Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@poseidonka Drzim palceky, vsetko bude v poriadku ;) - daj potom vediet ;))
@fifitko25 aaahojky")vies, ze my dve sme na tom rovnako ak si dobre pamatam, tiez si mala naposledy 16.2 menstruaciu... citala som tu, ze si uz bola na vysetrenie a ze este nebolo vidiet embryo, kedy Ti kazali prist?ja som totiz este vobec nebola na vysetrenie, chcem ist az ked uz bude pekne vsetko vidiet na ultrazvuku aby som bola pokojnejsia...to cakanie je hrozneee...
@maruskamolny ahoj, bola som minuly týždeň, na sone videl malicky vacok a žlté teliesko, to som bola cca 5tt, na ďalšie mi kazal az o mesiac.... Volala som Však inému doktorovi, nášmu znamemu, a on mi povedal, že to ma neskoro objednali na ďalšie sono, že treba ešte raz pozrieť, či je to maternicove a či sa to vyvíja v poriadku... Tak ma vezme na prehliadku uz teraz vo štvrtok, tak Uvidíme či Uvidíme 😀 lebo vraj v 9-10tt sa uz zisťuje aj nejaká genetika 🙂 a poslednú ms som mala 16.2. takze ak si ešte nebola u doktora tak radšej chod 😉
dakujem za info, tohto tyzdna by som si chcela najst doktora a objednat sa na dalsi tyzden, tak dufajme ze vsetko bude ok....sme dvojicky, kedze aj ja naposledy 16.2...das mi prosim vediet, ci uz tohto tyzdna bolo vidiet aj srdiecko?prajem naaaam zravucky plod
bambi2 poprosim Ta do sukromnej
Dnes som bola na UZV tak uz bol uplny zlt. vak a embryo 🙂 🙂 HCG 8tis.. Podla PM by som mala byt v 8TT, ale podla UZV v 5TT.. Tak neviem no, nase babo bude asi srandista 🙂
@maruskamolny
Ahojky, ja som mala naposledy menzes 14.2. a dnes som bola u doktorky prvy krat, vraj som v 5tt, ale srdiecko este nebolo vidiet, Dr. povedala, ze je to v poriadku a objednala ma najblizsie na 18.4.
Drzim palce u doktora ;)
@tyhuana dakujem, si zlata ze si mi odpisala 🙂 tak ja ja chcem ist k lekarovi prvykrat o tyzden, tak potom dam vediet, ci uz bolo vidiet srdiecko alebo nie...mozno to bude zniet smiesne aaalebo nezodpovedne, ale to bude moja premiera u gynekologa, vzdy som hovorila ze prvykrat tam pojdem ked budem musiet 😉
@maruskamolny jasne dám ti vedieť 😉 a tebe prajem úspešnú premiéru u doktora 😉 nie je to prijemne vyšetrenie, ale pre mna stále lepšie ako zubar 😀
@fifitko25 u mna praveze zubar nie je problem, ale ja som dost hanblivka, tak preto sa tak bojim na tu gynekologiu 😖 daj mi please vediet co a ako tento tyzden, som taka netrpezliva, ja ti napisem potom o tyzden ako som pochodila
@fifitko25 musime byt trpezlive...nemohla by si mi please opisat ako to vyzeralo na vysetreni, dalo sa to prezit?tak sa bojim, citim sa ako amgor, ze mam 26 a este som nebola....a idem az ked uz som tehotna
@maruskamolny Uf tak možno bude doktor prekvapený, že ideš az teraz... Bude tu isto brat vzorku na kultivaciu prostredia - či nemáš v posve nejake mikroby ktoré by ti mohli uskodit... To da berie tamponikom z posvy, mna to stekli 😀 a potom mi robili sono - ale take vaginalne, aby bolo vidieť všetko potrebné, cez bruško na začiatku Tehu toho veľa nevidiet... Je to taká tenká kamera, nebolí to 😉
dakujem, trosku si ma ukludnila, neznie to az tak bolestivo 😉 dam potom vediet ako som to zvladla 😎
@lucinka1104 tak ja som si nasla vytuzene // 3.3 tak dufam ze aj ja tu ostavam. 2.4 idem na sono-potvrdenie tak dufam ze bude vsetko fajn 🙂 drzim palce
@laura268
@fifitko25
ahojte, no ja tých doktorov fakt nechápem...taká som vytočená!!! 🙄 môj doktor v 4tt nič nevidel a automaticky mi povedal že je to mimomaternicové, HCG som mala 376 ale aj tak.Poslal ma do nemocnice že tam budú vedieť čo somnou, v nemocke mi po pol minutke ukázali machulku a aby som prišla o 4 dni, že uvidíme.Bola som tam dnes a je to krásne vyvíjajúce sa tehu v maternici, všetko je v poriadku.S tým ma poslali naspäť k môjmu doktorovi.Ten to okomentoval tým že to že to oni povedali neznamená že to tak je a on tomu neverí a on to chce vidieť ... 🙄 tak som povedala že neexistuje pretože za 1 týždeň už by to bolo 5 sono!!! 🙄 vravím prečo stále hladá problém keď mu jasne z nemocky na papier napísali že je to ok, sám ma tam poslal s tým že tam majú lepšie prístroje a skúsenosti tak prečo mi stále robí stres a hľadá samé chyby... tak to okomentoval tým že dobre, ako chcem ale podľa neho je to ONESKORENE vyvíjajúce sa tehu!!! 🙄 🙄 taká som odtiaľ išla nahnevaná že by ste neverili...no je normálny????
ahojte dievcata, ja som 5tt ale posledne dva dni mavam taky tlak v bruchu, podoba sa to na tvrdnutie brucha pred porodom, teda taky podobny pocit. Moze to suvisiet z roztahovanim maternice? Nemate podobnu skusenost? Mam niekedy taky pocit ako pred mrchou ale viac prevazuje to tvrdnutie, ten tlak. Nekrvacam, ani to nie je bolest. Neviem ale dost ma to strasi. Dakujem za odpovede.
@maruskamolny ahoj, ja som mala poslednú mrchu 18.2. a dnes na sone bolo krásne vidno ako bábo porástlo 😉
ahojte.
mne vychadza terminik zaciatkom decembra ,ale tak asi to bdue skor,rada by som s apridala kvam,
doktorovi idem az buduci stvrtok to by som mala byt asi nejaky 5tt

@poseidonka tak aj ty požiadaj o pridanie 🙂