Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@orchidea79 diky 🙂 to aj ja 🙂 a počuť pritom, ako bije srdiečko, to je neopísateľný zážitok, krása 😵
joooj kocky, takto pred rokom sme zakldali temu Novembrovky 2011 a uz drzim na rukach skoro 4 mesacneho Martinka 🙂 Drzim Vm vsetkym palce aby ste to dotiahli do konca a tesili sa z drobcekov 😉 Krasne tehulkovanie prajem 😀
baby aj vas takbolí vaječník mna od včera strašne pobolieva pravý vaječník......
ahojte, mozem sa pridat, minuly tyzden som nasla //, termin mi vychadza 4.11 a bude to moje 2. babo, jednu 2,5 rocnu bambulu uz mam 🙂 na buduci tyzden sa chystam ku doktorovi, tak snad bde vsetko ok, ale brusko mi uz pekne rastie 🙂
Ahojte, tiez by som sa rada pridala.. v nedelu sme nasli kolajnicky a odvtedy sa drzime 🙂 a dufam, ze aj udrzime a vsetko bude v poriadku.. termin mi podla kalkulacky vychadza na 3.11., tak uvidime, ci sa potvrdi.. k lekarovi sa chystam az tak buduci tyzden ak nebudu ziadne ine problemy..stale sa bojim, aby to nebolo mimomaternicove..ale snazim sa mysliet pozitivne, tak snad mi to vydrzi 🙂
dobre ránko, dnessom poriadne v noci nespala a to som šla spať pred deviatou stále som sa budila a zle sny sa mi snivali ani neviem o čom.stále ma pobolieva podbruško verim je všetko ok.v pondelok idem na tu HCG to neskutočne dlhý čas 5 dni aleverim že bude vysoke.
gratulujem novým tehulkám🙂
baby, kedy ste sli k lekarke? Teda ja som si na 90% ista 😀 ale je to moja prva fazulka a neviem kedy sa oplati ist k lekarke aby mi to potvrdila....viem ze z krvi vidiet vysledok skor, ale nevidim nejaky silny dovod tam ist tak skoro 🙂 kedy ste isli vy?
@lenka_enka no s prvym tehu som hned bezala k doktorovi, no objednal ma az ked som bola 5tt+3 a to bolo vidiet len bublinku, teraz idem az v 7. tyzdni potvrdit tehu, lebo ma dovolenku, ale doktor co mi hovril tak treba prist v tom 6. tyzdni tehu
@lenka_enka stačí v 7 TT
ahojte, tak ja dúfam že tiež zakotvím v tejto téme, predvčerom som si urobila test a bol tam duch, mrcha by mala prísť v piatok tak ešte 2dni vydržať a znovu testnem. ked pôjde všetko ok tak podla mm by som mala mať termín 9.11. 😉
@baby2009 @lucinka1104 Dakujem 🙂 nechcela som panikarit 🙂
@elise ja tiez, pordbrusko ma boli od poklesu teploty v grafe BT, cize predpokladam, ze fazulka si robi pohodlie 🙂 a teraz zaspim asi vsade a vzdy.....kazy den si musim poobede pospat, lebo som nepouzitelna 🙄
@lenka_enka ahoj ja sa tiez chystam tak 6-7 tyzden.. tiez prva bublina.. tiez som, ze kam ma polozite, tam spim.. ja dufam, ze sa to zlepsi 😀 este ked som nevedela, ze som tehu minuly tyzden, som normalne sla skor z prace a sla som domov spat.. to sa mi v zivote nestalo 🙂
@stojdulka
@ijanka27
@lucinka1104
@baby2009 baby vidim ze vy uz mate 1 a viac deticiek, neviem este ci budeme tiez patrit do tejto skupiny este sme sa netestovali,este mame cas/ no sli sme naostro tento mesiac a ak by to bolo ako prvy krat tak sa nam to aj podarilo, prve tehu bolo hned na supu.Len chcela som nejake nazory ako to zvladate, resp.nemate strach ako to zvladnete dalsie babo? mne to stale bezi hlavou mam dost hyperaktivneho synceka a nebol by medzi detmi velky vekovy rozdiel..nechceme ostat pri jednom a taktiez nevieme ci by sme neskor do toho este sli..Jaaj mam v hlave gulas.
Inak blahozelam vsetkym tehulkam. 😉
@cicussa21 :D tak to si mozme virtualne potriest rukou 🙂 ja som posledny rocnik VS a teraz by som mala aktivne riesit diplomovku, ale miesto vedenia rozhovorov polihulem a vyspavam 🙂 ja som inak nocny vtak, o 12tej PM som este fit a v plnej sile...ale teeeraz :D o deviatej idem spat aj to som nevyspata ...no hroza...a ta teplota tomu len pomaha 🙂 inak mna aj chrat strasne boli tieto dni- aj teba? chcelo by to makksiu postel O🙂
@martinkaastefanek tak nam vyslo 1. babo na prvy sup a zda sa ze aj toto 🙂 takze drzim palce a bat sa nebojim, lebo moja je uz vacsia - 2,5 roka, pomaly pojde do skolky, aj ked asi zo zdravotnych dovodov nie na cely den, len ziarlivosti sa bojim, lebo je taky tulko, tak snad to zvladneme a vzdy sa to nejako zvladne,len obcas su narocnejsie dni 🙂a martina co mozem za seba povedat, tak od toho 1,5roka je dieta viac uz partak a viac samostatnejsie, takze co sa ti teraz zda ze nestihas, tak ine to bude o 9 mesiacov a budes mat cas aj na babo
@martinkaastefanek ja mám 5 ročného chlapčeka a viem si predstaviť aj dalšie dve detičky (čo môže byť lebo sme boli na vklade a vkladali 2 embrijká)maleho postupne pripravujeme na to že ked bude mať surodenca surodencov bude toine a že bude veľký braček🙂
@lenka_enka 😀 😀 mna chrbat iba vcera, lebo som sa snazila zehlit.. ale inak zatial pohoda.. mna len pobolieva brusko-ako by som mala svalovicu, obcas ma pichne, ale nenormalne ma bolia prsia.. uplne su na prasknutie a horuce 🙂
@martinkaastefanek moje dve dievčatá sú už veľké a prakticky až "na peňaženku" 😀 skoro úplne samostatné, a ked sme pred dvoma rokmi rozhodli mať dalšie dieťa tak to prišlo hned na prvý šup a už bola na svete laurinka, mm chcel samozrejme chalana, no teraz mám pocit že laura si ho tak omotala že už si na to ani nespomenie, a teraz by sme chceli pre laurinku súrodenca vekovo bližšie ako sú staršie dievčatá...tak dúfam že sa zadarilo a "móóóóžno" bude i ten chalan 😉
@cicussa21 no brusko presne aj mna - odkedy som sa o piatej rano zobudila pred par dnami na pichanie v pravom vajecniku 🙂 hned som zobudila aj Draheho s tym ze myslim, ze sa nam to tentokrat podarilo 🙂 prsia sa mi zacinaju nalievat- este ale nebolia 🙂 ale to curanie ma vytaca :D ja nie som zvyknuta na taku frekvenciu navstevy toalety :D neviem kde sa vo mne berie tolko vody 🙂
@manamani1 snazili sme sa 5 cyklov, z toho prvy sa nam neuhniezdilo, kvoli tomu som mala rozbity druhy cyklus a piaty bol vitazny 🙂
@lenka_enka no to ti nezavidim.. ja som mala taky len jeden den.. len som behala a bola som taka naliata akasi..a hlavne brusko.. som sa bala, ze uz ho bude vidiet hned od zaciatku a na konci tehu budem ako slon..ale uz sa to dava do poriadku a citim sa ovela lepsie 🙂
Ja som si teda dnes rano urobila test a boli tam dve ciarky. Termin mi vychadza 2. 11. Skoro vobec ma ale neboli ani nepicha v bruchu, citim stale uz asi 2 tyzdne prsia naliate a citlive a unavu. Chcem sa spytat, ake vitaminy idete brat?Calibrum, Femibion, GS Mamavit? Ktore su lepsie?