Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@niki0121 Ahoj, chodím ku Dr. Mikulovej a ona robí ultrazvuk. Do železničnej idem na posledný z Triple testov aa platím si za to 29Eur. Prvý a posledný z tripletestov som v železničnej a druhý mi robíá moja Dr. Tehotenstvo zvládam oveľa lepšie ako prvé. Asi preto, že nemám toľko času sa sledovať,lebo som zaneprázdnená svojim 8-mesačným drobcom 😀
Ahoj, nemám vybratého lekára, lebo v monobloku nikoho nepoznám a v starej už hej, kedže som tam rodila staršie deti, ale stále zvažujem tú Starú Lubovnu. Rodila tam sestra, aj 2 kamošky a boli veľmi spokojné, ved ešte je dosť času, tak si to ešte rozmyslím. A čo pohyby? už ich cítiš? Ja od 17. týždna, je to super pocit. po deviatich rokoch, to je nádhera.
@gabikaadam uz tiez citim pohyby asi dva tyzdne,posledny tyzden uz dost silne kopanceky 🙂 asi je najdolezitejsie si vybrat porodnika.ja urcite si netrufnem ist rodit bez toho aby som si lekara nevybrala.sestra tak rodila v PO dvakrat a bolo to strasne.mas pravdu to o teba ani nazakopnu.radsej mu dam obalku,len nech sa o mna postara.je to strasne,ale je to tak
@anulik12 Nechcem sa ťa dotknúť ani ťa odradiť, ale ja som rodila 4 krát bez obálky, bez vopred určeného pôrodníka a bez problémov. Naštastie detičky aj aj sme boli fit a všetko prebehlo bez komplikácii a rýchlo. Vedľa mňa rodili mamičky s známymi lekármi, oteckami pri pôrode dokonca aj babičky tam boli a dievča rodilo v bolestiach s komplikáciami a omnoho dlhšie ako ja. A to sa jej ešte zastavil aj už spustený pôrod. No bolo to zle počúvať a byť pri tom v druhej sále a nie to ešte zažiť. Vieš ja je bábo aj ty o.k. tak it nanič zaplatený pôrodník. On je tam len ako asistent všetku prácu si odrodíš ty. Skôr som uvítala super prístup sestričiek. Tie sú podľa môjho názoru oveľa dôležitejšie ako lekár. Sú s tebou počas celej prípravy na sále a j po samotnom pôrode. Lekár dôjde odrodí a štetec. A poznám veľmi veľa prípady kedy dohodnutý pôrodník sa ani nestihol dostaviť na pôrod. Tak len toľko s mojej skúsenosti.
milé maminky, dna 16.6 sa koná burza detského a tehotenského oblečenia v Bratislave
prídte sa pozrieť a nakúpiť pre vase budúce ratolesti, mozte nakupit prekrásne overaly kozusinkové pre vase ratolesti ktoré sa narodia v zime, bude tam kopec oblečenia z usa a uk
sama tam idem predávať, máme aj prebalovacie pultíky cossato uplne nove 🙂
KEDY? : 16.6. 2012 sobota od 9,00 do 13,00h
KDE?: JOYZONE Petržalka, Fedinova 7 (objekt bývalej MŠ)
Burza sa koná vonku, takže v prípade nepriaznivého počasia sa ruší.
Viac info na tel.čísle 0948 068 828 alebo na info@joyzone.sk
Ahojte rada by som sa k Vám pridala....my čakame druhe babatko 7.11.2012. Musím povedať ze je to úplne iné ako to prvé tehu. Myslím že to znášam horšie, asi pre, že viem čo ma čaká, ale veľmisa tešíme 🙂
papuckam dakujem 🙂
Milé žienky, to by ste museli poznať prešovských pôrodníkov, ktorí bez obálky prídu k tebe už ked melieš z posledného. Síce mám skúsenosť len zo starej pôrodnice, ale prvú dcérku som prenášala 10 dní, plodovú vodu som už mala zelenú a malá mala zapálené očká a museli sme brať antibiotiká a pri synovi ma nechali dva dni bez plodovej vody, lebo mi doma odtiekla a kým som nepýtala doktorku, aby mi pichla vyvolávačku, tak ma nechali tak. Sú lekári a lekári, ale v Prešove má väčšina mamičiek také skúsenosti, že bez obálky trpíš viac, lebo sa na teba ani nepozrú. Ja len toľko, že som tiež rodila bez pôrodníka, ale teraz to už neurobím. Alebo pôjdem do inej pôrodnice, aj ked ďalej. Pekný, aj ked zamračený den všetkým.
Ahojte, tak pekne prosím hlásim, že budeme mať dievčatko. Veľmi sa tešíme. Všetko je úplne v poriadku
mozem sa spytat..som v 17tt a kazdy sa ma pyta ci som fakt tehotna lebo nemam brusko, dokonca mi kamoska povedala ze take mala v 7tt ake mam ja teraz, viem ze je to indivindi ale zacinam byt nervozna...sak uz by som chcela aby trochu trcalo, ale zatial stale vyzera ako pred tehu.. 😒 a pohyby este tiez nic, aj ked mi lekat na usg tvrdil ze sa mrvi ako dive..
@jaruska118 ked sa na UTZ mrvilo, nemaš sa prečo sťažovať. Proste sa ti uklada nejako inak, nie tak dopredu... Ved kukni na Ďurianovu, ked čita spravy, teda nepovedala by som, že je v 7 či 8 mesiaci 😕
@jaruska118 tak tak jarka, ono sa hýbe určite ako vrtuľka malá, ale asi ho máš viac hlbšie, alebo ako by som to povedala, na kríže umiestnené bábätko a preto máš aj menšie bruško aj pohyby také skoro neciteľné. ja by som bola tiež rada keby som mala trošku menšie bruško, ale hlavné je, že bobko je zdravé a má sa dobre.
@jaruska118 je to v poriadku, ja tiez este nemam brusko, az vecer, ked som najedena, napita, tak uz vidno cosi, a rano zas doska... 😀 😀 😀
tiez som sa bala, a aj teraz ma to napadne niekedy, ci sa vobec moje mimi ma dobre a rastie, ja som svoje nevidela od 10tt.. pred dvoma tyzdnami som bola u lekarky, a len na minutku kukla.. a pytam sa ako vyrastlo, tak ze ona nemerala, ale vyzera to celkom v poho...
a na sono idem zas az 6.7... tak sa este nacakam a este budem mat stresove chvilky.. 😀 😀
ale je tu vela bab co este vobec nemaju brusko.. ma to tiez tak ukludnilo 😀 😀
Ahojte babule, mozem sa k vam pridat? cakame prve babatko 10.11.12, a brusko mam take velke hadam ako ine v 7-mesiaci, je to normalne?uz si ani nechty na nohach neviem ostrihat, chichi este , ze mame tie nase polovicky 😀
@dzaaja VITAJ 🙂
dakujem 🙂
citam tu ze sa ma ist na morfologicky ultrazvuk v 20 tyzdni, mna ale nan neobjednali , bola som teraz na normal.ultrazvuku 04-teho juna aj nam uz povedali pohlavie, mame ciciiik🙂, ale dalsi termin u lekarky mam az 09-teho jula.mam sa domahat na ten ultrazvuk , alebo je to brane ako ok ked zatial vsetky krvne testy boli v poriadku?
@dzaaja jee, blahozelam k chlapcekovi 😉 aj si mala tusaka alebo nejaky chtic? 🙂
niektori lekari robia ultrazvuk neskor, aj na nete ked pozries, tak niekde je pisane ze 20-22tt a niekde dokonca 18-25tt..
ale ked chces mat pokoj na dusi, tak jej skus zavolat 😀 😀
ja idem az 6.7 tak dufam, ze sa nam ukaze tiez 😀 😀
ahojte dievcata 🙂 tak snad aj ja budem patrit do tejto skupinky mamiciek, aj ked my sme tak nejak na rozhrani 🙂 kocenky, citili ste uz pohyby v 17 tt? lebo ja nic. viem, ze je to este asi skoro, ale uz sa neviem dockat 😠 inak by ma zaujimalo, preco sa kazdemu robia ine testy v tehu. pytala som sa sestricky, ci mi teraz v poradni brala krv na triple testy a ona mi povedala, ze nie, ze to je krv na nejaky iny test, na zistenie DS a podobnych veci a ze triple mi zatial robit netreba, len keby boli zle vysledky a ze to by som isla bud na rozsireny usg alebo na amniocentezu ☹ kocky uz ste aj nieco pribrali? teda nie ze by som bola do priberania hrrrr, uz aj tak mam kil podstatne viac , ako je zdrave, ale ja som este nepribrala nic a za posledny tyzden som schudla 2 kg, cize vazim menej, ako pred tehu ☹ sa len bojim, aby to Felixovi neskodilo alebo co ☹
@cenculinka ahoj, ze Felix 😉 😉 😉 to uz viete, ze bude chlapcek, alebo len "prezyvka"? 😀
ja podla sona mam tiez termin 30.11,a le podla PM 25.11 😀 😀
a zatial som tiez len schudla, ani brusko nevidno, az vecer...
@margotka666 chi chi neviem, co to bude, ale volam ho Felix 😀 a ked sa narodi s pipikom, tak snad aj naozaj bude Felix 😀 clovece, tak to ja uz mam pupek jak slonica 😀 nosim uz tehu nohavice, lebo sa do inych nezapnem 🙂 ale si pripadam cudne v takych gatiach 😀 lebo ja v 17 tt nosim gate ako kocky v 24 tt. ale co, hlavne, ze je mimcu dobre 😀 podla poslednej poradne v 16 tt sme presne podla PM, som rada, lebo by som bola schaosena, ze kedy budem mat teda najpravdepodobnejsi TP. aj ked ja stale vravim, ze koncom novembra plus minus 😀
a riesite uz aj vybavicku? 😀 boze ja mam dnes den plodnych otazok 😀 😀 😀

ahojte babenky tak ja som dnes bola na krv na tie triple testy.....verim ze bude vsetko v poriadku....na poradnu idem buduci tyzden vo stvrtok...uz sa velmi tesim...chcem uz vidiet nasho drobceka....dnes som sa pytala aj na pohyby tak lekarka mi hovorila ze v 20tt citit pohyby...ale u kazdeho je to asi individualne...