icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

sophie753
2. júl 2012

@penelope1 nemáš zač🙂neviem síce odkial si ale väčšinou v Tescu fakt nájdeš aj ked tu v Skalici to nieje ktovie čo ja som chodila nakupovať skôr do NR🙂my čakáme chlapčeka takže vecicky bude mať po bráškovi🙂

penelope1
2. júl 2012

@sophie753 Budete mať chlapceka? Tak gratulujem! My chodíme tiez do NR 🙂 ale pravdu povediac v tescu som nejako babatkovske vecičky nepozerala.... Nabudúce musím mrknuť 😉 To sa tam teda mozno niekedy uvidíme 🙂

vani
2. júl 2012

@sophie753 ďakujem veľmi pekne. nejak sme s chlapcom vôbec nepočítali, stále sme si mysleli, že bude dievčatko tak o to je to väčšie prekvapenie a tešíme sa z neho.

lienkad
2. júl 2012

@sophie753 dakujem, kevina som našla ale saimona nie nič my nevyhladalo....
Inak babenky strašne slabučké citim pohyby teda kopnutia....Vaše su aké pohyby, ževraj u dievčat su pohyby riadne a dieťa sa vrtí viac....

dzaaja
2. júl 2012

ahojte, juchu tak prve tri kopanceky mame za sebou 🙂 a teraz slabunke sem tam, takze uz dava o sebe vediet cervik maly :-*

papuckam
3. júl 2012

@lienkad ja tiez len sem tam take slabe stuchance

dzaaja
3. júl 2012

Maminky, ktore ste tehotne v 6 mesiaci a vyssie a mate fyzicky namahavejsiu pracu ako to zvladate ? ja mam pocit , ze za chvilu rezignujem aj ked , najradsej by som pracovala dokial sa da.mate niektora podobny problem?

martinka1410
3. júl 2012
martinka1410
3. júl 2012

ahojte maminky, neviete niektorá kde kúpim monitor tlkotu srdiečka bábetka v brušku!!! strašne ho chcem bábetko sa nám už hmíri ale mavam dni ked si myslim že sa nehýbalo vobec!!!máte aj niektorá skusenosti s takýmto monitorom dakujem!!!

nikasv29
3. júl 2012

@dzaaja ahojky tak ja som momentálne v 5 mesiaci a tiež som mala fyzicky namáhavú prácu a skončilo to tak, že ma v jeden deň strašne bolelo podbruško tak som šla k dokymu a ten povedal, že máme skrátený krčok maternice, tak sme boli v nemocnici asi týždeň už sme doma, ale teraz nesmiem skoro nič, ani chodiť veľa, vôbec sa namáhať a rozčuľovať... ☹

dzaaja
3. júl 2012

@martinka1410 ahoj tu v bazare som ho videla 🙂

dzaaja
3. júl 2012

@nikasv29 ahojcek ja robim chyznu zatial nejake velke problemy nemam ani brusko ma nebolieva len unava strasna z celeho dna na nohach doma som uplne odrovnana a este tie tepla dotoho,od 6 mesiaca by sa malo zevraj dbat na to, aby tehulka pocas prace mala aj sedavy rezim, coz u mna bohuzial nieje tak neviem co povie dr buduci tyzden na kontrole.uvidime 🙂

marianka3
3. júl 2012

Ahojte maminky, aký kočík máte vyhliadnutý, poradte mi prosím, mám taký miš-maš ☹ v hlave od toľkých kočíkov, že až... Ďakujem!!

fifitko25
3. júl 2012

@martinka1410 ahoj, ja mám tento: http://www.medihum.sk/c/288/sk/Pristroj-na-pocu...
počúvame už od 11tt 😉

fifitko25
3. júl 2012

@marianka3 ahoj, záleží aký tip chceš - či športový, či kombinovaný, aký hlboký... je veľa variant, no nám učaroval Danny Sport Prestige - Dorjan 😉 kombinovaný 😉

fifitko25
3. júl 2012

@dzaaja fúha v tvojom stave robiť chyžnú je dosť nebezpečné 😨 😨 dávaj si pozor a radšej sa poraď s lekárom a ak sa dá tak aj so zamestnávateľom, aby ti dali ľahšiu prácu....

fifitko25
3. júl 2012

@nikasv29 ahoj moja, tak si bola s krčkom v nemocke?? aj ja 😒 😒 môj krčok sa neskracuje, ale otvára ☹ teda už sa to zastavilo, ale tiež mám nariadený kľudový režim, ležanie, málo pohybu... inak by som skončila pod nožom - buď zašitie krčku alebo zavedenie pesaru alebo ležať s nohami hore do novembra....

margotka666
3. júl 2012

@dzaaja tak ja som prave pre tento typ prace dala na konci 3mesiaca vypoved.. 😉
povedala som si, ze zdravie je dolezitejsie ako peniaze..
a hoci som sa citila dobre, boli dni, ked som ledva chrcala vecer, a nevedela som ci ma viac brucho ci chrbat bolia.. nastastie len tak raz do tyzdna.. 🙂
a clovek nikdy nevie co sa moze stat, ved vies, ze dlazky treba vytriet- cupnut si na dlhsie obcas byva problem, periny povytriasat, tiez ma obcas pichlo...
pisem ako paranoik, ale ja som to tak brala, ze clovek nikdy nevie, tak pre istotu som to nechala, nech potom nemam vycitky, ze som to zobrala na lahku vahu..
ale poznam baby co robili 10hod denne casnicky este v 9tom mesiaci.. 😉

marianka3
3. júl 2012

@fifitko25 ahoj aj ja by som chcela kombinovaný

fifitko25
3. júl 2012

@marianka3 popozeraj na nete, daj do google kombinovaný kočík, ale pozri www.e-kociky.sk, alebo www.svetkocikov.sk

fifitko25
3. júl 2012

@marianka3 ja by som chcela niektorý z týchto: http://www.e-kociky.sk/?dorjan,39

martinka1410
3. júl 2012

dakujem fifitko25 hned som ho aj objednala!!! 🙂

nikasv29
4. júl 2012

@fifitko25 áno bola som ☹ ja tiež dúfam, že to vydržíme takto do novembra a tiež nebudem musieť len ležať...

fifitko25
4. júl 2012

@martinka1410 a ktorý si objednala?? 😉

fifitko25
4. júl 2012

@nikasv29 tak to sa setri, sme v tom spolu 😉 manželovi je uz lepšie?

nikasv29
4. júl 2012

@fifitko25 chválabohu áno, už aj do práce chodí 🙂

lienkad
4. júl 2012

@dzaaja Ahoj.ja som v piatom mesiaci a citim sa niekedy ako keby som bola v deviatom, nič nevládzem a som uplne slabučka....Ešte že som doma ale aj to nieje ľahke lebo mám doma 2 a 2mesačného čerta že nevydrží ani sekundu na riťi a furt niečo vyparatí že som na nohách až pokým nejde spať.....No pri prvom tehu som robila do piateho mesiaca ako predavačka u Baťu a boleli ma len nohy no teraz by som asi do roboty nevedela vstať lebo mi je od rana ťažko....TAk určite ak nevladzeš tak to povedz dr.a ona ťa dá na PN.ja som tak musela pri prvom tehu isť lebo mi dosť puchli nohy a nevdržala som stáť 12h denne a sadnuť sme mali zakázané....

sophie753
4. júl 2012

@penelope1 to je možné dáme si spicha pri detských vecičkách🙂))ja tam budem cez prázdniny teda pokial sa mi podarí dokončiť čo najskôr vodičák tiež som väčšiu sprostosť vymyslieť nemohla lebo mi teplo nerobí moc dobre....v pondelok som sa vrátila s nemocnice a zachvílu by sme už mali mať skúšky a ja mám za sebou ešte len 3jazdy tak som zvedavá čo so mnou spravia🙂))a vy neviete čo to bude až to bude?🙂

penelope1
4. júl 2012

@sophie753 Tak to sa môžme veru niekedy stretnúť 🙂 Co ti bolo ked si bola v nemocnici? Vodicak je super vec 😉
Ja som si robila tiez v lete,ale už dávno ! No neviem ako to s tebou urobia, ked máš odjazdené len tri jazdy... Mozno ti posunú termin skúšok, aby si stihla ešte jazdiť ! Držím palce!
Ešte nevieme co čakáme 🙂 Rodina tipuje dievčatko 😉 Tak uvidíme

sophie753
4. júl 2012

@vani to aj ja som chcela mať dievčatko stále som mala v hlave len "beky" a teraz musím rozmýšlať nad menom pre malého klučinu🙂))dievčatká sú také vac do sveta...chalani sú skôr ceconi🙂))
@lienkad nemáš zač mne to hned vyhodilo ale skús ten Madarský alebo vieš čo opýtam sa kamošky ona má simona ok?🙂čo sa týka pohybou záleží na bábenku niektoré sú lenosi iný zase až príliš aktívny ale ak sa ti zdá,že sa hýbe veľmi málo povedz to svojej doktorke nech si si istá,že je všetko v poriadku ale neboj ako hovorím každé mimi je iné🙂))