Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@jaruska118 Možno áno🙂, už máš vybraného pôrrodníka? Ja z dôvodu predchádzajúcich zdravotných problémov, idem na plánovanú sekciu☹. Naša bambulka ešte nie je otočená dole hlavičkou, takže sa tak skoro nechystá. Reálne to vidím na koniec novembra. Ale dievčatká sa vraj rodia skôr, nechajme sa prekvapiť. Hlavne nech sú zdravé naše princezničky!
Ahojte....ja mám termín 11. 11. Mala by som rodiť v prešove v starej nemocnici. je tu niekto, kto je na tom približne rovnako?
@hanka123x ahoj aj my sme 2 v 1 stale :( nastastie v nemocnici si ma nenechali kedze som mala ukazkovy tlak a krcok drzi ako keby som bola prvorodicka 🙂 ale kedze sme dnes nabehali cez 200km tak ma tam dole mala zacala tlacit velmi hlavickou :( no co povedat, uz len vydrzat 🙂 dalsia poradana v utorok :( ale este aj tak dufam ze nezostavam v nemocnici 🙂 a vy ako???? nic nove???
no a môj drobček je otočený ešte nožičkami dole, dosť ma ťahá a kope úplne dole, niekedy mám pocit, že mi tam niečo trčí, ale je to len blbý pocit
vcera poradna, vestko v poradecku ale nepozerali mi krcok, vraj naco, moze sa narodit kedy kolvek a doki do toho nechcel zbytocne "rypat" 😀 a dobre, aj tak neznasam krckove vysetrenia. mala tlaci dole ako diva, riadne to citit a dufam ze uz to budeee, najlepsie by bolo buduci tyzden ked je volno 🙂
@jazmi ahoj, no akurat vcera a dnes ma pobolieva podbrusko, vcera som bola na poradni, tak ma vysetroval zo spodu, tak ma tam trocha dotlacil, doktor vravel ze aj tym by sa to mohlo urychlit, ale neviem... min.tyzd.som mala toto iste po vawreni dva dni a potom nic...vravel ze pomalicky sa uz asi aj zacinam otvarat - taka odpoved, že nijaka 🙂 inak sa citim v pohode, varim, peciem, upratujem 🙂 🙂 ja budem rodit v Nr, kedze som z Mocenku, tak to mam najblizsie. drž sa aj ty, bo sa nam to uz krati 😉
@weissrose vsak! najskor som aj chcela vediet ako na tom som, lebo malu citim uz dlhsi cas ako tam dole tlaci a krcok ma pobolieva uz takze uz sa asi chysta, ale potom si vravim, vsak to bolo marha neprijemne ked mi ho vysetrovali, presne ako vravis, boli to ako svina, tak si vravim ze aha, mudry doktor, a po prvy krat som si povedala ze dobre ze som si tu stiavnicu vybrala nakoniec 🙂
len tie nohe... na jednej zila a druha ma boli ako fras, ale tak uz to dako vydrzim. a zasmiala som sa fest, lebo od zaciatku tehu som pribrala 14 kil - z 50 na 64 a hlavna sestra sa na mna kukla a uplne seriozne mi vravi ze som moc pribrala, ze idealne je 13 a ze si mam davat pozor co jem a neprezierat sa 😀 skoro som sa posmiala 😀
@macusko80 hej no...porodnika vybrateho mam ale stale nie je iste ze aj bude mat na mna cas, vybralasom si Murina dnes som za nim aj bola,v piatok po monitore mu mam volat. Dnes mi moj gyn, povedal ze to na porod tak skoro nevyzera, mozno nakoniec potiahnem aj cez december 😒
tak baby dnešná poradňa klasika ... neotváram sa, malý je v poriadku .... ale už druhý deň mám pocit ako pred menštruáciou ...trpnu mi nohy, boli ma v podbrušku , kríže ... ale tak nič sa somnou podla dokyho nedeje :((
este sa Vas chcem opytat hlavne tých ktore mate termnin po 1.11, ci idete na hroby zapalit sviecku? mna svokra a svagrina presviedca ze sa to nehodi nepatri a co ja viem co este, ale ked mne pride smutne aby som nesla dedovi alebo starkej zapalit sviecku na hrob, fakt mi to moze uskodit? ako ste na tom Vy?
@jaruska118 a preco by sa nepatrilo vzdat uctu?
Babky nie je tu taka co ma termin okolo 23 novembra (no vyzera to skor) a rodi na Antolskej?
Ahojte dievcata..uz predtym som obcas do tejto temy nakukla (aj ked som neprispievala), kedze som tiez mala termin v novembri, 15teho. Nase chlapciatko sa ale vypytalo na svet o dost skor, nastastie je viac menej vsetko v poriadku, uz ho mame aj doma..ale predsa len ma este teraz obcas prepadne nostalgia, ze teraz by som sa uz riadne gulala s velkym bruskom a netrpezlivo odratavala dni..
Tak vam vsetkym aspon zelam krasne dotehulkovanie a hlavne bezproblemove a krasne porody vasich zlaticok.. 🙂
@jaruska118 podla mna je to uplne bezne... keby mam tu moznost tak idem... teda spon v tom pripade ze to nemas daleko 🙂
@moonlightka nie ze nepatrilo ale ze tehotna na cintorine a ktovie co mi kto porobi a co sa mi stane a tak ma strasia, tak preto sa na to pytam..
@weissrose no.. 😅 popravde a uprimne..som stastna, ze uz mame Simonka doma a ako vravim, chvalapanubozku, aj ked sa narodil s vahou 1270g, 41 dni bol v inkubatore a presne 2 mesiace v nemocnici, je v podstate zdravy (klop, klop)..ale radsej by som to gulanie, fucanie a opuchnute nohy zabsolvovala znova..ale je to tak, ako to je, a musim to tak aj brat..🙂 ale ako som napisala, este ma chyta nostalgia.. 😔
@jaruska118 taketo hovadiny jednoducho nepocuvaj 😀 ja milujem cintoriny na dusicky a urcite si to nenecham ujst, aj ked tu kde zijem nikoho nemam, ja si myslim ze je tam pozitivna atmosfera, ved ludia tam chodia pripomenut si tych co mali radi, takze na ziadne negativne vibracie, alebo urieknutia alebo ine duchariny v tomto pripade neverim.

@macusko80 ahoj :D ja mam termin 28.11 :D mozno sa stretneme ale snad sa slecne uraci trosku skor...