Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@weissrose 😀 ani nevrav, ja som bola inak dost rada ze som to mala v takomto poradi, tiez by som nebola vedela co robit, a teraz som nervozna ako pred prvym, ze ked to bude naopak a prve pridu kontrakcie, ze ich nespoznam vcas a potom to nestihnem do tej porodnice do ktorej chcem a bla bla bla, este ma do toho aj ine starosti stresuju momentalne, problemy s bytom, svokra na ceste, veci nemam este vsetky pripravene atd takze mam teraz nervy riadne, chuda mala ta musi mat zo mna v bruchu soky.
@slady no ja sa tiez bojim ze to nespoznam lebo uz si to po 3 rokoch ani nepametam ake to bolo, len viem ze to bolo neprijemne a bola som z toho nervozna 🙂 a tu cestu autom, ani na to nechcem mysliet...do vcera som si myslela ze to mame do nemocnice 70km, ale priatel ma vyviedol s omylu a povedal mi ze je to 90km a tou cestou co mame naplanovane na porod je to 120km :( takze mam coraz vecsi pocit ze to tam nestihneme :( nastastie svokra zije na inom svetadieli, takze navstevy sa bat nemusim 🙂
haha som tam volala a teta mi vysvetlila ze zabudla prepisat 5 dni od dorucenia na 5 dni od narodenia 😀 asi moze aj manzel, ja to budem posielat postou lebo byvam mimo.
Ahojte dievčatá, aj ja sa k Vám - novembrovým tehuľkám pripájam. Čítam Vás už dosť dlho a sledujem, ako ste na tom, či sa tá MK rodinka rozrástla o nejakého drobčeka. Ja mám termín až 28.11, takže ešte nejaké 4 týždne, ale už som tiež nespokojná. Kým ste písali o blížiacich sa pôrodoch tak som bola ešte kľudná, ale ked som začala čítať o tom ako staršie deťúrence ostanú doma a Vám bude smutno v pôrodnici, tak poviem pravdu až vtedy aj mne vyšli slzičky a soplík 🙂 Môj starší má už síce 7 a je z neho rozumný chlapec a manžel sa dokáže postarať - o to sa vôbec nebojím, ale predsa hormóny asi spravia svoje.
no super, a aj Tebe je už dlho? lebo ja sa už neviem dočkať, na druhej strane sa už začínam aj stresovať. Nemám ešte poriadne ani tašku pobalenú, dožehľujem veci pre drobčeka, ešte niečo nakúpiť. Tiež si na tom rovnako alebo si prichystaná komplet?
caute kocky, poradte posim..vcera som bola na kontrole, doktorka povedala ze som otvorena na spic prsta, a mohlo by sa to uz rozbehnut aj ked to este nepredpoklada..vecer som uz zacala aj trochu krvacat, aj dnes.. resp. taky hnedy vytok- to je ta hlienova zatka?inak boli ma aj podbrusko, tak na striedacku, ale ziadna katastrofa..
@slavusal ale kdeze...veci mam len na kopke...ale to nemam vobec kompletne....a dlho mi este nie je....este citim, ze nie je cas...tak si ani nepripustam, ze by to mohlo byt skorej, skor to vidim na december🙂 ale clovek nikdy nevie!
Ale ked som zistila ze kamoska z kurzu co ma termin 9.11. to ma uz za sebou...tak som zostala taka prekvapena.....lebo vyzerala uplne v pohode a hovorila ze nema ziadne problemy.....no a takto to ona skorej zvladla...tak ma napadlo, do kelu...asi by som mala vsetky veci dat dokopy a cakat napr. s hacikom v ruke🙂
babeny, máte niektorá puchnúce nohy/boľavé nohy/kŕčové žily? bo ja mám všetko a je to hrúza, každú chvíľu si ich vykladám ale však aj robiť mi dačo treba nie len vysedávať... neviete o niečom čo sa s tým dá robiť . nejaké vodičky/mastičky/masáže/máčanie a ja neviem skrátka niečo hocočo? bo už mi ani spávať nedajú ako ma v noci bolia občas...
@hanka123x ahoj.no ja som uz druhy tyzden otvorena na spic prsta...a dnes ma tiez zacalo bolet podbrusko,tak uvidime 🙂 uz by to aj mohlo byt za nami 😕
dnes poradna :( vooobec sa netesim, ani spat som nemohla :( ale hadam vsetko dopadne dobre a nezostanem v nemocnici 🙂 uz teraz mam chut plakat za mojim alexikom :( inak neviete poradit ze ked budem aj tak par dni lezat len na gynekologii ci nebude blbe si tam zobrat plienky pre male???
@weissrose ahojky, držím prsty, nech ti poradňa dopadne na výbornú. plienky? jasné vezmi, veď keď ideš tak ďaleko, tak radšej mať všetko so sebou ak by náhodou. veď už si na konci tehu, tak to ani trochu zvláštne nebude 😉
pôvodne som chcela začať otázkou či to ešte niektorá z vás nerozbehla s pôrodmi a ako tak pozerám, už sa to niekoľkým riadne blíži. ja už tiež odpočítavam dni, sledujem sa či keď ma tu pichne, tam zabolí, či to nie je ono, ale furt nič. aj si hovorím vydrž aspoň do nedele a potom už možeš, ale dakedy si zase pomyslím, že či to nedopadne tak ako pri prvom a pôjdem ležať a na vyvolávačku ☹ nechceeeem
ja som taká nedočkavá, lebo mi je už ťažko, brucho klesnuté a ledva sa v noci prevalím z boka na bok, alebo sedieť, to je umenie a ešte tá moja bambuľa chce len na ručky, alebo mamka poď tu, poď tam a ja už nevládzem. ale nech už príde kedy chce, len nech mi povedia, že je zdravý a nič mu nie je (obavy kvôli tým liekom čo som teraz brala-možno neopodstatnené, ale predsa)!
žienky, tak vám prajem pekný deň 😎
@vi3ka tak hadam na mna nebudu divno kukat ked tam nabehnem s tym "vrecom" plienok 🙂 inak aj ja som si vsimla ze mam brucho nizsie a normalne nieje take tvrde ako bezne, ale len niake take meksie :( vecer som mala pocit ze uz som po porode ked som necitila nic tvrde (ritku, nozicku) 🙂 uz mam asi haluze 🙂
@vi3ka ahoooj, tak sa poslusne aj ja hlasim z poradne 😉 bral mi ten vyter co tebe... a inak sme len kecali, spomenula som tie krce tak hovoril ze to bude uz castejsie a mam si sledovat ci sa to zintenzivnuje... poslal ma na tie v ysetrenia do nemocnice, uz mi zacina 37tyyzden tak uvazujem ci neskocim uz dnes poobede, lebo aj manzel je dnes doma.... a spolu by sme sli buduci piatok co povies??? ja mam ist na poradnu buduci piatok - 2.11, vravel mi ze nasou prioritou je vydrzat do buduceho piatku neporodit a potom uz kedykolvek mozem.... 😒 ja si este stale neuvedomujem ze sa to uz blizi....
ahojte,aj ja čakam na ten deň D bude to chlapček a termín mám na 7.novembra takže može to byt už každú chvílu.len sa trošku obavam či to nebude rýchly porod lebo mam zisteného streptokoka a budem potrebovat penicilín tak mi držte palce.aj ked to bude moj druhy porod aj tak sa bojim ☹
@jazmi ahoj.ja mam tiez termin 7meho 🙂
ako sa to blíži stale tu čítam komentare o plodovej vode o zatke atď
Ahojte tehulky. Je tu mamička, ktorá bude rodiť v novej nemocnici v Košiciach koncom mesiaca november 2012. Ja mám termín 29.11.!
baby aj ja mam termin 7. novembra, aj ked doky mi uz 3 týždne vraví, že už to bude za chvilku, lebo bude väčší a stale nic 🙂 nakoniec ani toho 7.novembra sa drobcovi nebude chciet a este si pár dní dá načas... 🙂
Ahojte ja mám termín 16.11., nakoľko sa jej zatial nechce otočiť tak mám plánovanú sekciu na 9.11., čítam si vas asi už asi 2 týždne,
@laurika289 a skusala si aj nejake cviky, ktore sa odporucaju pri takejto polohe babatka ?
neskúšala som nič, nechávam to na prírodu, pretože už ani neviem čo chcem ( čiže či rodiť normálne alebo cisarákom),
@laurika289 Aha, no tak v tom pripade ti prajem, aby to dobre dopadlo🙂

@slady tak to si mala potom celkom dobre, ja som nechapala kedy teda budem rodit ked ta zatka zo mna vysla... teda ani som nevedela ze co to je :( sla som do nemocnice a povedali ze to len znamena ze male je zrele na porod.. a to bolo vsetko :( teraz uz citam vela veci a porovnavam, analyzujem, rozoberam 🙂 zachvilku moze byt zomna gynekologicka 🙂