už mám jednu zlú skúsenosť, ale dva krvné testy potvrdili tehotenstvo a hcg dobre rastie, tak ma prosím pridaj do súkromnej témy novembroviek. Termín podľa webu mám 3.11.2012. ďakujem 🙂

laluchova
6. mar 2012

prosím o prdanie do skupinky novebrovky....ďakujem....

vera3000
6. mar 2012

@barcelonka ahoj 🙂 všetko je v súkromnej 😉 pozerám, že si z môjho okresu, takže dnes som bola v nemocnici, nechali ma doma, že tá cysta je žlté teliesko, že nemôže prasknúť, lebo potratím. Zajtra ideme na sono poobede či sa zväčšila, inak som sa bavila priamo s Karabom (ak poznáš) a strašne super bol 🙂 Nespomínala si náhodou, že máš dnes narodeniny???

milacik3
6. mar 2012

@vera3000 ahoj aj ja mam zlte teliesko, aj mne povedal ze nemoze prasknut ale tehu nie som...A nic ty na to nedal? ...mnep ovedal ze sa to vstrebe ale neviem kedy...nabud.tyzden idem na kontrolu...

vera3000
6. mar 2012

@milacik3 ahoj 🙂 nedal zatiaľ, zajtra idem zase na sono, uvidíme, čo to robí, že mám zatiaľ odpočívať a hlavne sa nemám báť

milacik3
6. mar 2012

@vera3000 aha aj ja ze sa mam setrit aby nepraskla neviem co by sa inak stalo,vsak niektore prasknu a nic sa nedeje...som myslela ze mi nieco sa nech uz mam s tym pokoj ☹

vera3000
6. mar 2012

@milacik3 oni vedia asi čo hovoria, keď sa vstrebe, tak sa vstrebe 🙂 mne ešte povedal, že akonáhle by ma to bolelo viac, hneď ísť do nemocnice

bambi2
6. mar 2012

@milacik3 zvycajne sa zvykne vstrebat do 1- 2 mesiacov. existuju homeopatika, ktore pomahaju cystu vstrebat... aj bylinky su dostat nejake... ale netreba sa obavat 🙂

bambi2
6. mar 2012

@milacik3 inak ak by praskla, by si mala mozno iba bolesti a slabe krvacanie... ale o potratoch som este nepocula pri cyste...

milacik3
6. mar 2012

@bambi2 no mna to bolelo minuly tyzden uz tento moc ani nie sem tam...dali mi aj agolutin ale uz cakam 5 den a nic...tak snat dostanem MS lebo uz som 39 DC, a testy negativne sestricka povedala...ale aj tak ze mam buduci tyzden prist... Myslis ze keby ....som bola..krvne testy su 100% nie? aspon si to myslim...stale ma boli v podbrsku picha...nie tak ako pri MS...ja nechapem co sa to deje...dufam ze uz MS dorazi nech sa mozme znova snazit...

bambi2
6. mar 2012

@milacik3 hladaj si na nete info, existuju bylinky a homeo ktore pomozu... http://nemoci.doktorka.cz/cysty-na-vajecnikach/ googli, googli, googli, budes mudrejsia... ale najlepsie by som ti odporucila odstavovat cerstvu zeleninu a pit vela vela stiav... stravou sa da dosiahnut velmi vela 😉

milacik3
6. mar 2012

@bambi2 ok dakujem to som nevedela idem patrat 🙂

timona
6. mar 2012

@andy03 a mas aj nejake priznaky uz?

andy03
6. mar 2012

@timona strasne ma brusko boli...uplne jako keby som mala ms 🙄 a uz aj prsia ma zacali boliet a aj unava sa dostavila..no to je sranda- hlavne s tou unavou 😅 mam taku robotu ze mam 12- stky a stale na nohach..no to teda bude 🙄

vi3ka
6. mar 2012

žienky pridávam sa k vám. včera nám vyšli krásne //, síce jedna taká nevýrazná, ale je to tam! 😀 tešíme sa veľmi preveľmi aj s mužom, že nám to tak pekne vyšlo. ale klop klop klop, radšej nezakríknuť, lebo je to ešte čerstvé, takže psssst...nikomu ani slovo. naša dcéra na otázku, či chce súrodenca vždy odpovedá ANO, tak sme radi - hoci tomu asi ešte nerozumie čo od nej chceme. 😉 takže ak to bude, tak bude novembrové bejby ako ja. k dr. sa chystám najskor asi až koncom marca. je to ďaleko, ale načo budem hneď teraz bežať. no nie? pekný deň kočky a veľa štastia pri testovaní 🙂

kukucka26
6. mar 2012

no cauko babenky ja som dnes uz robila treti test prvy rapid slabo ruzova ciarka , po dvoch dnoch dr. max pruztok slabo ruzova ciarka , hned na druhy den ranodr.max slabo ruzova ciarka tak som ci niesom normalne mam strach ci co som nepokojna som pol roka popotrate bojim sa preco mi ukazuje slabulinke ciarky ?je tam babo ci nie ?preco nieje ciarka silnejsia?

bambi2
6. mar 2012

@kukucka26 moze byt este skoro.. kolky den po ovu si??