icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

angelika_2
1. mar 2012

@borka82
super 🙂 ja som horši prípad, ja som už mala 3x kyret, som po ňom 2 roky, a snažíme sa stále a stále nič ... ☹ konečne mám aspoň už lieky a stanovenú liečbu, aspoň dačo ..beriem clostil, aj dufik a budem pichať fraxiparin ..

elise
1. mar 2012

@angelika_2 ja som tiež hematologický pacient s fraxiparinom zatial pichám do bruška ale neskôr budem do nohy zatial nemám odvahu na pichanie do nohy

angelika_2
1. mar 2012

@elise
vážne? a ako pokračuješ moja, už 6 dni prešlo??? 😉 vieš nové info ..

angelika_2
1. mar 2012

@elise
ako sa zatiaľ cítiš, fazuľky budú len rásť a rásť 🙂

elise
1. mar 2012

@angelika_2 v nedelu budem testovať v pondelok idem na HCG

elise
1. mar 2012

@angelika_2 som strašne unavená večer idem o 9 spať, pobolieva ma v podbrušku a svrbi bruško tak verim že sa uhniezduju ako sa má 🙂

angelika_2
1. mar 2012

@elise
😵 😵 😵

elise
1. mar 2012

@angelika_2 a ty máš aké príznaky?

angelika_2
1. mar 2012

@elise
ja zatiaľ žiadne, liečiky idem papať až od 2DC, ...takže za pár dni až .. 🙂

barcelonka
1. mar 2012

ahojte baby, pridam sa k Vam ak mozem, dnes som 31den cyklu a na obed som robila test, vysiel s 2 vyraznymi ciarkami. Snazili sme sa 6mesiacov a prave tento cyklus uplne najmenej a zadarilo sa a tiez som sa vobec nesledovala. Vsetkym drzim palceky 😉

cristi
1. mar 2012

@manamani1 ja som doteraz nevedela,ci mam bolesti pri ovulacii,ale teraz som si to uz poctivo odsledovala a u mna sa prejavuju ako bodave bolesti po celom bruchu alebo orientovane len do jednej strany ako je pas...mam problem sa poriadne vystriet a chodim a ohnuta do jednej strany...no jedinecny pohlad je vtedy na mna 😀 mam nafucane brucho ako v 3 mesiaci..trva to den alebo dva... http://www.fertilityfriend.com/home/3a5316

cristi
1. mar 2012

@janka369 optimizmus je zaklad pri nasom snazeni sa o babetko.. 😉 i ked obcas upadnem do depresii pri prichode ms,ale za par dni mam opat chut sa so vsetkym popasovat a tesim sa nove snazenie...ono to raz urcite vyjde... 🙂

stojdulka
1. mar 2012

@ijanka27 no sú tí muži ale brepty čo? pri našej laure sa tiež tak preriekol. tentoraz by som chcela udržať tehu trošku dlhšie v tajnosti i pred rodinou, nechcem znovu počuť stále napomínanie že si mám dávať pozor, som si niekedy pripadala ako malé decko...a druhá vec je že i švagriná čaká mimčo v máji tak by som jej nechcela pokaziť radosť že je stredobodom pozornosti teraz 😉

a čo sa týka chlapčenských mien tak to máme už vybraté 12rokov ešte pri natálii bol mužský ekvivalent Matúš Sebastian a tak to zostalo dodnes....možno to už teraz konečne vyjde 😉

cristi
1. mar 2012

@keischa najidealnejsie je testovat nejake 2 az 3 dni po meskani ms..do vtedy sa este nemusia // ciarocky ukazat na teste...a sme potom zbytocne sklamane,ze sa opat nezadarilo... 😒 😢 ,len ci to pri mojej zvedavosti vydrzim.. 😝 tak si drzme palce 😉

cristi
1. mar 2012

@barcelonka ahoj ,potichucku gartulujem 🙂 sa hovori,cim menej sa na to mysli ,tak tym vacsia sanca na uspech 🙂 potvrdilo sa to u teba 🙂 tak nech fazulka pekne rastie v brusku 🙂

cristi
1. mar 2012

@keischa inak ta kovova chut je jasny priznak v zaciatkoch tehu 🙂

barcelonka
1. mar 2012

@cristi dakujem, si zlata 😉 to mas pravdu, ze nemysliet nato je asi to najlepsie. Este stale tomu nemozem nejako uverit, musime si s mm zvyknut.

cristi
1. mar 2012

@barcelonka na dobre sa lahko zvykne 😉 a kolko dni po predpokladanej ms si testovala? alebo este skor ,ako ma dojst?

janka369
1. mar 2012

@cristi to si aj ja vravím,každý mi vraví,že nemám na to myslieť,že chcem mimi,že ono to príde,ale to sa nedááá.Myslím na to nonstop.Ešteže sú teraz tie daňové a som zavalená prácou 😀

cristi
1. mar 2012

@janka369 poznam to velmi dobre ,tiez mi radia, nemysli na to...ale to hovoria hlavne tie zeny,ktore nemuseli na babetko cakat tak dlho ako mi,vsak? Kazdym mesiacom neuspesneho snazenia su tie pochybnosti o lahkom splodeni babetka vacsie a vacsia.. 😒 a potom nemysli na to... 😔 ale podstatne je to ,aby sme si NIKDY nepovedali,ze sa nam to uz nepodari!!! Takto si od seba "odhaname" stastie v podobe maleho babetka 😒

janka369
1. mar 2012

@cristi vidím,že v tomto rozmýšľame rovnako. Neboj,podarí sa nám to a pekne krásne ostaneme v tejto téme,aby sme sa nemuseli pchať do viacerých-tá decembrová bude isto nezaujímavá 😀 😀 😀 Keď si predstavím,že ešte celý nekonečný týždeň ma delí od zistenia,či sa podarilo alebo nie...no neviem čím zamestnám myseľ dovtedy.

cristi
1. mar 2012

@janka369 ja som sa do tejto temy ani neviem ako dostala,nejak intuitivne ma to sem stiahlo 😉 a pekne krasne tu ak zostanem 🙂 november sa mi tiez viac paci 🙂 v decembri chcem mat batoztek uz v naruci. 🙂 ja chcem testnut v nedelu..tak este 3 dni ma cakaju plne netrpezovosti.. 😅

janka369
1. mar 2012

@cristi tak,tak, pekne krásne bude pri vianočnom stole o 1 člena rodiny viac.Keby vyšiel november,tak by moje deti oslavovali skoro rovnako-dcéra je 31.10. No držím ti palce,aby si našla // a potom aj ja 😅

janusa_
1. mar 2012

@cristi drzim palce nech na teste najdes // 😉

cristi
1. mar 2012

@janusa_ dakujem moja.. 🙂 to, iste aj tebe zelam,aby si si cim skor nasla opat //ciarky 🙂 so stastnym koncom...videla som tvoj grafik...,nie je ti zima dievcatko?

janusa_
1. mar 2012

@cristi dakujem 🙂 .. nie je zima aspon sa tak necitim, hreje ma laska k svokre, ale asi ta laska az dole nedochadza 😅 cez vikend merat nebudem ,uvidim co bude v pondelok ;)

janka369
1. mar 2012

@janusa_ 😀 máš dobrú svokru?

janusa_
1. mar 2012

@janka369 tu "najlepsiu" 😉

cristi
1. mar 2012

@janusa_ uz som prisla na to, od coho zavisia bazalne teploty u nas grafomaniek..od lasky k nasim svokram 😝 😅 tak tu moju mam naozaj uprimne rada 🙂 velmi dobra zena... 🙂 a preto taka rozpalena som dnes az 37,4 stupna 😅

janka369
1. mar 2012

@janusa_ a asi si nútená aj s ňou bývať,však?