icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

xenia23
1. apr 2012

Ahojte, aj ja sa pridavam k vam, mi cakame 3.novembra 🙂

pandula
1. apr 2012

@dajulik som ti ani neodpisala. ja unavu nemam cas pocitovat cez den ale ja robim len ciastocne. inak MD tu fici a teda dovolenka to neni ale riadna makacka. takze pride 10pm a ja zacnem zivat a 10.30 som tuha

maly sa zacal troska budit v noci znova. lebo v detskej sa mu zrazu nepaci a cestuje k nam 😠 takze nic moc. ale my sme do 2 rokov boli 2-3x v noci hore. kojene ditka nedaju spat. ach jaj akze dlho sme si neuziii celych prespatych noci 😀 😀 😀 😀

dajulik
1. apr 2012

@pandula to verim, ze to je makacka a nie med lizat 😀 ale vybrali sme si to tak 🙂

pandula
1. apr 2012

@dajulik ja si nic nevybrala 😀 my sme nic neplanovali len bolo !! 🙂 jasne nemenila by som. 🙂 🙂 🙂 ale necakala som ze to bude az take tazke. najvacsi zabijak kojenie spanie a papanie. 😀 najprirodzenejsie veci. 😀 doteraz sa hanbim za naivne myslenie ze malinke deticky papaju a spia. 😵 😵 😵 😀 koza sak hned som sa spamala. 😀

dajulik
1. apr 2012

@pandula 😀 ale ved tak to je najlepsie, ked sa zadari ani nevies ako 😀 to nahodou aj zavidim... my sme sa trapili rok a pol, bol to posledny mesiac, co sme mali sancu, inac by sme museli do Iscare, a ono sa zadarilo 😀 z coho sme riadne v soku este teraz 😀 ale aspon svokra dostane pekny darcek na narodky, ideme na Velku noc na Slovensko, tak som zvedava na reakciu 🙂 lebo dlho si priala byt babkou a nakoniec bude mat vnucatka dve - mesiac a pol po sebe, lebo svagrovcom sa zadarilo po 4 rokoch snazenia 😀

pandula
1. apr 2012

@dajulik a kde byvas? no vidis ja som nebrala antikoncepciu skoro nikdy len rok tusim ... my sme roky pouzivali tu metodu a ratali dni ovulky ale proste ked sme splodili nasho bubaka sme bud na to kaslali alebo zabudli uz neviem 😀 ale chceli sme dieta tak sme mali.

prajem vela stastia a zdravicka to bude vytuzene babatko 😵 😵 😵

dajulik
1. apr 2012

@pandula v Prahe 🙂 ja som len polovicna Slovenka, mamu mam Slovenku, oca Cecha a od mala zijeme v Prahe... len mm je z maminej dediny a viac ma to tiahne na Slovensko ako do Ciech, ale zit chcem ostat urcite v Prahe 🙂 na vychod Slovenska ma nikto nedostane 🙂

no dufam, ze vsetko dobre dopadne, ked uz sme tak dlho cakali... 😵

vejula
1. apr 2012

@pandula tak podla ovulky by si mala mať idelany termin pôrodu 8.11 😉 TEraz som ti to prepočitavala na tehotenskej kalkulačke 😀

jankaroy
2. apr 2012

takze ultrazvuk znovu urobeny, vsetko je v poriadku, som si vydychla ze je tam kde ma byt 🙂 moze to byt tak 3 - 4 tyzden, takze velmi malicke, do poradne idem 19.4.

sanyk
2. apr 2012

takze vsetko je ok som si vydychla fazulka si plava tam kde ma a uz aj srdiecko pulzuje takze ziadne mimomaternicove to nieje chvalabohu

dajulik
2. apr 2012

@jankaroy super...
@sanyk tiez super, dufam, ze aj u mna doky zajtra nieco objavi, lebo mame podobny termin porodu (zatial teda vypocitany podla netu 😀 )

sanyk
2. apr 2012

ja mam zatial 22.11. ale myslim si ze som aspon o tyzden menej kedze som si robila prvy test 10.3 a este bol negativny aj ked som ciltila ze som takze si myslim ze som otehotnela tam niekde a minuly tyzden nebolo nic este vidiet v stredu tak ma vystrasili ze je to mimomaternicove a dnes uz krasne bolo vidiet dutinku aj zltkovy obal a krasne to tam pulzovalo taaaaaak som sa tesila bola som v strese od stredy.@dajulik
drzim palce na zajtra

dany85
2. apr 2012

@aprilka9 😉 ja to mám presne tak isto 🙂

lillinka01
2. apr 2012

ahojte krasky, tak my uz mame fotecku, sme v 9 tt prosim o pridanie do sukromnej temy 🙂 je tu nejaka mamicka v 9 tt? 🙂

poisonblu
2. apr 2012

@lillinka01 ja som v 9tt, podla menzesu, ale podla ovulky som len v 8tt...na sono idem po velkej noci, tak presne budem vediet, ze ako rastieme a teda v kolkom sme podla velkosti

zdenin
2. apr 2012

dievčence... bije nám srdiečko 🙂

pandula
2. apr 2012

vy uz sukromnicite aj ja co ?????? halooooooooooo aj my cakame 😀

pandula
2. apr 2012

@vejula dakujem 😀

zuzu611
2. apr 2012

AHojtee aj ja cakam miminko v novembri...som uz v 5tyzdni....tesim sa...

bonin
2. apr 2012

@lillinka01 Ahoj ja som prave dnes zacala 9 tt ak som dobre pocitala 🙂 Lebo termin mam 12.11

mariannet
2. apr 2012

ahojte, aj ja sa hlasim do novembra 🙂....zatial termin 6.11. 🙂.....zaciname asi 10tt, srdiecko bije, 12.ho idem na prvu poradnu......

trish22
3. apr 2012

Ahojte babenky,
tak ja som ešte v nemocnici. Zatiaľ to je stále rovnako, mám nejakú cystu vo vajcovode, alebo niekde pri. A mám už aj nejaký fliačik v maternici. čakám dnes výsledky HCG. A každý deň chodím na ultrazvuk.
Takže nádej ešte stále je 🙂
Držte sa

PS: inak mi je statočne na vracanie, furt.. Nie iba ráno, ale celý deň. Takto som mala aj pri prvom 🙂

dajulik
3. apr 2012

@sanyk dik, dam potom vediet, ze co nove 🙂
@trish22 drz sa, nadej zomiera posledna 🙂

sanyk
3. apr 2012

dievcata neviete mi poradit? dostala som duphaston a kys. listovu ci popritom mozem brat aj vitaminy pre tehotne zabudla som sa nato spytat a predtym som kys. listovu nebrala ani pri jednom

petka035
3. apr 2012

@sanyk tie vitaminy pre tehotne uz obshuju dostatok kys.listovej tak bud ber len samotnu kys.listovu alebo tie vitaminy 😉

vejula
3. apr 2012

@sanyk ak ti dal samotnu kyselinu listovu tak vitaminy už asi nie. I ked neviem či sa da kys listovou predavkovať, ale viem že dievčata čo brali kys. listovu tak vitaminy nebrali.
A super že utz dobre dopadol

vejula
3. apr 2012

@pandula bambi2 ktora jedina može pridavať do sukromky je ma dovolenke, ale skus jej napisať, lebo občas napiše z mobilu

blue_eyes
3. apr 2012

my čakáme 28.11.2012 🙂

sanyk
3. apr 2012

@vejula vdaka 🙂

lia018
3. apr 2012

@trish22 naozaj nadej umiera posledna, ja som bola na tom rovnako, pred dvoma tyzdnami mi povedali, ze mam mimomaternicove alebo cystu, ze normalnu tehotnost vylucili, kazdy den ma sledovali a po tyzdni to zrazu bolo normalne tehotenstvo 🙂