icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

fifitko25
2. máj 2012

@koldun1
@penelope1 ahojte kočky, napíšte IP bambi2, ona je zakladateľka témy a určite vás tam rada pridá 😉
nepríde vám však žiadne upozornenie, aby ste vedeli, vo fóre sa vám objaví téma s kľúčikom NOVEMBER 2012 a v rámci neho už vedieme asi 7 diskusií na rôzne témy 😉 pridajte sa 😉

penelope1
2. máj 2012

@fifitko25 Si zlatá, hádam sa tam potom nejako budeme vedieť dostať 😵

fifitko25
2. máj 2012

@penelope1 určite Áno 🙂 to si hned vsimnes tému s klucikom 😉

penelope1
2. máj 2012

@koldun1 😀 😀 😀 S tebou je zábava, tak potom ak by si sa musela prikloniť k tej druhej variante, tak pošli fotky takých originálnych šiat 😀 Ale nie, srandujem! Ty si sikulka, tak urcite niečo vymyslíš, keby si mala problém zmestiť sa do šiat ... Alebo vypotíš v horúčavach a bude všetko OK 😉 Jedna kočka pisala, že sa pokúsi dostať nás do tej súkromnej skupiny, tak uvidíme, či to pôjde 🙂

koldun1
2. máj 2012

@fifitko25 jezisiiiiiiiiiiiiiiii ja som si az teraz vsimla ze uz som tam zaradena....no porááád tam idem kuknezi 😀 😀 😀 čo ste to tam vsetko načarbali 😀 😀 a hned aj zalozim novu temu ak sa bude dať ...esteze si ma naviedla kde si to mam kuk 😀

@penelope1 no šak dočkaj kolko zabavy so mnou bude v den svadby 😀 😀 každy okolo mna vyšiluje a ja sa len rehocem...aby sa nestalo v den svadby že si dupnem nohou že sa nevydávam 😀 😀 to víííš 😀 😀 hormony a nemusim sa vooobec stresovat so šatami 😅 😅 😅

fifitko25
2. máj 2012

@koldun1 pod, citaj, diskutuj a kľudne otvor v rámci témy novú otázku 😀

penelope1
2. máj 2012

@koldun1 To by si hádam svojmu nastavajúcemu neurobila, ani keď s nami hormóny robia co chcú 😎
Už si sa asi dostala do tej sukromky... Ja som ešte len požiadala o prístup do súkromnej skupiny...

penelope1
2. máj 2012

Baby, objednali ste sa už k zubarovi na prvú preventívku v rámci tehotenstva?

koldun1
2. máj 2012

@penelope1 jasneee ze by som mu to neurobila 😀 😀 a aj keby ano taku by som dostala cez hubu od mamy, ze az 😀 😀 tak to radsej neriskujem ...no ja som sa este neobjednala...a ani neviem kedy tam pojdem....nakolko ja na toto vobec nemam cas...ledva sa dostanem na povinne prehliadky na gyndu

penelope1
2. máj 2012

@koldun1 Ja som práve dnes volala zubarke, tak ma objednala na 31.5. Dufam, že sa mi zuby nepokazia, lebo nepijem veľa mlieka, co je asi na škodu..

koldun1
2. máj 2012

@penelope1 no tak mne zas krvacaju dasna odkedy som tehotna pri imyvani zubkov...a je ulne jedno ze pijem vela mliecka...a papam vitaminiky...hormony neoblbneme

bonin
2. máj 2012

Ahojte 🙂 Nemate nahodou niektora taky cudny pocit tam dole? Ako keby ta kost zo spodu bolela, alebo nieco take, lebo uz take 3 dni ma to tam pobolieva, ked som viac na nohach a neviem co to moze byt ☹ Viete mi niekto poradit?Dakujem

penelope1
3. máj 2012

@koldun1 moja, musíš sa objednať k tomu zubarovi... Nezajednavaj preventívku! Moja kamoska mala nádherne zuby a v tehotenstve sa jej pokazili!! Preto sa obávam, aby som aj ja nemala problémy ! Inak dnes konečne chladnejsie vonku 🙂 Hurá!

nikasv29
3. máj 2012

@bonin ahojky ja mám to isté niekedy ako keby ma tam bolelo ale ja som to mala aj počas mrchy a teraz aj počas tehu. Doky vravel, že je to ok, pokiaľ nemáš iné problémy, že to sa rozťahuje maternica 🙂

penelope1
3. máj 2012

@bonin ja som mala pri prvom tehotenstve asi niečo také a doktor povedal, že tým, že sa mi roztahuje maternica, tak to moze tlačiť aj na tu kosť a musela som to pretrpieť... Ale ja som bola vtedy vo vyššom štádiu tehotenstva! Takže keď pojdeš na poradňu, tak mu to spomeň. Ale podľa mňa to bude urcite tým tehotenstvom 😉

bonin
3. máj 2012

@penelope1
@nikasv29ahojte, tak dakujem za odpovede...Hned som kludnejsia a asi to bude ozaj tym tehotenstvom 😀 😀

vi3ka
3. máj 2012

čaute kočky, nevoľnosti mi pomaly prechádzajú a aj jesť mi celkom chutí, len mám problém! nejak sa neviem zasýtiť. 😒 minule som zjedla na obed fajne kuracie stehienko, no za 5 minút som mala taký prázdny žalúdok....až mi je z toho zle ☹ ☹ keby mi aspoň ten moj tehu žalúdok dovolil jesť jogurty, tak by som ich tlačila do hlavy jedna radosť....ta tak so mnou. inak sa mám vcelku fajn, cez víkend nás čaká megapárty u mojich starých rodičov (majú 50. výročie svadby)tak som zvedavá ako to zvládne moj žalúdok.he he
akurát prišiel muž a doniesol mi papať....mňam rožok so syrčekom 🙂 🙂
inak ten zubár...aj ja sa musím objednať na prehliadku. najlepšie by bolo, keby ma objednala na ten istý deň ako idem na poradňu, lebo na 10x riešiť, kto mi povaruje drobca sa mi nechce.
tak žienky pekný deň, vlastne teraz noc....nech si tehotenstvo už len užívame...inak mne sa zdá (možno si to len namýšľam, lebo je to skoro), že sa ten moj chrobáčik hýbe, ale už sa veľmi teším na tie ozajstné kopančeky a kotúle v brušku 😀 🙂

eluska3180
4. máj 2012

Ahojte spolucakatelky 🙂. Tiež čakáme svoj pokladík v novembri presnejšie 23ho ( už mam jeden pokladík doma - takmer 5 ročného syna). Tak by som vás chcela poprosiť či ma vezmete medzi seba 🙂

koldun1
4. máj 2012

@penelope1 no chvalapanubohu za to ze je chladnejsie...pozri ale to ze kamoske sa pokazili este neznamena, ze aj tebe sa pokazia...kazda mame inu stavbu tela... 😝

penelope1
4. máj 2012

@vi3ka Vraj pri druhom tehotenstve cítiť skôr pohyby. No neviem...Ja čakám tiez druhé, ale zatial pohyby necitim

penelope1
4. máj 2012

@eluska3180 Vitaj medzi nami! Jasné, že ťa vezmeme medzi seba 🙂

penelope1
4. máj 2012

@koldun1 To máš pravdu, ale nikto nevieme ako dopadnú z tehotenstva naše zubky 😀 Veru, konečne chladnejsie, hned sa lepšie dýcha. Mohlo by to takto dlhšie vydržať. Včera som si kúpila Mama a ja a je tam téma ukončený prvý trimester, tak sa uz teším ako si konečne budem vonku na terase čítať 🙂 Rozmyslam, že si ten časák aj predplatim... Odoberaš niečo ?

vi3ka
4. máj 2012

@penelope1 hej hej viem, že pri druhom a ďalšom tehu cítiť pohyby skor, ale to by bolo fakt veľmi skoro. myslím, že tak v 16.tt by sme my druho a viacrodičky mali cítiť prvé pohyby. veď to už je neďaleko nie?

ešte reakcia na zuby po tehotenstve....ja som nikdy nemala problémy s krvácajúcimi ďasnami, ale po tehotenstve to bolo hrozné, aj sama zubárka s hygieničkou zhodnotili, že mi ich riadne poškodilo. ale to bolo tým, že ja som prvé 4 mesiace mala hrozné nevoľnosti, to deň-noc zo mňa išlo, čiže kyselinami sa poškodili. dúfam, že teraz to bude lepšie. už som sa poučila a určite minimálne na dentálnu hygienu zájdem aj viackrát ak mi to odporučia.

dnes je také na prd počasie. keď prší malá by chcela ísť von a keď je pekne tak spí...aspoň že tie majstrovstvá začínajú, tak pozrieme hokej. 🙂

penelope1
4. máj 2012

@vi3ka ja sa bojim o zuby... Lebo viem ake je to hrozne, ked sa babam pokazili. Pijem teraz menej mlieka, lebo mi vadi laktoza ☹ a bezlaktozove mlieko je dost drahé 😠 Pri prvom tehotenstve som mlieko pila na litre denne! Takze zuby boli OK!
U nás je zase teplo! Mne to uz lezie na nervy. Prsalo tu len rano! Menila by som s tebou hned to počasie 🙂

zuzicka1982
4. máj 2012

@vi3ka Ty sa mas ze ta nevolnosti opustaju, mna zatial nie ☹ Tisko zavidim. My ideme tiez v nedelu na oslavu,tak som tajne dufala,ze sa konecne schuti najem.Ale nezufam este, pri prvom mi to preslo zo dna na den. Bol to 12+3 tt.Takze este mam 2 dni 🙂
Inak mne sa tiez dost pokazili zuby pocas prveho tehu a tiez pocas dojcenia to nebola slava. Nepomhlo ani vela mlieka,ani vitaminy ☹
Maminky a mate uz brusko? Mne vykuklo pred 3 dnami a teda riadne,tak sa stale chodm do zrkadla kontrolovat 🙂

penelope1
4. máj 2012

@zuzicka1982 tak mne vykuklo brucho hned ako som otehotnela 😀 Od druhého tt. nosím tehotenské veci, lebo všetko ma uz tlacilo 🙂 Takže ja si bruško užívam od začiatku 🙂

bonin
5. máj 2012

Ahojte zienky.Bola ste niektora uz na 4 d ultrazvuku? Alebo mi neviete poradit, kedy je najvhodnejsi cas tam ist? Dakujem 🙂

anulik12
5. máj 2012

Ahojte dievčatá.Rada by som sa k vám pridala..naše prve vytúžené babätko čakame začiatkom novembra a velmi sa naňho tešíme 🙂 prajem nám nech nám všetkým týzdňe rýchlo ubiehaju a bruška pekne rastu 😀 😀

aknelka22
6. máj 2012

Ahoj pridavam se do skupiny prvni mimco cekame 21.11. chci se zeptat jestli ma taky nekdo problem se zacpou a co poradite. diky

anulik12
6. máj 2012

@aknelka22 ahoj,tak ja mam so zápchou problem uplne od začiatku :( ale niekedy mi pomôžu sušené slivky..inač mi nepomáha nič