icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

hu.hu
11. mar 2012

ahojte novembrovky ! kto mal uz v 6tt+1 srdiecko ? dik 😉 😵 🙂

kukucka26
11. mar 2012

este som nebola na sone idem v sobotu 🙂

penelope1
11. mar 2012

Tak to vyzera,že aj my budeme mat nás vytuzeny pokladik v novembri.

mazula
11. mar 2012

Ahojte babenky,
tak by som sa k Vám rada pripojila,ale ešte neviem.Snažilkovali sme na 2.mimi,teraz som 21DC, test som nerobila,cyklus mám kratší cca.25,ale ovu podľa ovu testu 5.3.Prvý syn bol na šupu,ale vtedy cyklus ako podľa hodiniek, ukážkový hlien, ale po 1.synovi a takmer 2 a pol ročnom kojení, všetko prehodené 😠 Tak veľmi dúfam, že nám to vyšlo.Príznaky žiadne nebadám, len že ma od ovulácie neprestalo bolieť podbruško,nie je veľká bolesť, len taká ako na menzes.Neviem, či by to mohol byť príznak,keď vajíčko ešte ani nemohlo byť hneď uhniezdené.Takže vlastne len dúfam,BT nemeriam,tak sa musím nechať prekvapiť.Skúšame od leta, ale manžel jazdí s kamionom, takže táto dovolenka bola prvá, kedy sme chytli ovulku.Tak sa pridávam k čakajúcim maminkám a snažilkám 😀

beaas
11. mar 2012

Ahoj,môžem sa tiez pridat aj do súkromnej?vďaka

babo_dadush
11. mar 2012

ahojte, zrejme sa pridavam, este termin nepotvrdeny, ale tak mi to teraz vychadza 🙂

mazula
12. mar 2012

baby, tak podbruško stále pobolieva, má niektorá ešte nepotvrdená novembrovka podobné pocity?A od včera ma svrbia 2 znamienka,mám ich už roky a od včera obidve svrbia a sú červené, idem s tým na kožné,tak mám obavy, či kožný problém,alebo či tehu a nejak sa rozbláznili hormony, ani neviem či je to možné, poradíte mi niektorá?Ďakujem

lenka1108
12. mar 2012

ahojte novembrovky.len vam chcem zapriat hodne zdravicka,krasne tehulkovanie a zdravucke pokladiky.nase novembrovcata uz maju 4 mesiace.strasne to leti tak si to uzite 😉 😉 😉

ak by ste niektora chceli balik oblecenia po mojom synovi dajte vediet 🙂

manamani1
12. mar 2012

Myslite ze je to tam?

saaskia
13. mar 2012

manamani1 ja to tam vidííííím 😵

ludka77
13. mar 2012

@manamani1 veru aj ja tam vidím // 🙂 tak držím päste aby tá druhá / rýchlo zosilnela

andulqa
13. mar 2012

baby ked chcete do sukromnej skupiny musite @bambi2 oznacit, neviem ci to tu pravidelne cita 😉
@beaas @aqua1155 @ivana82 @penearth

@manamani1 no vidim ciarku, som zvedava na dalsie testiky 😵
@hu.hu my sme mali srdiecko 6+1 🙂

monikv7
13. mar 2012

@bambi2 Ahojte, aj ja by som sa rada k Vam pridala u lekara som este nebola. Chcela by som poprosit o pridanie do sukromnej skupiny. Dakujem a pekne tehulkovanie 🙂

manamani1
13. mar 2012

@andulqa dnes je negativny, moze sa take nieco stat???????

anickamaros
13. mar 2012

ahojte baby mozem sa pridat aj ked este nie je potvrdene moje tehu ale uz dva tyzdne meskame a termin vychadza na november ale ked je to take otazne na tom testiku v stredu idem na krv tak budem si ista

hu.hu
13. mar 2012

@andulqa dakujem 🙂 musim vydrzat do stvrtku poobedia a potom uz budeme vediet aj my ako na tom sme 😵 neviem sa dockat ... uufff ... ten cas ...

gabinap12
13. mar 2012

@manamani1 ...ako je to možné??? podľa mňa si tam mala tú druhú čiarku, u lekára si bola?...testuj znova...ktorý DC si robila ten testík...ja som testovala 30DC a tiež som mala takúto čiaročku...držím palčeky..a čo štítka OK?

manamani1
13. mar 2012

@gabinap12 je to mozne-vidis....testovala som 25DC a dnes uz negativny...stitna este neviem, idem az 30.3

lillinka01
13. mar 2012

@penelope1 A v ktorom si tyzdni asi?

kachniatko17
13. mar 2012

Ahoj Lucka, ja som si nasla prave vcera dve ciarky tak som sa vyhappila 🙂 k doktorke chcem ist v pondelok tak dufam ze to dobre dopadne a gratulujem ti.

timona
13. mar 2012

ja sa s vami lucim, HCG stagnuje na 1000 a pomaly mi prichadza MS, inak bol to fajn pocit aspon na chvilocku vedet ze som tehu...

bambi2
13. mar 2012

@kachniatko17 preco tak skoro k dr? Najlepsie je v 7-8tt. Skorej nic neuvidi, pojdes zbytocne..

tinuska1112
13. mar 2012

tak ja tak tajne dúfam, že sa k vám pridám 😉 , dva testy mi vyšli s //, ale včera som trošičku špinila, tak som dnes išla k lekárovi, chceli ma nechať v nemocnici, ale tak nakoniec sme sa dohodli, že mi vezmu krv zajtra a v piatok a budú sledovať HCG...Na USG ešte nič nebolo vidieť, ale tak to je jasné, lebo podľa PMS som 4/4 , takže to ešte ani nemôže byť vidieť.. Tak dúfam, že to bude OK.. cítim sa, ako pri prvom tehotenstve..ak to výjde, budem mať rozdiel skoro 10 a 14 rokov 😀

budzi
13. mar 2012

@monikv7 ahoj, ja som vcera testovala mala som //. Nejako mi to este nedochadza..dufam,ze vsetko dobre dopadne,nechcem to zakriknut.. podla kalkulacky na nete, termin bude 20.11.2012.

budzi
13. mar 2012

@babo_dadush ahoj, ja som na tom rovnako. Zatial nepotvrdene, ale vychadza mi koniec novembra..juj,tesila by som sa🙂

kachniatko17
13. mar 2012

@bambi2 ja som uz taka rada ze sa podarilo🙂

budzi
13. mar 2012

@bambi2 mohla by si aj mna pridat? Vcera mi vysiel pozitivny testik🙂

bambi2
13. mar 2012

@kachniatko17 to ti verim, ale je zbytocme tak skoro chodit. Este nic neuvidi, budes sa stresovat zbytocne lebo ta bude strasit mimomaternicovym ked nic neuvidi.. Ale ty musis vediet.. 😉

kachniatko17
13. mar 2012

ved mam priznaky, nie sice ako pri prvej, ved si este o tyzden spravim testik tak dufam ze tam bude este tmavsi pasik

pufa
13. mar 2012

@timona ahoj. to ma mrzi.Tak uz nech pride menzes, vycistis sa a mozno sa podari prirodzene opat a ked nie, skusite IVF. Drzim ti velmi palce!