icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

cristi
1. mar 2012

@janka369 mam syna narodeneho 21.10, to nie je az taky velky rozdiel 🙂

janka369
1. mar 2012

@cristi tak tie dni nie,len tie rôčky,ale čo 6 rokov hore-dole. 🙂 vidíš,tak ak sa nám obom zadarilo, tak naše obe dietky budú mať rovnako narodeniny

cristi
1. mar 2012

@janka369 jj ty mas uz velku babu 😉 chces jej asi dopriat maleho surodenca 😉 aspon by si mala velku pomoc z jej strany...

janka369
1. mar 2012

@cristi to je a riadne veľká a dieťa si chceme dopriať my,ona súrodenca nechce (teda že ak chceme tak môže byť,ale nech sa starkej nedotýka 😀 ) ale zase občas povie,že by aj chcela...akú ma náladu. Už si zvykla na komfort jedináčika

cristi
1. mar 2012

@janka369 to je na starku tak naviazana,ze nechce aby sa este niekym mala o nu delit? Myslim,ze sama nevie, co ma od toho ocakavat,kedze doteraz bola sama,bez surodenca

janka369
1. mar 2012

@cristi jaj,moja,oni sú obidve najlepšie kamošky,ale už sa minule dohodli,že sa budú starať spolu 🙂

cristi
1. mar 2012

@janka369 tak to budes mat ozaj dovolenku na materskej dovolenke 😉 taka pomoc sa neodmieta 🙂

janka369
1. mar 2012

@cristi to áno,ja mám v tomto skvelú svokru,nemôžem povedať pol krivého slova

keischa
1. mar 2012

@cristi pozerám, že pekne stúpaš teplotkou ... super ... už len pár dní ... držím pršteky ...

keischa
1. mar 2012

ináč ako sa máte ... niejaké nové infošky? ...

cristi
1. mar 2012

@keischa dakujem 🙂 ci to bude vitazny graf,to sa dozviem z testu az v nedelu alebo v pondelok 😎

lucinka1104
autor
2. mar 2012

baby mna tak strašne bolí zub teda až 3 alejeden je na nevydržanie a objednaná som 8.3 jasa zblaznim od bolesti včera som si dala aj paralen ale nechcem brať lieky neviem či večer neskočím na pohotovosť toje takna figu ešťe aj deti mam choré zubarku z tejto dediny daleko ani sa tam nemám ako dostať...ach jopred 3 týždnami somsi užívala rovnaké bolesti skončilo to silným zapalom

baby2009
2. mar 2012

Aholjte tehulky a skorotehulky! co som citala, tak netrpezlivo cakate na //, tak drzim palce! uz mate niektora tehu priznaky, ja okrem vacsieho bruska nic....?

lucinka1104
autor
2. mar 2012

@baby2009 nomne bolo včera strašne zle,občas ma pobolieva podbruško,pichne mam zvýšenu teplotu......ale jamam dosť až vo štvrtok teraz by sme mali hniezdiť.....ak sa zadarí,aj ked neviem najradčšej by som si teraz dala do poriadku zuby a to je tak na dva mesiace 🙄

lucinka1104
autor
2. mar 2012

už ste rozmýšlali aj nad menani?mne sa páči strašne veľa mien Olívia,Loriana,Nela,Sára,Alexandra
Alexander,Oliver,Tobias,Sebastinán,Nicollas,Christian ......kto si ma z toho vybrať 😀

baby2009
2. mar 2012

mne bolo zle tak minuly tyzden, este ako mala dojst MS, aj som bola chora, napinalo ma, podbrusko velmi bolelo a teraz nic, som tyzden po MS, co mala prist...snad to tak zostane, ze mi fajn, lebo pri prvej dcerke mi bolo 1. trimester strasne zle.a mena asi Barborka alebo Tobiaš, zatial vedu...

janka369
2. mar 2012

@lucinka1104 tak to s tými zubami Ti nezávidím a zvlášť,keď nevieš,či môžeš tabletky, či sa zadarilo. A u nás sa nad menami dlho špekulovať nebude-teda len ak to bude chlapec, to chce ocko po sebe, no síce troška nesúhlasím,ale nevadí a ak bude dievča, tak to už bude iné kafé, to budem vyberať hádam ešte mesiac po pôrode, toľko sa mi ich páči 😀

lucinka1104
autor
2. mar 2012

aj ked sa mi strašne pači Nela v BB je ich neurekom tam sa ideme o mesiac sťahovať takže dievčatko bude Olívia Zoe Balková tak ako sa mala volať Timeika ale nelutujem ona veru je Timeika smejka 🙂 s chlapcom je tohoršie zo spomínaných si neviem vybrať mne sa najviac pozdava asi Alexander-Alex a Lukynko by chcel Nicollasa
@baby2009

lucinka1104
autor
2. mar 2012

@janka369 tak daj chlapčenské dve po ockovi a ktoré sa ti páči.... 😉

janka369
2. mar 2012

@lucinka1104 ja vsádzam na to,že ocka presvedčím 😀 , ale to je ešte predčasné. Dôležité je najprv čakať mimi a potom mám 9 mesiacov na prehováranie 🙂

lucinka1104
autor
2. mar 2012

@janka369 jasné to len ja musím mať vo všetkom jasno od začiatku 😀

baby2009
2. mar 2012

je vela mien, ktore sa mi pacia, ale nechcem ich dat, lebo je ich vela...1. dcerka je Ninka, aj ked som vahala lebo je ich vela, no to meno sa mi pacilo uz ako 5-rocnej, tak som ho mala v hlave 20 rokov, tak som ho dala aj napriek tomu, ved uvidim do novembra, ako sa rozhodneme....zuby do poriadku by som si mala dat aj ja, ale sa strasne bojim zubarov, v lete mi vybrali zub mudrosti, no tyzden som bola mimo a plakala od bolesti a -5 kg, takze som sa stracala

janka369
2. mar 2012

@lucinka1104 ja už tiež pozerám mená, z dievčenských sa mi veľmi páčila Mia, ale teraz sa tak volá kamoškin pes,tak som od toho upustila, tak som na začiatku 😀

barcelonka
2. mar 2012

@cristi testovala som po 2dnoch meskania, ty budes kedy testovat?

barcelonka
2. mar 2012

@baby2009 ahoj ja som testovala vcera a bolo pozitivne, podla kalkulacky som 4tt+3, posledne dni sa mi toci hlava a dnes mi je vselijak 😖

baby2009
2. mar 2012

@barcelonka tak to sme podobne ja som 4tt+5 🙂, ja som uz testovala pred vyse tyzdnom, som nevydrzala a mala som testy pozitivne. a doktorovi ides kedy?

barcelonka
2. mar 2012

@baby2009 rozmyslam ze by som isla v takom 7tt neviem, je to nase prve dieta 🙂 a neviem co vsetko nas caka a bojim sa. Ty kedy pojdes? inspiruj ma. A ako sa citis?

baby2009
2. mar 2012

ja iba citim brusko, a vidno ho, ale ja som stihlejsia tak asi preto a doktorovi by som isla buduci tyzden, ale ma dovolenku, tak az ten dalsi, takze az okolo 15.3., s prvou dcerkou bolo krasne vidno bublinku 5tt+3

barcelonka
2. mar 2012

@baby2009 ja som teda uplne ploche brusko nemala ale zda sa mi ze je mensie asi aj tym ze jem mensie porcie, po tych mi neni tazko. Budem ti drzat palce potom ked pojdes k lekarovi. Ja sa k mojmu nemusim objednavat tak zbehnem ked bude moct ist aj mm, kedze samu ma urcite nepusti, i ked bude cakat vonku 😉

baby2009
2. mar 2012

@barcelonka tak potom napis, co bolo vidiet a tiez drzim palceky, my kedze uz jedni babulu mame, tak uz asi pojdem sama a s muzom az na morfologicky ultrazvuk, ked je krasne vidno babetko...