Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
tak ma tam prosim vezmete k sebe?
v pondelok j dnes som bola u Dr. zajtra by som mala zacat 4tt, na sone nic nevidel a stale hovoril, ze to moze byt mimomaternicové tehotenstvo, HCG ale pekne stúpa...ale mne sa zdá ze je este velmi skoro nieco vidiet. V pondelok mam ist znova na sono, uplne ma stresuje..
ahojte tu mozem byt aj ja?pozrite si moje foto vychadza to 9,11,2012 mozem sa kvam pridat?a gratulujem vsetkym 🙂 🙂 🙂
lebo sa snazime 2,5 roka, neuspesne IVF, tak som uz nevedela vydrzat
ahoj zienky, dufam, ze vsetko bude u mna dobre, ze babenko v brusku vydrzi a budem sem patrit. Podla PM termin 12.november 🙂 , tesim sa. Pisete tu o sukromnej teme, do tej sa ako dostanem?? Tehulkam blahozelam, vela zdravia nam aj detickam 🙂
Ahojte, tak asi aj ja budem patrit k Vam, zatial sa vytesujeme len tak tichucko a cakame, kedy testik ukaze krasne rovne //, pretoze mam nepravidelny cyklus (priemerne 38), a momentalne som dnes 46 DC, vcera sa sice ukazala druha ciarocka no asi po 15 - 20 minutach 😒 tak uvidime, zajtra alebo v nedelu budeme testovat znovu ...drzte palce...
Vsetkym tehulkam srdecne blahozelam a prajem bezproblemove tehotenstvo 🙂 pekny vecer 🙂
Ahojte baby-tehulky, aj my s manzelom sme s radostou a prekvapenim zistili, ze sme prvy krat tehotni. Podla datumu prveho dna poslednej menstruacie som dnes na konci siesteho tyzdna. Tesime sa a drzim palceky aj ostatnym tehulkam.
Je normalne, ze zatial nemam ziadne priznaky tehotenstva, okrem bolestivych prs a niekedy pobolievania v podbrusku? Este cvicim zumbu a v pohode to zvladam, myslite, ze mozem??
Mohla by som poprosit aj o pristup do sukromnej temy??
pridavam sa aj my budeme novembrovi 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte , aj ja by som sa rada k Vam pridala, včera som bola u doktora a potvrdil nám tehotenstvo 6 t +5, a tiež chcem porosit o pridanie do sukromnej skupiny, dakujem a prajem prijemne tehulkovanie 🙂
Ahojte, tak vcera tehotensky test z rana ovela jasnejsie ukazal, ze sme tehotni, takze aj ja by som rada bola v sukromnej skupine. Dakujem 🙂 Vsetkym srdecne blahozelam 🙂

Caute Baby.
Ja som uz mi vysli 2 tehu testy pozitivne. termin mi vychadza na november, tak snad patrim k vam 🙂
beriete vsetky novembrovky do sukromnej temy?