Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
Ahojte babenky ...
na testíki máme //. Včera u dr. potvrdené tehotenstvo. Predpokladaný termín okolo 16. novembra. S @bambi2 sa už poznáme. Tak nebudem teraz na začiatok všetko vypisovať.
@kaculiatko88 chces do sukromky??
@bambi2 jasnačka
cafte baby tak ako furt som nedoskava spravila dalsi test a na teste bol len duch ducha 😀 pod jednym uhlom svetla viditelna ciarka (nijak inak ani ň) ale kedže mrchu mam dostat niekde cez vikend tak sa az tak nestresujem a nestracam nadej 🙂 holt este je furt priskoro (a navyse skusenost s prveho tehu mam ze mi HCG stupa najprv dost ustrachane 🙂 ) takze drzte palec aby ten duch silnel a testnem rano v sobotu a bude toho ducha uz aspon poriadne vidiet (bo na regulernu druhu ciarku si asi pockam 🙂
no baby budete sa zo man rehotat ale mi nedalo vytiahla som ten test z kosa - ze sa na neho este raz pozriem ( a on sa na vzduchu rozhodol prefarbit na regulerneho ducha 🙂 inak povedane druha ciarocka je teraz viditelna uz zo vsetkych uhlov aj ked je este hodne priesvitna 🙂 takze snad to uz v sobotu bude aj druha ciarka ako ma byt 🙂
ahojte,dnes som 23 - 25DC lebo minuly cyklus zacal 2 dňovým špinením.Včera bol test negatívny, dnes som radšej nerobila,i tak cítim kŕče ako na menzes, aj keď niečo také si pamatám aj pri 1.tehu,len neviem či je ešte nádej, či som testovala moc skoro,čo myslíte?Ovu test som mala pozitívny 5.3.
@cajova_lienka
no super, ja som zatiaľ negatívny mala,tak ešte počkať musím
@cajova_lienka
a ako sa cítiš?ja mám pocit na menzes, ale to som mala aj pri 1 synovi, ten sa nám podaril na 1.krát, tak som nejak čakala že sa podarí znovu 😅
@mazula ja osobne mam uz cca 10 dni pocit ze som tehotna - divne pocity v zaludku, mala som nejake zavraty, bolesti v podbrusku, na tento cas cyklu silny vytok (bez zapachu jemne bielo- zltkasty- proste taky ako pri predchadzajucich tehotenstvach) a proste este silny vnutorny pocit ze to vyslo 🙂 a co sa tyka toho ducha 🙂 posudte sami (snad ma nezdrbete ze si namyslama niekto ju tam uvidite tiez 😀 )
@mazula a testovala si tak skoro ako ja - akurat pozeram ze pri tom ake malinke fotocky to pridalo tak na nich vazne nic nevidno ☹ no nic pockame si kym budu vyraznejsie 😉
@cajova_lienka
jasne na druhej je slabá čiarka, uvidím nechám sa prekvapiť, ja som teda pri prvom zvracala mesiace,ale zacalo to neskor az okolo 7tt. Uvidím, dnes ma dosť bolelo podbruško,ale nádej umiera posledná ☹
4 mesiace,pozerám že som mala vypnutý číselník
@mazula ak sa nam zadarilo tak za to moze aj cajik ktory nam tehulkam po potrate odporucila bambi2 - mam ho rozrobeneho strasne vela ak chces viem ti kus odsypat a poslat - je to zmeska 5 byliniek - medovka, alchemilka, rebricek, vitex jahnaci a pakost smradlavy. je to vraj caj na zlte teliesko 🙂 ja som si spravila plnu davku podla pomeru aky uviedla bambi 2 a teraz mam toho ceeelu velku plastovu pixlu - takze polku bezproblemov ozeliem. Ak chces posli mi IP a sa dohodneme.
@cajova_lienka
ďakujem pekne,ale neviem, či by som to vypila, ja mám odpor k bylinkovým čajom,a stále nejak dúfam, že sa podarilo.Ak nepríde menzes, tak skúsim asi v piatok alebo cez víkend testnúť,drž prsty,nech je aspoň duch ako u Teba 😉
@bambi2 ved to ze tam aj tak pojdem zbytocne, len mam strach lebo pri malej som 12tyzdni krvacala tak dufam ze teraz tnebudeme absolvovat, inac chcem sa opytat ci je normalne ze ma boli brusko ako ked mam dostat menzes(dnes som si zasa robila test a druha ciarka bola uz viac sytejsia)
@kachniatko17
ahoj, ja som tak0to bolesti v prvom tehu, do poslednej chvíle som nedúfala že som tehu, pred vynechaním menzesu test negatívny a keď meškal asi 5 dní tak test pozitív,a o pár dní neskôr som dokonca ešte špinila,ale každý deň som mala vyslovene menštruačné bolesti,a sestrička mi vravela, že to je maternica, že pracuje ako keby mal byť ešte menzes.
ahojte zeny, rada by som sa pridala, som tehotna 🙂 , doktor potvrdil, vsetko v poriatku mam prist v 10tom tyzdni teraz som v piatom. zatial som v pohode obcas ma zaboli v podbusi.....
@mazula no len pre mna to je trosku nezname 🙂 ja by som chcela ist k doktorke tak o dva tyzdne, vysli mi už dva testy tak dufam ze bude vsetko v poriadku teraz by som mala byt v 5tt.
@kachniatko17
Držím Ti prsty,určite bude všetko ok.Ja tiež stále dúfam a vyčkávam 2//, uvidíme čo bude do konca týždňa. 😅
@mazula tak sa ozvi ako si dopadla 🙂
ahojte, tak aj nám sa objavili //, v pondelok chcem ísť ku gynke, nech mi to ešte potvrdí (to by som mala byť v 3tt, keďže presne vieme deň počatia :D )
žienky ahojte....tak som sa objednala na budúci štvrtok k lekárovi. zatiaľ je všetko ok, len občas mi žalúdok oznamuje, že bacha na mňa! ale keď vstanem, idem sa rýchlo najesť a vypiť si zázvorový čajik a je fajn. pri prvom tehu mi bolo zle až od 12. tt, no dúfam, že pri tomto to bude bez nevoľností a keď už tak si neprosím až také stavy ako predošlé tehu. 😖 😅 už by som to tak rada každému povedala, ale musím vydržať min. do štvrku 🙂
vy tehuľky ako sa cítite?
pekný deň
dufam ze ste pridali aj mna do sukromnej skupinky 🙂 🙂 🙂 dnes idem na USG napisem ako estiky stale silneju vychadza to na 6 /0 TG
baby tak aj ja sa k vam pridavam na testiku dve ciarky este potvrdi lekar 🙂)blahozem vsetkym maminkam
Ahojte, ja idem k lekárke až v pondelok, ale chem sa všetkých opýtať či máte dajaké bolesti...pri prvom tehu mi nič nebolo, len som vracala, preto sa pýtam....
@kachniatko17
ahoj,no tak dnes som testla a nic ☹ som 25-27DC,lebo som špinila a neviem či to rátať,cyklus mám 25-26D,ale ovu bola 5.3.podľa testu, takže som 11DPO,tak neviem,či je ešte šanca,a brucho ma večer dosť bolelo,aj som myslela, že už už dostanem menzes,zatiaľ nič,tak čakám 😨
ahojte, tiez sa pridavam. termin porodu 18.11. este som pri lekarovi nebola, nechavam si to na 8tt.
ako dlho trvalo kym, vas pridali do sukr.skupiny? ja som pisala bambi pred 3 dnami a stale nic 🙄

@kachniatko17 to nic na veci nemeni, ze mas priznaky. Do toho 5tt dr na sone nic neuvidi.. zbytocne tam pojdes, uvidis.. A pojdes znova o tyzden - dva..