Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@fifitko25 vymením, po dnešku už nieje o čom...ten začiatok by som ešte pochopila že ma vyhnal do nemocky, dajme tomu že chcel mať istotu ale to čo spravil dnes...
a úplne ma zabil tým že som sa opýtala že som alergička tak čo s liekmi, o chviľu mi začne sezóna, či môžem brať,nemôžem a jeho odpoveď prosím pekne: NEVIEM
@dany85 ako nechapem, co ten dr. chce..ved nech ta pekne necha a prides cca v 8-9tt, ked bude nieco vidiet a uvidi to aj slepy - cize ON :D
kedysi zeny isli prvykrat k dr. v 8-12 tyzdni a pohoda..to len mi chodime tak skoro a testujeme sa este skor ako nam meska menzes...hovorim aj za seba, lebo som tiez taka nedockava, ale ja som si prehodila teraz sono az po velkej noci, lebo som bola minule ked som spinila, a nechcem tam chodit kazdy tyzden
@poisonblu nie, on najprv uvažoval že teda prídem neskôr na sono, ja že ok, veď sa cítim fajn, nemám žiadne problémy ale potom si niečo pomrmlal a poslal ma do tej nemocky... no tam ma aspoň uistili že je všetko ok, vravím, vysmiata som odtiaľ dnes išla k nemu a ten ma zasa akurát dobre nasr..l a spravil mi nervy
@dany85 Blahozelam ku krasnym vysledkom a ten Dr je riadny tlk 😀 😀
Podla coho co si napisala by sme mali byt zhruba jednak tehotne 😉 😉 Bolo vidno uz aj embryjko ci len zlt. vak?
Aj mne strasil moj Dr s mimomatern., potom so zalknutym potratom a teraz mu nesedia tyzdne.. Ale hlavne je ze HCG stupa a podla UZV sa vsetko vyvija a co bude dalej ukaze buducnost, ale verim ze vsetko bude OK 😉
Ahojte babenky.Pripájam sa k debate, som v 6 tt. a doma mám skoro 2 ročného synčeka.ked som bola sprvým tehotná tak som chodila k jednej trube v ba-v dubravke.A ked mi mrcha meškala 2t tak som sa zlakla lebo mi dr. zistila cystu a kázala mi prísť po mrche.No tá mi neprišla a ja som sa zlakla že čo to je...No ona mi hned spravila sono a najprv mi vynadala že prečo som tak skoro prišla lebo na sone nič nevidí len to asi to HCg či ako sa volá ukazovalo že som tehotná...Tak som sa jej spýtala a to som na isto tehotná no asi ano, a ja že tak si mám ešte spraviť test a ona že no skuste....a za chvilku no s krikom vy ste tehotná....No po asi 3 m som mávala špinenie a strašne hnedkaastý výtok a ona že sucho tam nemožem mať a to bolo všetko, nič mi nedala....tak som sa zobrala a išla k druhej a tá mi hned nasadila liečbu a krútila hlavou nad tou dr.
@dany85 tak určite chod k druhej alebo k druhému....
@zdenin srdečne blahožém všetko dobré
@dany85 jeeej...dakujem za info...tak pravdepodobne ked pojdem o tyzden a ak bude vsetko ok tak tiez by malo bit vidiet srdiecko...please, drzte mi palceky
@lucinka1104 dakujem podobne 🙂
Ahojte, aj ja sa pridávam 🙂 síce nás // na teste zaskočilo, pretože sme bábo plánovali až za dva roky, ale pohoda, nejako to zvládneme. termín 22.11.2012 🙂
Chcela som sa spýtať, neviete, či sa platí za pôrod v Bojnickej nemocnici??
@mia00 ahoj, ukázali mi iba ako sa fliačik oproti 4 dňom dozadu zväčšil a povedali že je to všetko v poriadku. U mňa totiž išlo hlavne o to vylúčiť mimomaternicové keďže môj doktor si myslel že to je tak. Takže viac budem vedieť budúci týždeň, idem na kontrolu k novému doktorovi.
Som len v 5tt takže srdiečko by asi ešte počuť nebolo..
@zlaticko333 gratulujem, ja mám termín 24.11 🙂 aj si už bola u doktora? ja idem v piatok, dúfam, že to už bude vidno 🙂
@eeska ahoj esska, ešte zatiaľ nie. volala som a sestrička mi pvoedala, že na ultrazvuk sa chodí až v 7-8 týždni. Tak ešte počkám.
len mám trošku obavy. stále ma pobolieva v podbrušku. aj Teba?
@zlaticko333 toto isté trápi aj mňa, niekedy sú tie bolesti väčšie, inokedy menšie, včera som napríklad ledva prišla domov z roboty, tak ma veľmi bolelo, do večera som už iba ležala..okrem toho aj kríže, celkom ako pred MS..hovorila som to aj doktorovi, povedal, že to je úplne normálne..ja som bola u dr. pred týždňom, kvôli tomu že mi meškala MS, tak mi pichol vyvolávačku a robil aj sono, ale nebolo nič vidno..test som si urobila až v piatok..
máš ešte aj nejaké iné tehu príznaky?
@eeska No mne inak nič nie je. bolia ma prsia a to brucho len tak málo, nemám až také silné bolesti. sestričky som sa pýtala, povedala, že je to normálne, lebo sa nám rozťahuje maternica a tvorí placenta. Ja som zistila, že som tehotná v piatok, 23.3. dávala som to do kalkulačky na primar.sme.sk a vyšlo mi, že by som mala byť v 6 týždni.
Odkiaľ si eeska?
@dany85 prečo mal doktor podozrenie na mimomaternicové? mala si nejaké príznaky?
@zlaticko333 ja som TO...prsia bolia aj mňa, ja sa fakt stále cítim ako pred MS, tie isté príznaky...tiež mi podľa tejto kalkulačky vyšiel 6 tt...ako rýchlo to ide, ešte o tom ani nevieme a pomaly dva mesiace za sebou 🙂
@zlaticko333 vôbec nie, on je proste divný, podľa poslednej mrchy mu vyšiel 4tt a on hneď robil sono a na ňom nič nevidel,dokonca spochybňoval že by to tehu mohlo byť napriek 5 pozitívnym testom 😠 na moju žiadosť mi vzal krv na HCG - tehu to potvrdilo ale keďže nevidel na sone tak ma vyhnal do nemocky s tým,že podľa neho je to mimomaternicové lebo on nič nevidí.. v nemocke to zbadali za pol minutky 😎 takže preto ho aj mením,stále mi robí len stres... 🙄
@eeska tak to si blízko 🙂 veru áno. uteká to. ale priznám sa, mám strach z toho celého...

@bambi2 veď ja som tiež tak uvažovala, sám mi povedal že som prišla podľa poslednej mrchy dosť skoro ale teda že ok, že spraví sono...no a keď nič nevidel tak mi vzali krv na HCG a potom znova na sono lebo stále chcel NIEČO vidieť... mamina sa doma smiala či chce vidieť hlavičku alebo čo... 😕