Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@weissrose normalne Ti zavidim 🙂 tak uz to budes mat za chvilu za sebou..doktorka mi povedala, ze sa mam v piatok este zastavit za nou v nemocnici, bude mat sluzbu..ale upozornila ma, ze vyvolavacku za kazdu cenu davat nebudeme, lebo by som mohla mat z porodu poriadnu traumu😒 tak drzim palce, nech Vam to dobre dopadne 😉
tak toto bol perfektný zážitok, som sa celkom vytočila, prišla som dnes na interné, ako mi kázal výmenný lístok, odovzdala som ho doktorke a ona na mňa pozerá, že čo od nej chcem, že ona nevie aké vyšetrenia mi má robiť a hlavne prečo, že či plánujem sekciu a vôbec celá bola zmetená a nechápala ,že aké mi má robiť vyšetrenia - paráda nie? bordel riadny v tomto našom zdravotníctve 😀 a mne samozrejme nič nepovedali keĎ ma tam posielali iba mi dali lístok, že porobte si vyšetrenia. super. ja už chcem zajtra rodiť, myslíte, že mi to vyjde? 😀 😀 😀
@hanka123x
@slady aj tak to nic nezamena, mozno ma este predbehnete, ved kde je este pondelok 🙂 ale ten krcok ma riadne stve :( najskor ma doktory nadopuju magneziom a potom ss cuduju co ten kcok drzi a porod sa neblizi :( ach, preco kazdy dr. povie nieco ine :( keby som 3x tehona (co nehrozi po vsetkych zazitkoch s tehotenstvom) tak magnezium beriem maximalne do 36 tyzdna... no co uz, asi to tak malo byt 🙂
ahojte babule 🙂 dalsia poradna za nami,"uz"na prst otvorena,...nech to tak pokracuje dalej 😀
ahojte, ja som vasu diskusiu obcas sledovala, ale nepisala som, termin som mala 21.11.2012 a uz som aj porodila, mala sa narodila ovela skor, 26.10.2012, je malinka, takze je v inkubatore, pred tyzdom v nedelu ma hospitalizovali v nemocnici, nakolko som zacala mat v sobotu bolesti ako pri menzese, pocas hospitalizacie zistili, ze pravdepodobne je mensia placenta a mala mozno nebude rast, keby to tak bolo, tak by mi spravili cisarsky rez, aby ukoncili tehotenstvo, ako hovorim, mala rozhodla za nich a rozhodla sa ze pojde na tento svet skor, plodova voda mi odtiekla vo stvrtok 10 minut pred polnocou a v piatok o druhej rano bola uz mala na svete, zatial sa ma dobre, len pri porode merala 40 cm a vazila 1810 gramov, lekari a sestricky su s nou spokojne, len musi nabrat na vahe, ked sme zistili ze je malinka, tak som jej dala prezyvku palculienka
dakujem, my sme zatial OK, s malou su spokojni lekari aj sestricky, len je nam v nemocnici dlho a to som tu uz 10 dni a tolko nas asi este caka
pisala som to aj ako podporu pre ostatne, nebojte sa porodu, da sa to zvladnut, ja som rodila na Kramaroch a su tu skveli lekari a sestri, nemala som zazmluvneneho ziadneho lekara a dopadlo to OK
Ahojte 🙂 ja mam termin 13.11 a potrebovala by som poradit 😨 V poradni mi dr. povedala, ze mam krcok skoro cely spotrebovany, ale otvorena som len na stvrt palca, takze na porod to nevyzera...Je to zle? Alebo nemalo by to skracovanie a otvaranie prebiehat sucasne ☹ ? Dakujem
Ako vás tak čítam, tak to moje díte na svet tak skoro asi nepôjde, ja mám termín 7.11. a ani otvorená nie som ani nič, proste neviem nejak sa mu nece a to som skúšala už všetky babské rady, čaj z malinníka pijem na litre, ľanové semiačka žujem furt, upratujem, aj okná som už umyla, na prechádzky chodím aj na 2 hodinky, po schodoch behám, kamoške malého naťahujem a stále nič ... ja neviem ...asi mu tam je dobre ...
ja som sa včera dozvedela, že ma asi čaká sekcia, kedže mám po prvej vzrasty na jazve a je to na normálny pôrod dosť nebezpečné, vôbec som s tým nepočítala, tak to ešte teraz spracovávam ☹
Ahojte žienky. Ďalšie ctg za nami, všetko v poriadku, tak som doma a čakáme ďalej. Poradňa až na budúci týždeň, tak dúfam, že dovtedy porodím, lebo už je to ťažké, ale nejako to už zvládneme, veď sa blížime do finále, nie? 🙂 Tak sa držte a prajem nám rýchle a nekomplikované pôrody. 😉
@gabikaadam dufam,ze porod bude megarychly 😀 my sme mali dnes sono..maleho odhaduju na 3508g tak som zvedava
@gabikaadam ja dufam ze moj bude dost pomaly na to aby som stihla dobehnut do porodnice 😀
Buduce mamicky drzím vam palce ktore rodite coskoro... ja som rodila v auguste..... to uz akoby bola vecnost....... tak aby vas to mocno nebolelo a aby ste uz mali tie vase pokladiky pri sebe ..... Monika
ahojte... viem ze je to bezne ale mam take pocity v bruchu ako pri menstruacii a neviem z coho to je... nechce sa mi teraz googlit, ale dufam ze to zname na ze este nejdem rodit 🙂 a mala tam pekne pocka az do pondelka 🙂 neviete len tak poradit cim to je?
ahojte, tak nas vcera necakane prestahovali z porodnice kramare do fakultnej, ze vraj maju malo inkubatorov, ja som na ich ubytovni, zvykame si, vcera to bol pre nas riadny stres, neprajem to nikomu, vyhoda je v tom, ze mozem byt s malou skoro cely den
vôbec som včera neporodila 😀 všetci tu do mňa kričia že kedy to už bude a muž že mám rodiť v sobotu 😀 rozkaz! chuďa mala ešte ani vonku nie je a už by jej chceli rozkazovať...

zeny, sucitim s Vami, ja sa citim rovnako mizerne..vcera vecer som dosla z poradne, vysledkom je konstatovanie ´na porod to este nevyzera..´..dokedy este???? 😖