Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@vi3ka vies co, rozmyslam, ze ci nie je skoro este ist..naposledy som mala menstruaciu 16.2..takze som v cca 5 a mozno zaciatok 6tt...ale ta neistota ma zabija....mozno by som zavolala koncom buduceho tyzdna...dala by si mi please to cislo?
ahojte, mzoem medzi vas? tiez by sme mali cakat babatko v novembri, dakujem.
@vi3ka dakujem za to cislo.....
Caute baby aj ja cakam babatko 4.11.2012 takze sa pridavam k Vam 🙂
Bola som na UZV tak Dr videl len dutinku a vyvijajuci sa zltk. vak.. Povedal mi ze podla PM by som mala byt v 7TT ale pravdepodobne som v 5TT. Trosku ma znepokojil ze v 5TT by mali uz byt vidno aj embryo aj zlt. vak... idem v pond zasa na krv a UZV tak uvidime..
Baby kedy je vidno embryo? nie az v 6-7TT?
Ja uz jednu dcerku mam doma a pri nej bolo vsetko ako z knizky.. prisla som v 5TT a srdiecko bilo uz v 6TT, vsetko bolo OK a teraz sama komplikacia.. najprv ma strasil DR ze moze ist MMT a teraz o MA.. clovek aby sa len stale bal ze co mu povie pri dalsej navsteve ☹ ☹ ale ja stale verim ze bude vsetko OK 🙂
Tak ja som podľa tabuliek v 7 týždni. Babo má 9,1mm. A uz bolo vidno aj srdiecko 🙂 Termín pôrodu mám 7.11. Máte uz aj tehotenskú knižku ?
kocky, neboli vas brucho? lebo mna boli ako keby som mala mat mrchu, nemam ju uz 5 dni, bola som kvoli predchadzajucemu potratu u lekarky, hcg mame 700 🙂
dany85
Drzim prsty nam obom nech mozeme tu zajtra poobede napisat same pozitivne spravy 😉
@laura268 Ahoj, asi si necitala moj prispevok na predoslej strane. Ja som pri oboch synoch mala potvrdene tehotenstvo v 5tt bez problemov. Teraz som riesila to co ty, prisla som k doktorovi a v plodovom vaku bol len zltkovy vak a v maternici velky hematom, dotkor ma objednal o tyzden neskor. Povedal, ze mam robit vsetko tak ako doteraz, ze ak to ma byt dobre-bude to dobre a ak to ma byt zle-samo to skonci. Ja som sa zmierila s tym, ze potratim alebo ma posle na kyret, no namiesto toho po tyzdni som prisla na kontrolu a bolo krasne vidiet 12mm embryo s bijucim srdieckom, uplny zazrak 😉
Ja som v januari vysadila antikoncepciu, no nezapisala som si den kedy som dostala menzes, takze len tipujem, ze to bolo okolo 27.1., podla utz som bola 7+3tt takze vychadza to aj na moj odhadovany PM.
@zlatik Ja som mala tiez PM 27.1, a podla UZV som v 5TT. Pred 10 dnami bolo vidno dutinku a po 10 dnoch len formujuci sa zlt. vak.. a Dr mi povedal ze po 10 dnoch mal byt uz zretelny vak a aj embryo.. Tak ma maxim. vystrasil.. Zajtra idem si po vysledky krvi a dalsi UZV.. Tak uvidime co povie.. Ja beriem Duphaston uz 2 tyzdne, mala som slabucke spinenie, taka tmavocervena starsia krv
ahojte kočky, pridávam sa k vám, posledná MS 18.2, v piatok na teste dve čiarky, na sono idem v piatok, dúfam, že už to bude vidno...akurát ma dosť boli brucho, ako pred MS, dokonca sa v noci budím na bolesť..mávate už aj nejaké tehu nevoľnosti?
@laura268 Ja som bola na prvom utz v 7tt a bol tam len zltkovy vak, az 8tt bolo vidiet embryo. Viem ako si vystrasena, lebo ja som prve dva dni plakala a potom sa zmierila s tym, ze dobre to uz nebude a pozri, predsa 😉
Drzim palce, aby si zajtra na utz videla to co chces, urcite daj vediet. Mne doktor nedal ziadne lieky na udrzanie, asi kvoli tomu, ze uz mam dve deti a ze priroda sa s tym vyrovna sama.
Ahojte,
ja som bola dneska u lekraky prvy krat, nech mi potvrdi tehotenstvo - povedala mi, ze som v 5tt, ze plod ma 9mm, ale ze srdiecko zatial nebije, ze je este skoro a tak mi nebrala ani krv ani nic, ze tehotensku kartu mi vyda az po dalsej kontrole 18.4., ked bude uz bit srdiecko - tak teraz som trochu nervozna - neviem sa dockat tej kontoly ;)
@tyhuana ja som na tom podobne, ale mi sme boli v 5TT minulý týždeň, tento týždeň mame isť znovu na KON tak uvidíme, dufam, že tam akcia srdiečka už bude 🙂
@vejula Čo je to tá súkromka????
@poseidonka sukromna tema. Su tam kočky ktore maju potvrdene tehotenstvo, a tam je asi živšie 🙂
@vejula aha tak to preto tu nikto nie je fnuk a ja sa tak márne snažím komunikovať ☹
V súkromnej téme je to lepšie, nemotaju sa tam zavistlivci 🙂 😉

@anavi85 drzim ti palce, hlavne nech ste v poriadku..... pevne verim ze to bude ok, no keby to neprestavalo radsej chod na pohotovost