Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@lenuska200_22
A V AKOM SI TYZDNI ZE UZ MAS POHYBY? AZ SA MOZEM OYPTAT? 🙂
@lenuska200_22 ahoj,tak ja uz mam po poradni.vsetko je v poriadku 🙂 a pytala som sa v akom tyzdni vlastne som,takze dnes je prvy den 16tt.takze aj ty uz mas ukonceny 15 a prebiehajuci 16tt 😉
@lenuska200_22 tu si môžeš vypočítať týždeň 🙂) http://tehotenstvo.academy.sk/
@lenuska200_22 kŕče nemáš z kŕčových žíl..je to kŕč svalu..daj si magnézium http://vitaminy-a-mineraly.heureka.sk/magneziov... ..môže ti aj gynekológ predpísať..pomáha 🙂
anulik12 a lenuska200_22 tak baby to sme úplne narovnako...ja som mala poslednú mrchu 1.2. a potom už nič 🙂 .Len škoda, že sme tak ďaleko od seba. Ja som zatiaľ pribrala 1,5 kila a ani bruško mi nie je nejak vidieť tak sa aj cítim ako mimiozemšťan, lebo som začala chodiť na predpôrodnú prípravu a všetky kočky tam majú už veľké brušká a ja akoby nič 😖 ale ono isto vybehne čo chvíľa a naraz 😀. A s tými týždňami je to tak ako si písala anulik12, už sme začali 16tt.
@lenuska200_22 ahoj, ja som podla koňa v 15.tt. ale tak ja už čakám druhé mimčo a druho a viacrodičky cítia pohyby skor-svalstvo je už uvoľnenejšie, tak preto skor cítiť. pri prvom som cítila už v 17.tt., ale každá sme iná.
Poradte ako sa posiela súkromná pošta? Neviem na to prísť. Chcem sa k vám pridať do súkromnej skupiny, ale neviem ako mám napísať bambi2. ďakujem 😉
@adriana7510
rada by som poradila,ale ja som tiez nova,ja pisem verejne 🙂
@adriana7510
vazne 16 tyzden? Mne sa to nezda... 🙂 tak super aspon viem kto je rovnako natom, ako aj ja 🙂 a odkial si?
@woman04
ale ja sa bojim brat niejake dalsie vitaminy....lebo tabletky jak tabletky...teraz si kupujem magneziu -mineralku 🙂 snad to pomoze
@lenuska200_22 ako mas paci sa mi,mas taku obalocku ked na to das mysku ti pise IP.alebo si daj profil Bambi a tam ti tiez pise posli IP 🙂
@woman04
to pouzivam aj ja a to mi ukazuje ze som v 15 tyzdni,ale my sme sa vcera bavili s holkami ze na tejto stranke to ukazuje ze som uz v 16 tyzdni,akokeby dopredu..tak som bola zvedava ...ale diky 🙂
@anulik12
ok skusim to 🙂
@adriana7510 mne uz brusko rastie,hlavne ked sa najem 😉 ja som uz pribrala 4 kila ale za posledny mesiac som nepribrala nic.
@adriana7510 brusko ti urcite coskoro vykukne 🙂 uz sme pekne daleko 😉 uz si prisla na to ako poslat sukromnu spravu?
@lenuska200_22 aké ďaľšie??..v tehotenstve je najdôležitejšie kyselina listová a magnézium...dokonca ja som brala sporadicky Calibrum mami a doktorka,že či chcem mať veľké dieťa..teda ja som ho aj mala,aj keď asi nie vďaka vitamínom 🙂...magnezium od Galvexu mi predpisoval doktor do 8 mesiaca..vraj sa najlepšie vstrebáva..poprípade sa poraď v lekárni a s gynekológom..jedinou nevýhodou je,že magnézium znižuje tlak,tak ak je niekto nízkotlaký,môže mu to robiť šarapatu 😉
podla vyssie spomenutej stranky ja dnes zacinam 16tt a poslednu menstruaciu som mala 26.1., pohyby este ziadne necitim, ale uz sa na to tesim, nech viem, ze je vsetko ok, do poradne mam ist buducu stredu, ale budu mi len brat krv na tie tripple testy, najblizsi ultrazuk mam az 21.6. (3D), dlhe cakanie...
@woman04
No ja mam stale nizky tlak...ale diky za info opytam sa gynekologa ...c s atyka tych vytaminou tak aj ja berieme od zaciatku calibrum mami...myslis ze to ma vpliv na dieta?
@lenuska200_22 ono sa to počíta napr.15+1...15+2..máš ukončených 15týždňov +2 dni,čiže si v 16.týždni 🙂...tých pár dní je aj tak jedno..ono ti to lekár porovná s veľkým UTZ v 20.t 😉
ahhaha,,,to fakt? Mne to vyslo podla posl.mens. 1.2.2012 ze som v 15 plus 1 den
@lenuska200_22 ťažko povedať,lekári sa k tomu prikláňajú v poslednej dobe...bola aj relácia v TV na tú tému..skús si zadať do googlu vitamíny a veľké dieťa,nájde ti to pár debát.. 🙂
@fifitko25 Ahojte kočky, pridávam sa k vám, mám termín 12.11. 2O12 a čakám svoje tretie dieťatko. Poradnu mám o týžden v stredu, tak uvidíme, ako to dopadne. Verím, že všetko je v poriadku. Zatial som pribrala len 1,5 kila, takže nič moc.
Chcem sa opýtať, či aj vám robil lekár len vaginálne sono? Mne ho robil 2x, na normálne ma pošle až v 2O týždni. Je to v poriadku? Je vagin. ultrazvuk dosť spoľahlivý?
@gabikaadam prve razy robil aj mne vaginalne, ale na minulej poradni mi robil normalne, den predtym som bola na 3D tam mi robili aj vaginalne, lebo cez normalne ze nebolo dobre vidno
@gabikaadam ahoj gabika a vitaj 😉 mne tiež zo začiatku robil vaginálne sono asi 3x, ale už naposledy (v pondelok) cez bruško, bola som 12+4 😉 vaginálny je zo začiatku isto spoľahlivejší, ako cez bruško, kým je mimuško malinké 😉 pridaj sa k nám do súkromnej témy, kde nás je už veľa, stačí napísať poštu užívateľke bambi2 a ona ťa pridá 😉 v menu Forum potom nájdeš tému s kľúčikom Novembrovky 2012 😉
anulik12 ďakujem už som to našla 🙂
@vi3ka aj ja som minule zacítila niečo ako motyliky.....bolo to zvlástne lebo na tom mieste som nikdy nic take necitila..bolo to ako nizsie v maternici....alebo kde...a zaujimave bolo ze sa to vzdy stalo ked mi moj manžel hladkal bruško....minule som čítala...že bábätko ked cíti jemne hladkanie na brušku že sa tlačí na brušnú stenu aby bolo ešte viac na blízku..ale údajne prve pohyby by malo byť cítiť až v 20. tyždni ta ja neviem...možno su to len moje bludy v hlave 😀 😀 😀 😀
@penelope1 ale ano chodim..len tam nic moc temy niesu :D :D :D ........počuj a nemali sme len zastavene vetry? :D :D :D inak ked mam pravdu povedat aj mne sa to stavalo vecer ked sme lezali v posteli pred TV 😅 😅
inak ked prisiel ten pocit bol to ako elektrina do tela..tiez by som to nazvala krasnym pocitom

@vi3ka
AHOJ DIKY ZA INFO..A KDE SA TU NA TEJTO STRANKE DAJU VYPOCITAT V TYZDNE?