Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@angelika_2 ja som tiež hematologický pacient s fraxiparinom zatial pichám do bruška ale neskôr budem do nohy zatial nemám odvahu na pichanie do nohy
@elise
vážne? a ako pokračuješ moja, už 6 dni prešlo??? 😉 vieš nové info ..
@elise
ako sa zatiaľ cítiš, fazuľky budú len rásť a rásť 🙂
@angelika_2 v nedelu budem testovať v pondelok idem na HCG
@angelika_2 som strašne unavená večer idem o 9 spať, pobolieva ma v podbrušku a svrbi bruško tak verim že sa uhniezduju ako sa má 🙂
@elise
😵 😵 😵
@angelika_2 a ty máš aké príznaky?
@elise
ja zatiaľ žiadne, liečiky idem papať až od 2DC, ...takže za pár dni až .. 🙂
ahojte baby, pridam sa k Vam ak mozem, dnes som 31den cyklu a na obed som robila test, vysiel s 2 vyraznymi ciarkami. Snazili sme sa 6mesiacov a prave tento cyklus uplne najmenej a zadarilo sa a tiez som sa vobec nesledovala. Vsetkym drzim palceky 😉
@manamani1 ja som doteraz nevedela,ci mam bolesti pri ovulacii,ale teraz som si to uz poctivo odsledovala a u mna sa prejavuju ako bodave bolesti po celom bruchu alebo orientovane len do jednej strany ako je pas...mam problem sa poriadne vystriet a chodim a ohnuta do jednej strany...no jedinecny pohlad je vtedy na mna 😀 mam nafucane brucho ako v 3 mesiaci..trva to den alebo dva... http://www.fertilityfriend.com/home/3a5316
@ijanka27 no sú tí muži ale brepty čo? pri našej laure sa tiež tak preriekol. tentoraz by som chcela udržať tehu trošku dlhšie v tajnosti i pred rodinou, nechcem znovu počuť stále napomínanie že si mám dávať pozor, som si niekedy pripadala ako malé decko...a druhá vec je že i švagriná čaká mimčo v máji tak by som jej nechcela pokaziť radosť že je stredobodom pozornosti teraz 😉
a čo sa týka chlapčenských mien tak to máme už vybraté 12rokov ešte pri natálii bol mužský ekvivalent Matúš Sebastian a tak to zostalo dodnes....možno to už teraz konečne vyjde 😉
@barcelonka ahoj ,potichucku gartulujem 🙂 sa hovori,cim menej sa na to mysli ,tak tym vacsia sanca na uspech 🙂 potvrdilo sa to u teba 🙂 tak nech fazulka pekne rastie v brusku 🙂
@cristi dakujem, si zlata 😉 to mas pravdu, ze nemysliet nato je asi to najlepsie. Este stale tomu nemozem nejako uverit, musime si s mm zvyknut.
@barcelonka na dobre sa lahko zvykne 😉 a kolko dni po predpokladanej ms si testovala? alebo este skor ,ako ma dojst?
@janka369 poznam to velmi dobre ,tiez mi radia, nemysli na to...ale to hovoria hlavne tie zeny,ktore nemuseli na babetko cakat tak dlho ako mi,vsak? Kazdym mesiacom neuspesneho snazenia su tie pochybnosti o lahkom splodeni babetka vacsie a vacsia.. 😒 a potom nemysli na to... 😔 ale podstatne je to ,aby sme si NIKDY nepovedali,ze sa nam to uz nepodari!!! Takto si od seba "odhaname" stastie v podobe maleho babetka 😒
@cristi vidím,že v tomto rozmýšľame rovnako. Neboj,podarí sa nám to a pekne krásne ostaneme v tejto téme,aby sme sa nemuseli pchať do viacerých-tá decembrová bude isto nezaujímavá 😀 😀 😀 Keď si predstavím,že ešte celý nekonečný týždeň ma delí od zistenia,či sa podarilo alebo nie...no neviem čím zamestnám myseľ dovtedy.

@borka82
super 🙂 ja som horši prípad, ja som už mala 3x kyret, som po ňom 2 roky, a snažíme sa stále a stále nič ... ☹ konečne mám aspoň už lieky a stanovenú liečbu, aspoň dačo ..beriem clostil, aj dufik a budem pichať fraxiparin ..