Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
ty si teraz na slovensku uz alebo tu vo svajci?kolegyna nastupila a ostala tehotna minuly rok na dobu urcitu 6mes takze v 6-tom isla na urad prace s tym ,ze jej skoncila zmluva a brala podporu tu z RAV a potom matersku jej vyplacal posledny zamestnavatel, cize moja sefka a to bola teda jun, jul, august, september na urade a v oktorbri, november , december dostala matersku od byvaleho zamestnavatela resp. z poistovne kde bola poistena nasa firma 🙂 tak nejak to funguje takze ochranna lehota je aj tu ale ci 6 mes.alebo viac neviem, popozeral tie odkazy na linku co so ti polsala je tam aj AHV aj Krankenkasse musi to tam byt niekde napisane 🙂 alebo sa ti zajtra opytam v praci ako to funguje a napisem ti do ip,ok?
@dzaaja jee dakujem, popozeram to este raz..
ja uz som na slovensku..
ty co robis vo svajci? ako dlho?
@margotka666 napisala som ti IP 🙂
ahojte kočky🙂možem sa kvám pridať?🙂tiež máme termín 10 novembra🙂
Ahojky, tak mame chlapceka..vraj..dufam,ze nebude prekvapenie na porodnej sale, ze bude dievcatko 😀
@babo_dadush mi tiež čakáme pipíka🙂u nás ale budú teraz chlapi v prevahe🙂
@sophie753 tak vam by sa hodilo take prekvapko na dievcatko vsak? 🙂)) ale ved hlavne,ze vsetko dobre dopadne a budu zdravi 🙂
@babo_dadush mi už budeme mať tretie takže máme s každého jedno🙂ale aj tak som chcela ešte jednu dcérku 😉 ale máš pravdu,že je jedno akého pohlavia bude drobček poteší rovnako hlavné je porodiť zdravé mimi a nech sa to už opakuje akokolvek dlho nikdy to nebude klišé...
Tusim sami chlapci budu v novembri, chichi, my to mame tak ,ze muzova sestra ma dvoch chalanov a moja sestra dve dievky takze ci by bolo diecatko alebo chlapcek potesime jednu stranu urcite, ale tesia sa obidve... my sme tiez videli pipika na sone 🙂 mozno druhe vynde princeznicka, teraz bude maly hiphoper 😀 sophie753 mame na rovnako termin, uvidime ktora pojde skor,ze? a uz mate mena vybrate?
Ahojte pridávam sa k Vám mi čakáme 17.novembra.A dr. mi robila sono ale bolo otočene riťou tak ho skumala asi 10min no nič len riťu videla tak mi povedal že skusime od spodku že možno tak bude vidieť viac, no a tam že vidí vajká a tu je pipík aj mi to ukázala no ja som tam nič také nevidela ako pri prvom tehu.....No povedala že je to na 80% tak teda nechápem že ked raz vidí pipík či sa može zmýliť.....Aké meno date chlapcovi...Ja rozmýšlam nad Kevinom alebo Saimonom ale to som nikde nenašla v kalendári.Náhodou neviete kde ho nájdem?
A my nevieme vo budeme mať 😖
@dzaaja Takže sme narovnako?no uvidíme mi už sme pokročilí tak uvidím či to tentokrát bude na termín alebo sa budeme gúlať dlkšie🙂))teraz momentálne trochu relaxujem v nemocnici a čo vy kočky ako prebieha tehotenstvo u vás?dúfam,že všetko v poriadku🙂
@lienkad zmýliť sa môže vždy niekedy je pupočná šnúra medzi nožkami tak nikdy to nieje na 100%🙂ale tento rok je rokom chlapcov ako to vidím🙂máš vymyslené krásne mená aj mne sa páčia ja som rozmýšlala nad Kevinom,Tobiasom,Sebastiánom,...ale tiež ešte neviem asi skúsim radšej nejaké slovenské meno...kevin je v írskom kalendári a saimon v madarskom kalendári🙂
@penelope1 neboj ak sa ešte mimi neukázalo ukáže sa neskôr pri prvom som tiež vedela až v 24t.t:)
Ahoj, tak my čakáme dievčatko 2.11. 😉
@ivikuska28 gratulujeme.....no ja pri prvom tehu mu v 20t povedala že dievčatko ale to u inej dr. a potom ked som prestupila k dr. čo som chodila predtým a tá mi povedala až v 30 že chlapec....keby som mala nazvyš 50eur, tak určite idem na 3G aby som si bola 100ˇ%istá.....vy ste boli?
@lienkad boli sme iba na obyčajnom tak uvidím o 2 týždne čo povie doktor či to nezmení 😀 muž ma od začiatku presviedča že to bude dievčatko a ja jeho že to bude chlapček tak uvidíme kto bude mať nakoniec pravdu. 😀
Ahojte, u mna vypadaju dvojicky na chlapcov.... 😀 😀
Teda ten na pravo je 100% chalan a ten nalavo na 90 %......
Ja uz mam tolko veci modrych, ze aj ked som chcela aspon jednu babu, teraz by ma to uz stvalo, lebo dost penazi som uz natlacila do chlapcenskych veci........
Zajtra idem na morfologicky utz, tak uz budem vediet na 100% oboch....
Baby kedy sa chystate na 3D? Ja budem zajtra 20tt+6 tak rozmyslam, ci si nedam rovno aj 3d, alebo pockam este 2-3 tyzdne....
@penelope1 ale máš čas na nakupovanie potom nebudeš vedieť čo s tým a bábenko toho zase tvk moc nepotrebuje to len mi mamičky sa necháme zlákať všelijakými reklamvmi...a v konečnom dôsledku zistíme ,že kopv s tých vecí je na nič🙂))
@lienkad ja som si dalv mená kevin v kalendári a vyhodilo mi akého je pôvodu a v ktorom kalendári tak skús tak🙂))
ahojte, tak ja som dnes bola na morfológii plodu v 20.týždni tehotenstva a už viem na sto péro, že budeme mať chlapčeka. bolo to jasne vidno 🙂 tešíme sa...terza môžme začať vyberať meno a nakupovať výbavičku
@penelope1 To ti úplne rozumiem ja som našťastie takéto problémy nemala kúpila som si len pár pekných veciciek do poradne lebo väčšinu som mala zdedených 🙂 najhoršie však bolo pre mna odolať kedže tie vecičky sú teraz tak nádherné a najlepšie sa mi nakupovalo v Tescu a Kiku ak ti môžem poradiť majú tam úžastný výber za rozumné ceny🙂))
@sophie753 Dík za tip! Inak teraz sú fakt krasnucke vecicky pre babo! Včera sme pozerali nádherne dievcenske aj chlapčenské vecicky!!! Hned by som si niečo z toho kúpila! No ale co, keď neviem pre koho! a tebe tiez nezistili co cakas ?
My nemáme po kom zdediť vecicky, takže sme nútení kúpiť si vlastné

@dzaaja ja som bola v december/januar na urade prace a vyratali mi NULU 🙂
tak teraz dufam nieco uz vyrataju, a ano pocita sa to neja potom zo slovenskeho minima, svajciarsky plat ich uz nezaujima..
a po novom uz nie je 42dni, ale len 7dni, pr tehotne nie 6mesiacov, ale 8mesiacov..
nejak tie stranky neaktualizuju 🙂 ---ale to je pre Slovensko (je jedno kde si robila)
chcela som najst pre Svajciarsko, ale to nema ochrannu lehotu, inak mi to nevychadza..