icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

dzaaja
4. júl 2012

@margotka666
@lienkad
no ved prave o tom rozmyslam dat sa vypisat uz som unavena strasne cely den chodim a drhnem a drhnem, co je najhorsie moja sefka ma 58 rokov a nema deti takze akosi jej nebere to ze co by som este mohla a co nie.dneska ma poslala s kosom plnych flias a ked som sa na nu pozrela a povedala to myslite vazne? a ona ze ved zoberem vam jedno ucho to potom nebude take tazke... no kukala som jak puk a som jej hovorila , ze nech uz s takymi tazkymi vecami so mnou nerata at ak sa osocila, ved pracujete na 100%, nie?samozrejme som to potom odniesla spolu snou.joj uz nech je pondelok mam termin u dr a v utorok chcem ist na Slovensko na tyzden , to zase bude sranda , ked ma teda vypise tak by som asi nemala pendlovat cez hranice, ci ?achjaaaaj ☹

sophie753
4. júl 2012

@penelope1 takýmto štýlom sa do NR dostanem na konci augusta teda ked mi ešte posunú skúšky...často odpadávam,ešte stále zvraciam a schudlv som skoro 3kg tak som si 4dni poležala a pustili ma domov s tým,že mi nič nezistili...tradične:(v čo typuješ alebo chceš ty?🙂

penelope1
4. júl 2012

@sophie753 ja som vôbec nevracala, nastastie! Teraz mám +5kg. Nevadí aj v auguste sa môžme stretnúť 🙂
Mozno už vtedy budem vediet co čakáme 🙂
Ja by som chcela skôr dievčatko 🙂 Vnútorne tušenie nemám, ale podľa bruška to vyzera skôr na chlapca...
Kedy máš presne termin pôrodu?

martinka1410
4. júl 2012

@fifitko25 ved ten istý čo máš aj ty!!! hádam to bude dobre som zvedavá kedy pride!!!
A Ďakujem

fifitko25
4. júl 2012

@martinka1410 no ja ho ešte nemám 😀 ale chcem ho 😉 😉

lienkad
4. júl 2012

@dzaaja ja som mala takého isteho šefa teda manažera....aj ked som bola v pokladni som musela celých 12h stať ako stlp a ked som sa len tak oprela ked som nemala ľudí tak ma vždy niekto vymákol a hned že "lenka nesedte nieste v krčme....No potom som to už nezvládala a tak som šla k dr. a tá tiež ma nechcela vypísať lebo že tehotenstvo nieje choroba a že zamestnávatel mi má dať takú prácu ktoru zvládam....no potom som šla k obvodnej a tá ma vypísala a povedala že kľudne možem byť do konca tehu na PN ked nezvládam v práci stáť a puchnu mi nohy......No ja si myslím že ti neublíži cestovanie:.....

martinka1410
6. júl 2012

aha mno včera mi akuráít poslali mail že ho momentálne nemaju tak neviem hladam iný!!! ☹ ☹ ☹

vani
6. júl 2012

@sophie753 mne zasa všetci hovoria, že chalani to majú v živote ľahšie, tak že je to dobré, tak ako to je . Ale je mi to jedno, tešíme sa na malého rovnako. Ale to meno nám dáva dobre zabrať 🙂

dzaaja
6. júl 2012

@vani presne tak ako pises dievcenske meno sme mali skoro hned ale chlapcenske sa nevieme ani za svet dohodnut 🙂 najhorsie je, ze vsetky tie pekne co by sa mi pacili uz raz v rodine mame ako je Lucas, Nicolas, Marko, Alex, Misko, Samko, Jakub, Martin koho este mame Zdenka a Kristianka a teraz noveho Sebastianka takze tieto uz vraj nemozem , no tak co si vyberem??? poradte ktosi 🙂 ake mate vy vybrane?

fifitko25
6. júl 2012

@martinka1410 tak ešte pockaj, Ved oni ich budu mat 😉 a rodíme az v novembri, času dost na kúpu kocika 🙂

vani
7. júl 2012

@dzaaja mne sa teraz začal páčiť ŠImonko a Alex, ale manžel sa stále nejak nevyjadruje, tak neviem....

miroslawka2255
7. júl 2012

@dzaaja my budeme mat Olivera 🙂

dzaaja
7. júl 2012

@vani aj mne sa lubi Simon nie Š ale S a dokonca manzelov dedo sa tak volal tak by mi to mohlo prejst 🙂 a
@miroslawka2255 Oliver, je tiez pekne kamaratka ma Olivka a je strasne zlaty pekne ste vybrali 🙂

martinka1410
8. júl 2012

@fifitko25 ja kočík mám ja budem mat už druhe dieťa...doma mam 3ročnu princezničku!!! o tom monitore sme písali ale to je jedno už som sa naň vykašlala, bábetko citim kopka každý den rano aj večer krásne neviem či to nebude nejaký artysta!!! 🙂 🙂 🙂 ale každopádne privelke kontrolovanie sposobí akurat tak zbytočne obavy a otázky.... 😵

martinka1410
8. júl 2012

@dzaaja nerozmýšlala si nad iba inými variantami ako ne christián, mne sa pači meno markus, lucas, meviem no ale meno hrá velku rolu v živote toho dietatka pojde s ním celí život!!! Simon sa aj mne lubi a famyliarne by ste ho volali sajmon!!! 😀

dzaaja
9. júl 2012

uz mame kocik a samozrejme akej farby? jasne ze tyrkysovy 🙂
@martinka1410 nemame este vybrane meno pisala som tie, ktore uz v rodine mame zacal sa mi pacit Tobiasko 🙂

sophie753
9. júl 2012

@penelope1 Tak to budem rada konečne si budem mať s kým pokecať a môžeme sa pogúľať po pešej zone🙂)nám je to prakticky jedno mi už máme s každého jedno ale tiež som chcela dievčatko s dievčencami je to myslím lakšie aspon s tým našim(občas🙂toto mimi bude vaše prvé?🙂to si teda mala asi pekné bezproblémové tehotenstvo🙂závidím....

marianna1986
9. júl 2012

Kocky, aky kociarik ste uz kupili/ planujete kupit pre svoj pokladik? 🙂 My zhaname nejaky lahky kociar, kedze byvame na 2. poschodi a nemame vytah. ☹

penelope1
9. júl 2012

@sophie753 To je moje druhé tehotenstvo 🙂 Prvú máme dcérku 😉 Úplne bezproblémové tehotenstvo som nemala, ale už je to OK 🙂 Dá sa aj po námestí prejsť alebo ak by boli horúčavy, môžme zbehnuť do Mlynov na kávu 😉

penelope1
9. júl 2012

@marianna1986 my sme kúpili stokke 🙂 Tiež sme zháňali ľahký kocik 🙂

sophie753
9. júl 2012

@vani
@dzaaja chalani to majú fakt v živote ovela lakšie len na nás mamičkách je aby sme s nich vychovali dobrých chlapov aby sa nám potom nevesti nesťažovali a tomu sa hovorí výzva🙂))poradím vám kočeny dve knižky čo mám momentálne doma jedna je od Pierre Le Rouzica Vplyv mena na život a druhá od Milana Majtána a Mateja Považaja Vyberte si meno pre svoje dieťa ak sa k ním dostanete nájdete skvelé inšpirácie a ešte sa dozviete akou osobnosťou bude podla mena vaše dieťatko🙂

sophie753
9. júl 2012

@penelope1 ja si myslím,že žiadne tehotenstvo nieje bezproblémové už len pre tie naše pobláznené hormony🙂))takže už máš jednu kočku doma tak to môžeme zobrať drobcov do parku🙂tam nám horúčavy až tak vadiť nebudú🙂Kolko má dcérka moja bude mať v septembri 4 a synček 3...🙂

dzaaja
9. júl 2012

@penelope1 my mame tiez stokke akej farby mate?som velmi spokojna zatial ,lahko sa manipuluje a vyzera uzasne 🙂

penelope1
9. júl 2012

@dzaaja my máme fialový, len ešte ho nemáme doma. Za 4tyzdne by nám mal prísť ! Vy ste ho teraz niekedy kupovali? Máte ho pre prve bábätko?

dzaaja
9. júl 2012

@penelope1 my ho mame doma tri dni, kupili sme ho od mojej kolegyne je po dvoch krasnych dievcatkach, ako novy nic mu nechyba a je v mojej oblubenej tyrkysovej mam ho v albume 🙂 tak dufam ze budeme spokojne zatial sa mi velmi paci a myslim, ze je super a aj prakticky, ale to vsetko vyzistime az pri pouzivani,ste objednavali cez net cisto novy?

penelope1
9. júl 2012

@dzaaja Už som si pozrela tvoj album... Pekný je 🙂 Ty sa z neho už aspoň doma vytesuješ... My sme ho objednavali čisto nový v obchode predeti. Bola naň akcia, takže nás vyšiel o 400€ lacnejšie ako by stál bežne 🙂 Budeme ho mať aj s autosedačkou a prebalovacou taskou 😉 Chceli by sme aj fusak, ale brala by som ho aj z druhej ruky! My ešte ani nevieme co čakáme 😀 Vy aspoň viete, že to bude chlapček 😉

vani
9. júl 2012

@sophie753 Dakujem za tip, poohliadnem sa po tej knižke.

vani
9. júl 2012

@dzaaja Mne sa práve páči v mene to Š,keďže ho máme aj v priezvisku .). Akurát ma mrzí, že by mal malinký meniny a narodeniny pohromade

vani
9. júl 2012

Kočky, je normálne, že som na konci 21.týždňa a ešte necitím nejak pohyby ?

fifitko25
9. júl 2012

@vani môže to byť polohou bábätka, alebo placentou, ak je vpredu, môže tlmiť pohyby 😉 a možno ich máš, ale nevieš ich rozoznať, tiež mi to trvalo, kým som zistila, že to nie sú črevá 😀 naše bubluje už asi 2 týždne, ako keby mi praskali bublinky v brušku a občas také štuchnutie 😉 ale musím byť pritom v kľude a ležať na chrbte 😀