icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

margotka666
15. jún 2012

@cenculinka tak to mas dobre 🙂
ja som nakupila uz straaasne vela veci, ale len oblecenie a topanocky, a vacsina v tmavomodrom, sem-tam svetlomodrom, a len par kuskov neutralnych 🙂
povedala som si, ze po 20tt uz pokupim aj nejaku tu zavinovacku 😉
ostatne veci nechavam na neskor, tak september by som uz chcela riesit aj kocik, vanicku a take veci..
dovtedy len handry budem zhromazdovat co mi padne do oka 😀 😀 😀
mna obcas chyti taky stres, ci je vsetko v poho.. ale snad bude 😉
a na pohlavie som zvedava uz, no musim si pockat

niki0121
15. jún 2012

@cenculinka Môžem sa opýtať koľko máš kilo? ja som tretie tehotenstvo vážila 80 kg v čase otehotnenia. Do pôrodu som pribrala 3 kg ale brucho som mala riadne od 3 mesiaca sa ukázalo. Takže nič sa nedeje ak nepriberáš ak si mala nadváhu v čase počatia. Ale za to s pôrodnice som šla o 19 kg ľahšia. To bol pohľad!!!!!

cenculinka
15. jún 2012

@niki0121 chi chi nuz ja som pred tehu mala 92 kg ☹ a teraz mam tych 90 🙂 boze, davam si naozaj velky pozor na to, co jem a kolko toho jem, ale nastastie ani nebyvam hladna. jem 3 x denne, normalne porcie a dufam, ze mi to vydrzi co najdlhsie. ved tukovych zasob mam az az tak hadam len nejaky ten vitamin doplnim a bude to stacit 😀 desi ma predstava, ze priberiem viac ako 10 kg ☹ nuz ale zase blazon nie som, ak by bolo nieco kvoli mojej vyzive v neporiadku, budem jest aj za troch, len aby dobre bolo 🙂 len nechcem zbytocne "zrat", kym nemusim 😀

cenculinka
15. jún 2012

@margotka666 nuz ja som si kupila az 1 cumel, som nemohla odolat 😀 a vcera som si v kauflande kupila taky super podbradnik, co sa cely mimcu oblecie, taky priesvitny a na vrchu je ruzove prasiatko 😀 kocik uz mam mesiac v garazi - kupila som ho tu na MK v bazari, je skvely, nemozem uverit, ake fasa veci clovek vie kupit za par korun ked ma stastie. dala som zan 15 eur, najskor som myslela, ze bude na dvor, ale ked som ho videla nazivo, nebudem sa absolutne hanbit s nim ist aj do mesta, supeeeeer - usetrenych 300 eur na nieco ine 🙂 ja mam vyhodu, ze strasne vela veci zdedim po svagrininych detoch a po sesternicinych detoch, tak nakupim len nevyhnutne dupky k lekarke a basta. nastastie tu mame dokonaly sekac, fasa veci, ako nove, ceny cca 1 eur na kus, tak tam sa pojdem vyblaznit, ked budem tiez zaciatkom septembra riesit vybavicku a pod 😀

dzaaja
15. jún 2012

dakujem margotka666 za gratulation si mozme vlastne vsetky pogratulovat 🙂 je jedno ci chlapcek alebo dievcatko,mala som tusaka hned ako som sa dozvedela , ze cakame minco aj som to drahemu nejako instinktivne povedala tak, ze som kupila malinkate adidasky a vlastne az potom som si uvedomila, ze su chlapcenske 🙂 my mame zase Ignáca,chichi, cenculinka som rada, ze niecom sama s brusiskom ako slonica ja nosim tehu nohavice od druheho mesiaca, prosim pekne, predtym som brusko na nich zahrnula, teraz uz neni treba dokonca povolujem gombicky na bokoch, ale maly nieje extremne velky alebo dlhy , nic, my to mame v rodine sme hned bruchate v tehu, no uvidime ako budem vyzerat dokonca, kolko ste pribrali? ja zatial 4,5 kg,dokonca ma doktorka chvalila, ze pekne postupne priberam a nie vela,vobec mi nebolo zle ani raz som nevracala, uplne super. pohyby zatial nejako nebadam a rada by som obcas mam pocit , ze by to aj mohlo byt,ale skor len taky malinky zatulany prdik tomu hovorim, ale tak hadam uz coskoro pride kopanec.ako ste na tom vy?

margotka666
15. jún 2012

@cenculinka wauuuu, ze kocik za 15eur, to je jake super.. ja som este ani nepozerala kociky, len co tu baby daju link, tak kuknem.. a niektore su teda poriadne palky...
ja sa vyzivam v nakupovani, tak ja dedit nechcem moc, uz som sa so setrou aj mamou o tom pochytila dokonca 😀 😀

margotka666
15. jún 2012

@dzaaja no to mas pravdu, ze si mozme gratulovat vsetky.. 🙂
a v novembri, az to budu gratulacie 😀 😀 😀

niki0121
16. jún 2012

@cenculinka A do teraz si koľko pribrala? ja ani kilo. Tak by bolo zas super ak by sa zopakovala to čo pri treťom tehotenstve.

cenculinka
16. jún 2012

@niki0121 nuz ja som nepribrala este ani gram, dokonca som 2 kg schudla 🙂 do 10 kg ak by som sa zmestila pocas celeho tehu, tak by som bola happy 😀 😀 😀

cenculinka
16. jún 2012

@margotka666 nuz ani ja som najskor nechcela velmi zdedene veci, lebo predsa, prve dieta, tak nech ma vsetko nove 😀 ale potom som si povedala, ze kedze z toho tak rychlo vyrastie, tak pretriedim tie zdedene veci, pekne si necham, skarede nezoberiem a dokupim uz len to, co bude treba 😀 ved aj tak len od kamosiek a rodiny clovek potom dostane este tolko roznych dupiek a ciapiek a papuciek, ze skoda kupovat 😀 nuz a za usetrene korunky pojdeme na dovcu v lete aj s drobcom 😀 ja som taka, mne je luto vyhodit peniaze za nieco, co mozem mat lacnejsie, aj ked to teda nebude uuuuuplne novucicke 😀

karinka2105
16. jún 2012

@margotka666
tak ja som aj pri malej podedila od svariny,a cil ked bdue druhe bude aj od kamosky,,su to riadne bvalky za tie vecicky,a dokupim co bude treba
tiez som najskor nechcela ale ver,ze to vyuzijes ked uz len na doma,

niki0121
16. jún 2012

@cenculinka Tak tak. Darovanému koňovi sa na zuby nepozerá. A každé ušetrené euro je k dobre. Hlavne v dnešnej dobe. Snažíme sa šetriť kde sa len dá.

margotka666
17. jún 2012

@karinka2105 @cenculinka no jasne, vynosi sa vsetko.. ja si tiez nieco zoberiem od sestry - mala toho vela aj odo mna, co nestihla mala ani obliect.. tak nieco povyberam urcite.. ale v tom nakupovani sa vyzivam, neviem si predstavit, zeby som zdedila s tym ze nemusim kupovat 🙂
a pravda, ide to vsetko pekne do peniazkov.. tak po trosku 😀 😀

karinka2105
17. jún 2012

@margotka666 pri malej som bola taka ista no cil ked bude nahodou fakt chlapec,potom budem vdacna kazdej veci,kedze este dom prerabamee,aby sme uz boli vosvojommm

margotka666
17. jún 2012

to pri prvom je asi kazda zena taka, ze jej robia nakupy, u niektorej vitazi chtiic (nakupovaci, marnotratny) a u druhej rozum.. ja si myslim, ze ked zacnem kupovat aj ine dolezite veci, tak potom si uvedomim, ze fuuuuu - tych handier tolko netreba..
a hlavne pri druhom uz mamicka vie, ze aj tak veeela veci neznosi, pripadne nestihne ani obliect.. teraz este namme prehlad kolko coho treba (hlavne velkosti)

vi3ka
18. jún 2012

ahojte žienky, pridávam info z dnešnej poradni....drobček sa pekne čvachtá v bruškovom bazéniku 😀 😎 dr. povedal, že je v norme na 18.-19.tt., meria 20 cm-riadne babatenko 🙂 chcela som aj foto, ale že je veľké a nebolo ani v správnej póze, aby na fotke bolo rozlíšitelné čo je kde. takže bez foto, ale spokojná, že je všetko v poriadku. a pohlavie? hanblivé ako jeho sestrička. nožky prekrížené pod zadočkom, ale že nič tam nevidí (nič chlapské), takže skor dievča, ale to tak 50:50. čiže prekvapko zase až do najbližšieho utz čo bude aaaaaž.... o 12 týždnov 😒 ale ja som povedala, že to cítim zase na babu! nech je zdravé a bude fajn, nech je to čokolvek.
žienky pekný deň prajem....síce taký na porážku, ale dnes idem von až podvečer. dúfam, že malá bude spolupracovať.
pa
@maruskamolny ahoj, tak dr. mi robil akurát tak utz., premeriaval bábatko, kontroloval ho, povedal mi o výsledkoch tripple testoch a pýtal sa, či už cítim pohyby, no a ďalšia poradna 16. júla. krv sa teraz neberie, čiže bezbolestná návšteva gyn. 😀

vani
18. jún 2012

Ahojte, stále si hovorím, že sa zapojím,ale nejak sa nechytám 🙂. Už ste tu toho rozbrali toľko, že nestačím ani čítať 🙂

maruskamolny
18. jún 2012

@vi3ka Ahojky...no tak to som rada, ze take prijemne vysetrenie ma caka 😉 ja som mala teraz dost inych vysetreni, lebo som pred tyzdnom odpadla, tak som musela na interne,kardiologiu, gynekologiu..nastastie babatko nic, len ja mam zly krvny obraz malo krvnych dosticiek a hemoglobinu....takze som anemicka...a teraz chodim ku hematologovi....no a ked som volala ohladom genetickych testov, tak vsetucko ok babatkom ale ze ja mam zvysene hodnoty stitnej zlazy a posielaju ma na endokrinologiu...takze tak.....no a este aj tie krcove zily co mam....ale co uz, hlavne ze babatko sa ma dobre a pre nho cookolvek 😝 ja idem na poradnu 6.7.tak dufam ze uz bude pohlavie, pevne dufam ze to bude dievcatko 😀 no hlavne nech je zdravucke uz to je jednno co bude, chcela som sa taa spytat ci je mozne ze ako prvorodicka uz citim pohyby babatka?lebo uz par dni citim klopkanie 😵

vi3ka
18. jún 2012

@maruskamolny jaaaaj, tak to máš teda riadne pestré teda...dúfam, že bude všetko ok. staraj sa o seba ešte viac, teraz netreba nič zanedbať. ja mám zase chytené hrdlo, takže sa musím tiež nejak preliečiť.
jasné, že možeš už cítiť pohyby. 🙂 ja som pri Peťke cítila tiež tak v 17.tt. prvé pohyby, teraz už skor. tak si tie pohyby užívajte s manželom, je to paráda. mne sa drobec furt pučí na bruško, riťušku vystrkuje 😀 😀 ja kopance práveže necítim žiadne, len to vypučovanie a mrvenie sa v brušku-asi bude pohoďák/čka po ockovi, lebo malá bola zase riadne živá-po mne, a je aj teraz.

zuzicka1982
18. jún 2012

Ahojte maminky. Tripple testy mame ok,tak som rada,lebo pri prvom boli zle-ale aj tak mame zdraveho chlapceka. O tyzden morfol.ultrazvuk,tak hadam sa ukaze pohlavie.
@maruskamolny Pohyby uz mozes citti,ja som tiez citila v 18tt pri prvom babatko a teraz citim uz od 16tt 🙂

dzaaja
20. jún 2012

ahojte babule, schvalne som dnes volala mojej doktorke ohladom morfol.ultrazvuku, lebo uz teraz zaciname 20 tyz.a objednana som az na 9.juna tak som bola v strachu aby som to nepresvihla vraj, ze je v poriadku ak pojdem na konci 22-tieho tyzdna.tak ja neviem, co sa vlastne vsetko da zistit tymto ultrazvukom?este stale Ignac nekopka, skor len obcas citim neprijemny tlak v podbrusku, zeby to zacinali byt pohyby? 🙂

tete
21. jún 2012

@niki0121 ahoj 🙂 no prve tehu som skoro ani nevedela ze som tehu do 8mesiaca....teraz od zaciatku mi byva zle, schudla som 6kg, som unavená, nervozna a tak celkovo ....mam vacsi strach z toho ako to bude, ked uz viem co ma caka.

tete
21. jún 2012

@dzaaja ahoj ani moja babo nekopka a to mi doktor povedal, ze uz od zaciatku juna by mohlo....som z toho nervozna, dufam ze je vsetko ok. 🙂

jankaaa
21. jún 2012

ahojte babenky tak dnesna poradna za nami babo sa ma fajn srdiecko krasne bije, pohlavie nevieme neukazalo sa....no a ja si musim davat pozor lebo mam CS 1.....takze mam vela oddychovat, nic tazke nedvihat a uvidi sa na dalsej kontrole ako to bude.....dufam ze to bude dobre....musim tomu verit.....6.7 idem na utz v 20tt tak snad nam povedia aj pohlavie....je to velmi zle ked mam CS 1?

jankaaa
22. jún 2012

haloooo babenky vy kde ste vsetky?

vejula
22. jún 2012

@jankaaa napiš @bambi2 žiadosť o pridanie dosukromky... Tam sa toho popiše ovela viac... Aj všetky ktore mate zaujem tam isť 🙂

papuckam
22. jún 2012

@jankaaa a to co je to CS 1?

13480
22. jún 2012

ahojte mi sa pripravujeme na nase druhe dietatko a termin mame 28.11. 2012. sme velmi stastny ze sa nam to podarilo riadnou cestou kedze nasu 16 mesacnu Karolinku mame na umele oplodnenie a velmi sa tesi aj ona stale mi hladka brusko a bozkava ho.je strasne zlata.tak vam vsetkym drzim palce aby ste si nasli dve ciarky a boli tak stastne ako aj mi.

dzaaja
22. jún 2012

hihi to je zlatunke, ze sa tak tesi na braska alebo sestricku,drzim ti palceky, nech vam vsetko vyjde este lepsie ako si prajete 🙂

dzaaja
22. jún 2012

a je tu vobec niekto? len, ze si pisem tusim sama zo sebou 🙂 poradite mi meno pre chlapceka? stale sa nevieme dohodnut, co sa paci mne sa nepaci tatinkovi a naopak, chcelo by to napad z tretej strany asi. ak vas napadnu mena ktore sa pacia vam tak sem snimi 🙂 kujeeeem :D