Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@hanka123x to mi dnes mamka vravela ze si mam ist po schodoch pochodit, a mam ich tu celkom dost ale sa mi nechce strasne, som rada, ze dnes som nemusela nos vystrcit, zajtra sa este nabeham... ja praktizujem tak 5x do tyzdna a zacala som az v 36tom, takze asi sa ani nemusim unuvat, tak ale aspon daco, lepsie ako nic si vravim 🙂 a tych 5 minut vydrzim ale mam uz celkom problem dociahnut na patricne miesta 😀
tak dnes nas caka poradna v nemocnici 🙂
jaaaj, uz mi tu svieti ze 40.tyzden 🙂 tesiiim sa a nech uz je vonku 🙂 zajtra poradna a zase mam prijist zbalena, nio aj tak duafm ze pojdem este domkov 🙂
Tie schody praktizujem aj ja aj keď nie z vlastnej vôle.Bývame na najvyššom ôsmom poschodí a máme odstavený výťah..Zatiaľ som si ich vyšlapala 5 krát a stále nič.Mám ukončený 38.tt a dnes mi Dr.povedala, že to na tak skoro nevidí a že malý bude asi veliký a pôrod nebude jednoduchý tak sa začínam obávať..Stále dúfam, že to príde skôr keďže mám už tri týždne riadnych poslíčkov a termín až 12.11. 😖
Ahojte, ja mám termín 1.11. a stále nemám bolesti ani nič...teda troška ma poboľuju kríže ale inak nič. Pred týždňom mi dr. v poradni povedal že malý už tlačí a skracuje sa krčok a mne stále níč nieje ani nemám pocit že by som mala ísť rodiť.. Všade čítam že maju ženy poslíčkov už pár týždňov pred pôrodom a ja nič občas ani neviem že som tehotná. bojím sa či je všetko ok. Do poradne idem o 2 dni.. 😕
Caute, uz dlhsie Vas tu citam, no az teraz si zacinam uvedomovat, ze sa to rycho blizi a krati . Mam termin 17.11. aj ked od zaciatku mam pocit, ze to pojde skor 🙂. Na poslednej poradni som bola v 36.tt a objednal ma az na buduci tyzden co je uz 39.tt. Na poslednej poradni mi maleho ani nemeral, nemeral mi ani krcok ani mi nepovedal ci sa uz nezacinam otvarat , no v podstate nic ln to ,ze je malinky otoceny stale hlavickou dole a to bolo vsetko. Som z toho dost smutna a sklamana, ze prave teraz pred koncom ked kazda chodi kazdy tyzden ja raz za 3 tyzdne ☹ a ani neviem na com som a ci sa to uz blizi alebo nie, ci je maly v poridku, kolko vazi a tak. Zatial poslickov nemam, ani nic. Akurat asi pred dvoma tyzdnami som mala neskutocne bolesti v spodnej casti krizov a ked som sa rano zobudila manzel zhodnti, ze mi kleslo brusko. Potvrdili mi to z aj ludia okolo a uz to citim aj ja ,ze ked si sadnem brusko hned na stehnach 🙂 Zajtra sa chystam na prietoky do nemocnice tak som zvedava co povedia ci sme v pohode obaja. Neviete mi podarit, mam prve tehu ,vedia cez sono zistit ci sa uz otvaram a ci sa mi uz krcok zmensuje? Ci sa to vysetruje iba rucne? Drzde sa a prajem pekny zasnezeny dnicek
@monameri Ani ja neviem či sa otváram..Tiež mám zvláštnu Dr. a chodila som k nej do 36.tt raz za mesiac a teraz raz za 2 týždne..Bola som dnes a znovu idem až 12.11. v deň termínu..Hovorila som jej o silných poslíčkoch a tvrdnutí brucha a len sa pousmiala, že to poslíčkovia isto ešte nie sú..Hlavne, že mňa ide roztrhnúť.Bolí to ako pri silnej menštruácii a v noci sa nemôžem pomaly ani otočiť kvôli nim a tvrdému brušku.
@aliatko No to je super, ze prave ludia ktori by mali cloveka najviac podporit a poradit sa s budcou mamickou bavia ako by sme si to len vymyslali. Ja uz pre istotu mu uz ani nic nevravim ked sa ma opyta ci je vsetko v poriadku lebo uz som raz dostala super odpoved. Ked som povedala, ze ma casto pobolieva v podbrusku az do krcov tak som dostala odpoved co sa stazujem , ze co budem robit do konca tehotenstva. No tak sa nestazujem aj keby ma roztrhnut slo to radsej pojdem do nemocky.
zeny, mna poslali na prvej poradni v nemocnici v stiavnici ze si mam ist u mna v bb urobit vysetrenie na interne, a ked som dnes volala na polokliniku tak sa tvarili ze nechapu co od nich chcem a naco, tak zajtra sa asi idem rozculovat na polikliniku s vymennym listkom 😀 ze mi treba ekg a vysetrenie vramci predporodneho screeningu - netusim co do dabla to je, dufam ze doktori budu mudrejsi 🙂
zeny, mna poslali na prvej poradni v nemocnici v stiavnici ze si mam ist u mna v bb urobit vysetrenie na interne, a ked som dnes volala na polokliniku tak sa tvarili ze nechapu co od nich chcem a naco, tak zajtra sa asi idem rozculovat na polikliniku s vymennym listkom 😀 ze mi treba ekg a vysetrenie vramci predporodneho screeningu - netusim co do dabla to je, dufam ze doktori budu mudrejsi 🙂
ahojte, dneskajší deň je strašný ... celý deň som nejaka udýchana ...čo predtým až takéto nebolo .... pri rozpravaní ledva dýcham :D ....ležať to nehrozí lebo to sa mi velmi tažko dýcha , jak keby ma niečo ťažilo ... a ešte k tomu prišli nejaké divné bolesti v podbrušku ...trvajú sice par sekund ... je to takeee ako pichanie ... minule mi stvrdlo bruško a bolelo to ...to mi povedali že to boli poslíčkovia ....ale toto pichanie neviem čo je a je to velmi nepríjemne a o bolesti chrbtice a krížov ani nehvooríím :( .... už mám pocit že to envydržíím ...
@monameri pozri, ja som teraz 37+4 a moj gyndos mi ani raz nekontroloval krcok, aj tak infoska o tom, ci sa otvara alebo nie je irrelevantna, kedze poznam pripady, ked lekar hovoril kamoske, ze s takym krckom potiahne este aj 2tt a este v ten den jej odtiekla voda a na druhy den porod a dalsia kamoska bola neviem kolko vela tt otvorena na 3cm a rodila v termine. pravdupovediac, mne to smatranie po krcku velmi ani nechyba 😅
to iste plati aj o vahe... je to cisto orientacne a casto velmi nepresne. ked som sa gyndosa pytala na vahu pri prvom tehotentstve, tak hovoril, ze nema taky software aby to vedel povedat, ale na posl.poradni pred porodom mi prilozil ruky k bruchu a povedal, ze babo bude vazit medzi 3500-4000g a malá mala pri porode 3700g 😎
s tym 3tt intervalom som na tom podobne. najblizsie idem k nemu ked budem 38+0 a to mi povedal, ze odvtedy budem uz chodit kazdy tt
@vicsstef Aj ja chem takého doktora🙂
Ja mám doktorku v Nemecku a naspoledy som u nej bola 14.10 a najblizsie idem 5.11 a potom az v den terminu- takze som aj celkom rada, lebo tiez to smatranie dole mi nie je najprijemnejsie...a je to celkom zbytocne si myslim ja....termin mam 28.11. tak verim, ze vsetko je tak ako ma byt....a tiez neviem ake je babatk velke a aka je hlavicka...asi by som toho bola len nervozna ci to zo seba vypudim🙂
A je tu niektorá, ktorá ma bolesti tam dole, myslim ze ci vas pobolieva kost a zaroven svaly? Lebo mna hej a neviem ci to mam z bicykla alebo sa mi to prirodzene roztahuje a preto ma to tak pobolieva....citim tam taku svalovicu alebo co.....raz je to ok a inokedy take intenzivnejsie....uz sa bicyklovat nepojdem :( ale stalo to za to! 🙂
žienky ja som takááááá doláááááááááááááááááááááááááááááááááááááámaná. kríže, bedrá, kĺby-všetko všetučko ma bolí. ja už tak nutne potrebujem masáž a ľahnúť si na brucho ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ pane bože daj nech to ten náš Ďurik nenaťahuje a ide von čo najskor, lebo už ani ráno z postele nevstanem. pri prvom to bolo v pohode, akože samozrejme že aj vtedy ma občas pobolieval chrbát, ale čo sa deje teraz, tak to je hrúúúúúza des. už si pripadám ako širokorozchodná koľajnica 😀 😖
no a tak uz som zase po poradni, musim upresnit ze poslednej 🙂 v pondelok (ak dovtedy neporodim) idem lezat do nemocnice a uz sa na to celkom aj tesim, kedze ma nebude chytat stres a panika ci stihame do nemocnice 🙂 dokonca uz som aj schudla 1kg 🙂 co je dobre znamenie ze sa blizi porod 🙂 uz len aby sa zacal ten nestastny krcok skracovat a bude to ok 🙂 inak dr. povedal ze mi daju nieco na dozretie trcka a v buduci tyzden urcite porodim 🙂 krasny pocit ked viem ze v buduci tyzden uz bude mala vonku 🙂

aj ja, ale trochu to flakam, tak som zvedava ci to bude mat nejaky efekt... dako sa k tomu neviem dostat kazdy den 🙂