icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

aknelka22
6. máj 2012

sus.svestky jsem zkousela ale vysledek nic moc....tak asi musime vydrzet.

anulik12
6. máj 2012

tiež to tak vidím :( ale čo zvladneme to.v ktorom týždni si? ja som mala asi tak do 9tt strašnu zápchu potom som mala na chvíľu pokoj a od 13tt znova

fifitko25
6. máj 2012

@anulik12
@aknelka22 vitajte v klube 😵 ja mám zas opačný problém a to hnačky ☹ ☹ až som s tým skončila v nemocnici a teraz musím držať diétu....
P.S. poďte do súkromnej skupiny, napíšte poštu bambi2 a ona vás pridá 😉 je nás tam viac a už vo veľkom debatujeme o kadečom 😝

anulik12
6. máj 2012

@fifitko25 to si s nami tie hormony asi robia čo chcu .. 😉 Bambi2 určite napíšem 🙂 dakujem za pozvanie do súkromky 🙂

anulik12
6. máj 2012

@fifitko25 inač prajem skore uzdravenie,nech si aj ty aj maličke v poriadku 🙂

fifitko25
6. máj 2012

@anulik12 ďakujeme, včera nás pustili z nemocnice, našťastie sme tam boli len 3 dni a mimi je v poriadku 😉

anulik12
6. máj 2012

@fifitko25 hlavne že ste v poriadku 🙂 teraz už len dodržiavat dietu a všetko bude dobre 🙂

aknelka22
6. máj 2012

@anulik12 ja jsem v 11tydnu zacpu mam od zacatku,ale jinak...zadny zvraceni, nalady proste pohoda

sanyk
6. máj 2012

jj dievcata jak mne dnes je som sa tesila ze ma ta crevna pliaga obisla a od noci sa bije s dcerou o zachod zvraciam vsetko nic neudrzim chudatko moja bublinka ma dnes dietu 😀

anulik12
6. máj 2012

@aknelka22 tak to mas super.ja som mala nevoľnosti úplne od začiatku a od 12tt aj zvraciam :(( sice len tak pár krát do tyždňa,ale ja som sa už tešila že po prvom trimestri sa budem citiť zase ako človek 🙂

anulik12
6. máj 2012

@sanyk ja som na tom podobne..celú noc som bojovala s nevoľnosťou a ráno som to už nezvladla a vracala.o chvíľu nám bude určite lepšie 🙂)

sanyk
6. máj 2012

no ja sa len bojim ze je to crevna chripka mali ju vsetci okrem mna tyzden bol pokoj a v noci zacala aj najstarsia dcera aj ja zvracat a dnes cely den ledva som im s prestavkami navarila lebo mi to strasne smrdelo ani suchy rozok som neudrzala len sa modlim aby to preslo dnes o tyzden mame svadbu a este kopu treba toho zariadit

anulik12
6. máj 2012

och,tak to ma mrzi..snad ta to rychlo prejde a nebude to ziadna crevna chripka.pi vela vody,aby si nebola dehydrovana.prajem skore uzdravenie celej rodinke 🙂

margotka666
6. máj 2012

znie to blbo, ale na take veci je dobre acidofilne mlieko.. to ukludnuje zaludok a creva... ovela rychlejsie sa dostavaju do normalu potom...
ja nastastie nezvraciam, ale napne ma velmi lahko 20x na den.. neda sa mi jest, dve susta a dost.. potom zase hladna ako hroch a nejde to do mna.. chcelo by to domacu stravu, a nie tie polotovary od kuchara, bleee
no co narobim, sama si varit nemozem, tak chleba, jogurty, kasicku, a hlavne ovocieee, to mozem asi najviac 🙂

anulik12
6. máj 2012

mne ovocie chuti tiez najviac 😀 .teraz som uplne sialena do melonu 🙂 nevolnosti ma uz netrapia cely den,ale zacala som pred dvoma tyzdnami zvraciat :( ale chvalabohu nie casto.

gabikaadam
7. máj 2012

Ahojte, som tu nová, čakám svoje tretie dieťatko a termín mám 12.11.2012. Rada by som spoznala mamičky z okolia Lipian, Sabinova, ktoré majú približný termín ako ja. Nájdu sa nejaké?

anulik12
7. máj 2012

@gabikaadam ahoj,ja som tu tiež nová. 🙂 ja som z prešova.. čakám prvé dieťatko,termin mám 8.11.2012

vi3ka
7. máj 2012

@bonin ja som bola v 21.tt. pri prvom tehu. a pekne bolo vidno babatienko. u nás v bj odporúčajú od 14.-20.tt najneskor do 28.tt.

bonin
8. máj 2012

Ahojte 🙂 Spavate este na brusku? Alebo neviete do ktoreho tyzdna sa to este moze?Lebo ja spim na brusku a na chrbte stale..som v 14 tt a bojim sa ci tym drobcovi neublizim 😒 Dakujem 🙂

bonin
8. máj 2012

@vi3ka Dakujem pekne za odpoved 🙂

anulik12
8. máj 2012

@bonin ja na brusku nespim od zaciatku.aj ked je to moja najoblubenejsia poloha.citala som na nete v live poradni,ze do 12tt by si aj mohla.viem ze odporucaju spat na lavom boku,koli prietoku krvi,alebo tak nejak

asshanti
8. máj 2012

@anulik12 fakt? ja najradsej spinkam na lavom boku... 😉

anulik12
8. máj 2012

@asshanti no vidis,a to je aj najlepsia poloha 😉 ja sa snazim spat tiez na lavom boku 🙂

gabikaadam
8. máj 2012

Ahoj, ja som sa 8.11. narodila, tak uvidíme či to bude ďalší škorpionik alebo nie. 😀 : Čakáš svoje prvé dieťatko? A tiež som najradšej spala na bruchu, ale odkedy som tehotná, vyhovuje mi ľavý bok, nejak automaticky je mi na nom lepšie ležať. Inak nezvraciam, ale zapchu mám od začiatku, pomáham si sušenými slivkami.

anulik12
8. máj 2012

@gabikaadam ja som narodena 12.11 takze budeme doma dvaja skorpioni 🙂 toto je moje druhe tehotenstvo,ale prve skoncilo zamlcanym potratom.bolo to uz pred dvoma rokmi.ja by som mala aj teraz chut spat na brusku,ale asi by som uz tak zo strachu nezaspala.spim tiez väcsinou na lavom boku.slivky na zapchu papam aj ja 😉 ty mas kedy termin?

koldun1
9. máj 2012

@penelope1 nie ...neodoberam ziaden časopis....odkedy som profesionálna fotografka nemam cas skoro na nic 😀 😀 😀 cize aj ked oddychujem tak s notebookom a fotakom v ruke 😉

penelope1
9. máj 2012

@koldun1 Ty sa venuješ takejto úzasnej robote! No super! Už teraz Ti závidim aké super fotky bude mať váš drobček a vy s ním 😎 Ja chcem mať tiež vždy pekné fotky, ale to sa k profesionálnej úrovni vôbec nepribližuje... A čo konkrétne fotíš?

koldun1
9. máj 2012

@penelope1 nooo presneeee..moje babenko bude mat tie najuzasnejsie fotečky od svojej maminečky 😀 😀 😀 už teraz vídím svoju budúcu závislosť až ma moje vlastne dieťa znenávidí...lebo ho budem v kuse fotit 😀 😀 😀 ...nieje doležitá profesionálna uroveň ale zachytenie okamihu...toho správneho...vtedy sa fotografia stava profesionálnou a taktiež...netreba zabúdať na to že EMÓCIA = fotografia... 😅 😅 😅 tak len foť foť foť...konkretne fotim vsetko...teda halvne portretove fotografie..kohokolvek a až do pôrodu fotím same svadby....len tu moju svadbu nemá kto nafotiť 😀 😀 😀 😀 😀 sila čo?

penelope1
9. máj 2012

@koldun1 to je smola fotografa, že svoju svadbu si nemôže pofotiť 😒 Ale hlavne, že to bábenko bude mať krásnu pamiatku 🙂 Ja tiež rada veľa fotím, ale teraz máme úplne zlý fotoaparát, tak dúfam, že kým sa malé narodí už budeme mať lepší 😉 V poslednej dobe fotím len mobilom a to je o ničom... 😠 Ale ja potrebujem nafotenú každú akciu a všetko, co sa deje 🙂 Držím palce, aby si teda mala tiež vyborneho fotografa na svadbe, lebo taká udalosť sa koná len raz za život ! Teda mala by byť iba raz 😀

koldun1
9. máj 2012

@penelope1 prinajhorsom kupim jednorázové foťaky, co každy vyfasuje povinne na hostine 😀 a pri odchádzani mi to každy odovzda :D :D :D a mam fotky :D z vlastnej svadby ..este aj urobim rekord fotografov fotiacich na svadbe..pojdem do Quinessky