Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@vani ja tiez este nic.. vcera sa mi zdalo, ze aj hej.. no uvidime, ci sa to bude opakovat 🙂 😉
@margotka666 a ty si v ktorom týždni ? a si prvorodička ?
@vani 21tt a som prvorodicka.. placentu mam tiez vpredu..
doktori vravia, ze cca od 24tt uz kazda zena ma citit pohyby a pravidelnejsie.. 😉
@margotka666 tak si ešte tie 2-3 týždne počkáme a uvidíme .) a čo to bude ?
ja som tiez prvorodicka a pohyby som citila uz od konca 18tt........co znamena ze ma placentu vpredu?? 😕
@vani buduci tyzden chcem ist na 3D tak dufam, ze roztiahne nozky 😉 nech to pekne vidim aj ja a mam istotu 🙂
zatial to je na dievcatko, nic netrcalo 😀 vy uz viete?
hej pomalicky to zacne.. mne obcas akoby kloplo ale narovnam sa, alebo dam ruku a uz nic.. akurat predvcerom pri telke to bolo take dlhsie.. tak uvidime kedy a ci sa to bude opakovat 😉
@niquska u kazdeho to je inac.. kto ma placentu vpredu tak zvycajne citi neskor, lebo placenta to tlmi, ked si kopka rovno na nu.. 🙂
@margotka666 ja som bola pred týždňom na morfológiu plodu a malinký sa tak otrčil, že pindík bol neprehliadnuteľný 🙂, takže my už vieme. Ty už ideš na 3D ? ja ani neviem, kedy sa tam chodí
@margotka.....to asi hned dr. zisti na sone ze? tu u nas sa robi 3D skoro pri kazdom vysetreni akoze ked mi ho chce ukazat do tvaricky alebo tak tak si obraz hodi na 3D....ci to co myslite vy je nieco ine?? lebo aj nas doktorko ma napisane ze za 3D sono sa plati 50e
@vani jee, tak uz mate jasno 🙂 a chceli ste chlapceka?
s tym 3D je to take vseliake - jedni vravia, ze po 20tt je najlepsie, dalsi, ze az v 25tt..
ale cim je babatko vacsie tym menej sa mesti do zaberu, ale zas tym je "krajsie" .. 😉
@niquska no ktory doktor ma 3D tak si to prepina.. moja doktorka ma uuuplne stare sono, a robila mi raz v 15tt..
na morfo som traz bola u ineho doktora.. tiez si prepinal na 3D..
ale chcem ist este na 3D normalne, to by sme mali dostat video a par fotiek - to chcem ist koli priaelovi, aby aj on videl.. 😉
@margotka666 a to ťa tam poslal tvôj gynekológ, či to je dobrovoľné ? my sme chceli o kúštik viac dievčatko, ale nevadí. tešíme sa rovnako aj na chlapčeka
@margotka666 900km ? to preboha kde si ? alebo kde je on ?
@vani ja na vychode slovenska zatial, a on na zapade ciech 😀 😀 😀
ale rodit by som uz chcela tam.. len teraz pendlujem, lebo som nechcela narychlo zhanat novych doktorov..
@margotka666 fúha, tak to teraz nemáte moc dobré....ja mám teraz manžela preč len na tri týždne a som z toho nervózna, keď nie je pri mne. som taká kľudnejšia, ke´d je so mnou. Nerada som tu sama.....
Ahojte 🙂 My mame termin tiez v novembri tak sa k vam pripajam 😉
Babenky, ja som bola v 20 tyzdni na morfo ultrazvuku, a ze 80 percent dievcatko, a vcera u noveho lekara ze: Dievcatko s pipikom a gulkami 😀 Ale tesime sa! Asi je lepsie zistovat to az neskor.
@margotka666 a do ktorej súkromky ?
@lillinka01 my sme pinďúra videli dosť zreteľne, takže dievčatko nehrozí .)
Babuľky, zajtra sa možno dozviem, čo to bude, ak nie 25.7. idem na 3D, tam už mi hádam povedia. Neviem, ale vidím to zase na chlapčeka.... 🙂 😉
my ideme na 4d 28.7 uz sa nevieme dockat 🙂

@martinka1410 Ahoj ja mám dom a 2 a 2mesačného Markusa a mne sa to meno až tak nepáčilo ale moj drahy má strašne rad ten film kde hrá Markus Aurelius, tušim že to je ten rímsky bojovník...no strašne sa mu to meno hodí a hlavne som chcela netradične že v našom okrese je len jeden aj ten je "c"....Teraz pre druheho chcem Saymon, lebo ked by som dala Simon tak ho každy bude volať Šimon.....