Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@lenuska200_22 vecer mame asi vsetky velke nafuknute bruska 🙂
ja mam termin 7.11. ale co som sa uz dozvedela od mamky tak ta vravela ze od prveho pohybu sa vypocitava aj porod ...a to by malo byt v tom 16 tyzdni az -20 tyzdni co som citala
@lenuska200_22 ja este len na take pocity cakam,snad uz coskoro nieco zacnem citit 🙂
@lenuska200_22 aj ja mam termin 7.11 a podla ultrazvuku 5.11 takze nie som tyzden pred tebou 😀
@anulik12
co sa tyka unavy tak spis niejako dlho? ja chodim este do prace takze stavam o 8 00 hod a som zvyknuta spat malo a ty kolko spis?
@lenuska200_22 ja som od zaciatku tehu PN a spim viac nez dost 😉 teraz uz menej,ale prvy trimester som si kazdy den poobede musela zdriemnut.
@anulik12
ahha takze v akom si tyzdni? Aj mne povedal doktor ze o 2 dni som skor ,tak odpovedal plod podla vyvoja...to urcoval...
Holky a ma niekto problem s krcovymi zilami?Mna uz druhu noc tak chytali krce v noci a dnes ma neskutocne bolesti noh...len si to mazem s gelom VENoSAN..to je vhodne aj pre tehotna ,co som citala...
@lenuska200_22 z ja nemam aspon zatial problemy s krcovymi zilami.a uz si aj ty v 16 tt 😉
nie ja som dnes v 15 tyzdni 🙂
@lenuska200_22 ale zajtra uz zacne 16tt 🙂 alebo ty si ako pocitas tyzdne?
pozeram ze aj ty mas v profile175 dni do porodu,ja tiez tak mam tak neviem preco? ked ty si v 16 a ja som v 15 tyzdni,divne 🙂
@anulik12
ja si to pocitam len podla tabuliek...a co viem tak som otehotnela asi 14. 2. tak to vychadza podla planu..a 2,2 som to uz nedostala
@lenuska200_22 ahojky ja som na tom rovnako ako ty, pribrala som 3,5kg a prestalo mi akurát byť zle 🙂
@lenuska200_22 termin porodu mas vtedy ako ja 🙂 modry konik ti vypocita tyzden podla datumu porodu.takze musis byt v rovnakom tyzdni ako ja 😉 ale ked si tyzdne pocitam podla inej stranky tak az zajtra zacne 16tt
anulik12
3,2,2012 som to nedostala pardon,som to zle napisala a ty?
anulik12
a kde sa tu da vypocitat tyzdne? ja to este nepoznam
@lenuska200_22
3.2.2012 si uz nedostala alebo je to datum poslednej menstruacie? ja som mala poslednu menstruaciu 1.2.2012 az v marci som uz nedostala
no aj ja tak mam..bud prveho alebo 2 som to mala dostat... 😀
tak zeby som uz bola v 16 tyzdni? To sa mi nezda... aj tak...mne to nainej stranke ukazuje ze som v 15 t
@anulik12
a podla tehot. karty ti to ako vychadza,rovnako?
@lenuska200_22 aj mne ukazuje ze az zajtra mi zacne 16tt.podla teba kedy nam az zacne 16tt?
HOLKY dokedy je tehotenstvo rizikove??? KTO VIE?
@lenuska200_22 zajtra idem do poradne,tak zistim ako mame pocitat tyzdne 😉
anulik12
podla mna az za tyzden...podla ostatnych vypoctoch na nete co som skusala...
ok superr..tak to bude najlepsie... potom napis 😀
@ingulka85
no mne tak isto 🙂
@lenuska200_22 ahoj, tu na koni to počíta asi takto, že napr. v pondelok začínaš nový týždeň a si napr. 14.tt., no tu to už berie, že začínaš 15.tt. ale nakoniec to aj tak vychádza dobre. podstatné je to, čo máš v tehu knižke 😉
inak žienky, tuším máme za sebo prvé pohyby drobčeka 🙂 🙂 🙂 🙂 síce nie kopance, ale také mrvenie 🙂 teším sa na to keď to už budú riadne kopance a do pozorovania zapojím aj malú.

@anulik12 ja som to zavala pocitovat pomaly...aj v noci som sa nato uz zobudila... 😵