icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

martinabr
9. mar 2012

Caute Baby.
Ja som uz mi vysli 2 tehu testy pozitivne. termin mi vychadza na november, tak snad patrim k vam 🙂
beriete vsetky novembrovky do sukromnej temy?

bambi2
9. mar 2012

@martinabr ano 🙂

martinabr
9. mar 2012

tak ma tam prosim vezmete k sebe?

timona
9. mar 2012

v pondelok j dnes som bola u Dr. zajtra by som mala zacat 4tt, na sone nic nevidel a stale hovoril, ze to moze byt mimomaternicové tehotenstvo, HCG ale pekne stúpa...ale mne sa zdá ze je este velmi skoro nieco vidiet. V pondelok mam ist znova na sono, uplne ma stresuje..

kukucka26
9. mar 2012

ahojte tu mozem byt aj ja?pozrite si moje foto vychadza to 9,11,2012 mozem sa kvam pridat?a gratulujem vsetkym 🙂 🙂 🙂

bambi2
9. mar 2012

@timona preco si sla tak skoro k dr?? 😕

timona
9. mar 2012

lebo sa snazime 2,5 roka, neuspesne IVF, tak som uz nevedela vydrzat

bambi2
9. mar 2012

@timona ono to nema zmysel chodit tak skoro ked dr. nic neuvidi. najlepsie je v tom 7- 8 tt ked uz bije srdiecko. ja sa chystam este neskor. nie som kamoska s utz 😖

iwusca
9. mar 2012

@tiz tak 5 alebo 6 uz velky rozdiel asi nie je 😀 😀 my prave mame hypoteku na 30 rokov cize penazi mame tak akurat 😝 aj toto tehu prislo tak akurat lebo si este platim DNP po starom cize mi vide materska okolo 700e co nam velmi pomoze 🙂

chalim
9. mar 2012

@bambi2 aj ja si prosím pridať, práve som prišla od doktora 😀

bambi2
9. mar 2012

@chalim ok 🙂

timona
9. mar 2012

@bambi2 ja viem, len nechapem preco mi to aj Dr. takto nepovie a stale v tej maternici nieco hlada a stresuje ma

bambi2
9. mar 2012

@timona jemu to je jedno, zaraba na tebe... ale povedz si ty, ze chces proste prist vtedy a vtedy a hotovo. ak nejaky problem, ozves sa sama a skor 😖

koriatko
9. mar 2012

@bambi2 dr. mi povedal, ze to vobec nie je nebezpecne... ze to by bolo prilis jednoduche, keby take nieco mohlo zapricinit potrat... Tak ja neviem, verila som mu. Myslis, ze by to mohlo uskodit? Neviem, ako to dopadne, neviem, co mam robit, najhorsia je ta bezmocnost.

uzovicka
9. mar 2012

ahoj zienky, dufam, ze vsetko bude u mna dobre, ze babenko v brusku vydrzi a budem sem patrit. Podla PM termin 12.november 🙂 , tesim sa. Pisete tu o sukromnej teme, do tej sa ako dostanem?? Tehulkam blahozelam, vela zdravia nam aj detickam 🙂

koriatko
9. mar 2012

@timona prosim ta, ty mas nejake testy na meranie HCG? Asi som malo informovana, nevedala, som, ze take nieco uz existuje... 🙂 Alebo ti to kazdy den robi lekar?

uzovicka
9. mar 2012

@ivka228 ahoj ivi, sme tak skoro rovnako 🙂 , gratulujem

timona
9. mar 2012

@koriatko pracujem v zdravotnictve, takze nie je pre mna problem odobrat si krv.

koriatko
9. mar 2012

@timona ahaa 🙂 uz som sa zlakla, ze som tak pozadu v novych trendoch... 😀

timona
9. mar 2012

@koriatko 😉

ivka228
9. mar 2012

@uzovicka Myslis terminovo? inak blahozelam aj ja tebe 😉 a drzim palce aby vsetko bolo ok.

uzovicka
9. mar 2012

@ivka228 dakujem, jasne, myslim terminovo. Uz si bola u Dr?

uzovicka
9. mar 2012

@bambi2 ahoj, prosim o pristup do sukromnej temy

ivana82
9. mar 2012

Ahojte, tak asi aj ja budem patrit k Vam, zatial sa vytesujeme len tak tichucko a cakame, kedy testik ukaze krasne rovne //, pretoze mam nepravidelny cyklus (priemerne 38), a momentalne som dnes 46 DC, vcera sa sice ukazala druha ciarocka no asi po 15 - 20 minutach 😒 tak uvidime, zajtra alebo v nedelu budeme testovat znovu ...drzte palce...

Vsetkym tehulkam srdecne blahozelam a prajem bezproblemove tehotenstvo 🙂 pekny vecer 🙂

penearth
10. mar 2012

Ahojte baby-tehulky, aj my s manzelom sme s radostou a prekvapenim zistili, ze sme prvy krat tehotni. Podla datumu prveho dna poslednej menstruacie som dnes na konci siesteho tyzdna. Tesime sa a drzim palceky aj ostatnym tehulkam.
Je normalne, ze zatial nemam ziadne priznaky tehotenstva, okrem bolestivych prs a niekedy pobolievania v podbrusku? Este cvicim zumbu a v pohode to zvladam, myslite, ze mozem??
Mohla by som poprosit aj o pristup do sukromnej temy??

laurica123
10. mar 2012

pridavam sa aj my budeme novembrovi 🙂 🙂 🙂 🙂

ivka228
10. mar 2012

@uzovicka este nie, chystam sa v pondelok. neviem ci to nie je skoro, ale hadam mi to uz doktorka potvrdi. A ty?

uzovicka
10. mar 2012

@ivka228 ja som bola hned minuly utorok, ale nevysetrovala ma, az koncom marca mam prist

aqua1155
10. mar 2012

ahojte , aj ja by som sa rada k Vam pridala, včera som bola u doktora a potvrdil nám tehotenstvo 6 t +5, a tiež chcem porosit o pridanie do sukromnej skupiny, dakujem a prajem prijemne tehulkovanie 🙂

ivana82
11. mar 2012

Ahojte, tak vcera tehotensky test z rana ovela jasnejsie ukazal, ze sme tehotni, takze aj ja by som rada bola v sukromnej skupine. Dakujem 🙂 Vsetkym srdecne blahozelam 🙂