icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

eeska
14. apr 2012

@pistaciaa gratulujem, veľmi sa teším, že nebudem sama dvojičkovitá novembrovka 🙂

fifitko25
14. apr 2012

@pistaciaa jeeeeeeeeeej, gratulujem k dvom fazuľkám 😵 😵

pufa
14. apr 2012

@tinushka13 vekovo som na tom rovnako, asi to bude v niecom inom, nie v rokoch 😀

tinushka13
14. apr 2012

@pufa Asi mám oležaniny.. 🙂)))

jajka68
14. apr 2012

@tinushka13 10.11.12 🙂 krasny termin
@zuzicka1982 ja sa bojim na kazde sono, na kazdu kontrolu, vsade ....

pufa
14. apr 2012

@tinushka13 🙂 🙂 mna seklo po tom ako som sa doma skusala natahovat a trochu cvicit, tak mozno su tie prelezaniny lepsie.

tinushka13
14. apr 2012

@pufa soryyyyy ale som sa tak z chuti zasmiala ako dlho nie.. som si normálne predstavila seba ako sa snažím cvičiť.. hmm.. asi by ma ratovala záchranka 🙂)))

tinushka13
14. apr 2012

@jajka68 jeej tak to je naozaj krásny dátum.. už ho len dodržať.. a ete keby sa ti podaril aj poriadny čas 10:11:12 hod.. 😎

pufa
14. apr 2012

@tinushka13 no ved presne to sa mi skoro stalo 🙂)) uz to ani ja riskovat nebudem 🙂

jahodka55
14. apr 2012

Kočky potrebujem poradiť s priateľom sme rozmýšľali o svadbe myslíte, že sa máme zobrať ešte pred narodením bábätka alebo až potom?

pufa
14. apr 2012

@jahodka55 ahoj. ja by som to riesila az potom. predsa len su to stresy. pokial ale planujete len malu svadbu, kludne aj s bruskom 🙂

jahodka55
14. apr 2012

@pufa plánujeme malú svadbu len rodičia a súrodenci a možno ešte zopár ľudí ale max. 30, nevieme sa rozhodnúť, lebo často to tak býva, že potom už je veľa starostí s bábätkom a bojím sa že potom z toho už nič nebude, ale zase moc tých peňazí nemáme a treba nám na výbavičku tak ja neviem ☹

pufa
14. apr 2012

@jahodka55 ja si myslim, ze za takychto okolnosti by ste to v pohode mohli v lete absolvovat. je pravda ze porode nebudes dlhsie vo forme, casto budes dojcit, dietatko niekde s niekym bude musiet byt a nevypijes si tak ci tak 🙂

pufa
14. apr 2012

@jahodka55 a okrem toho svadba je celkom dobry sposob ako ziskat nejake "drobne" navyse 😉

tinushka13
14. apr 2012

@jahodka55 Jahodka my sme to riešili tiež.. presne sme mali otázku či teraz alebo potom.. ale ja som sa rozhodla, že radšej potom.. poznám sa.. vôbec by som si to neužila pretože by som sa bála o babatko aby bolo OK.. hlavne keď poznám kočku , ktorá mala svadbu a stala sa osudným jej babatku.. tak ja som si povedala, že radšej počkám a potom si to aj tak viacej užijem a uvoľním sa.. ale to je len môj názor a hlavne my máme veľku rodinu takže sme rátali tak s 80 ľuďmi.. 😅 😅 😅 😅 ale koláčiky by som si dala. 😝

kristink
15. apr 2012

@jahodka55 My riešime presne túto otázku čo ty, stále sa okolo toho točí, no skorej rodina , my sme sa už rozhodli nechat to na potom , najskor buduci rok ... a ked som sa bola pýtať na sociálke , pani mi povedala, že ked nie sme manželia budem poberať o čosi dlhsie tu vyššiu matersku tuším 10mes. a ako písala tinushka13, myslim ,že potom si to tak viac užijeme 🙂

ivca82
15. apr 2012

@jahodka55 ak sa chcete zobrať teraz, tak sa vezmite, ak to bude naozaj len malá svadba, mne sa zdá aj 30 ľudí veľa 😅 a riešili sme už dlhšiu dobu tento "problém" sme spolu 11 rokov a ešte sme sa nezobrali, zasnúbili sme sa už síce pred x rokmi, ale vždy do toho niečo prišlo, úmrtie v rodine, potom moje tehu, to som sa nechcela vydávať s bruškom a kým som ho nemala bolo mi zle, boli sme aj dlho v zahraničí predtým a v tehu kým by sme vybavili papiere, keď som si v 8 mesiaci rozmyslela, že teda dobre, chcem sa vydávať 😀 😀 potom som bola stále tučná a tučná a tučná, vlastne celé 3 roky po pôrode som mala utkvelú predstavu, že som tučná, aj keď som tých takmer 30 kg zhodila až na nejaké tie 2-3 kilá čo mi ostali do teraz. Teraz uvažujeme ako to urobiť, lebo už druhé dieťa a ešte sme sa nezobrali.. penazí tiež nieje na rohadzovanie a moja predstava je my dvaja, malá a dvaja svedkovia, ale tá urazená rodina až do pôrodu 🤐 😝 aj keď každý nám teraz hovorí, že jasnééé, čo budete peniaze mínať, tie vám teraz bude na iné treba, ale potom keby sme im to len oznámili 😝 🙄 🤐 😅

ivca82
15. apr 2012

@kristink myslím, že nárok na dlhšiu materskú by si mala v prípade, ak by si nebývala v spoločnej domácnosti s mužom/priateľom.

ivca82
15. apr 2012

@pistaciaa aj ja sa pripájam ku gratuláciám k dvom bublinkám 😵 😵 tak už máme dvojičky dvojmo 🙂

kristink
15. apr 2012

@ivca82 Tak to neviem , možno som ju len zle pochopila, ale pýtala sa ma , či sme manželia a potom mi povedala, že tých 10mes . a teraz sa kolko poberá tá vyššia materská ? pol roka?

lia018
15. apr 2012

keď už sme pri peniazoch a materskej, mám aj ja jednu otázku. My sme sa s priateľom tiež ešte nevzali, teda mali sme to v pláne ale kedže som otehotnela, necháme to na budúci rok. My sme ale tehu neplánovali a ja som si ani nikdy neplatila sociálku,lebo som bola na výške a potom som sa dala hneď na živnosť, tak nemám nárok na materkú, len na rodičovský príspevok a prídavky na deti. Neviete, či mám nárok ešte na niečo, keďže budem v podstate slobodná mamina?

jajka68
15. apr 2012

Mne spominala uctovnicka,ze ked budem slobodna mamicka,tak mam narok na dlhsiu matersku, ale teraz si nepamatam o kolko tyzdnov.
My sme tiez rozmyslali nad svadbou, ale sme sa rozhodli, ze ked mam komplikacie, tak isto svadba nie,ze buduci rok v lete 🙂
Este tyzden ma caka v nemocnici,ale dnes som sa vypytala domov aspon na 2-3 hodinky, aspon sprchu doma,kludne .....aspon nieco 😝

fifitko25
15. apr 2012

Baby ktorá chcete do súkromnej skupiny, napíšte IP bambi2 😉

jajka68
15. apr 2012

@fifitko25 ja som jej uz pisala, tak uvidime, ci ma prida

fifitko25
15. apr 2012

@jajka68 uz pridavala všetky, Čo jej napísali, tak si tam 🙂 téma je označená takým klucikom 😉 a diskusia sa vola "Všetko Čo nám leží na srdci" 😉

jajka68
15. apr 2012

@fifitko25 ano,ano, uz som na to prisla, ja som cakala,ze mi pride nejaka sprava alebo upozornenie, dakujem 🙂

monikadca
15. apr 2012

@pufa dakujem,aj ja ti drzim palce,nech je vsetko v poriadku a nech ste s malickym babom zdravucky 🙂

stastna
16. apr 2012

Baby, dajte sem niektora prosim link na tu sukromku, dakujem 😉

ivca82
16. apr 2012
koldun1
16. apr 2012

@tinushka13 ani ja som moc negrckala...iba raz...rano sa mi sice robievalo nevolno ale to som radsej vydrzala...lebo sa mi nechcelo utekať na zachod....

@lillinka01 ... @trish22 ja som presne na tom istom...

@eeska gratulujem....v toto pevne verim aj ja, ze mi povie lekár 20.4. v piatok....