icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

ywula
1. nov 2012

tak ja to mám už isté...vo štvrtok ideme do nemocnice...plánovaná sekcia...takže dievčence...vydržte to, stojí nám to za to...prajem krásne zážitky a zdravých drobcov bez problémov na svete....papa
🙂

slady
1. nov 2012

@ywula jéj! teda sekciu nezávidím ale aspoň vieš kedy ideš 🙂

weissrose
1. nov 2012

@slady skoda ze si to vsetky nemozme takto pekne naplanovat 🙂 ale za ten cisarsky to asi nestoji :(

slady
1. nov 2012

@weissrose no to nie, teda kamoška bola na sekcii a zase až taká hrôza to nebola, takže drámu by som z toho nerobila, ale prirodzene je to predsalen "pohodlnejšie" 😀 aj keď aj to závisí od uhla pohľadu 😀

weissrose
1. nov 2012

@slady ja sa sekcie stasne bojim, ale to najme koli tomu ze viem ze sa budem musiet este aj o starsieho syna starat a s jazvou na bruchu je to urcite tazsie, ale niektore zeny by zase nemenili a radsej by sli na cisarsky... kazda sme ina 🙂

binka79
1. nov 2012

Ahojte babenky, ja mam termin 11.11., som uz na cely prst otvorena a uz mam aj poslickov - ako sa tomu hovori, teda ak su to oni, mam bolesti v podbrusku ako keby mam dostat, dost silne niekedy, ale za chvilku prebolia, hlavne ked dost chodim a som na nohach 🙂 Ktore budete v tomto termine rodit v Nitre?

ankat
1. nov 2012

ahojte 🙂 baby aj vy mavate bolesti kriizov najme vecer ? ja ich mam najviac na vecer co vam pomaha?ja mam problem sa nekedy otocit ☹ je to normalne ku koncu tehotenstva?

poisonblu
2. nov 2012

@binka79 ja by som mala rodit 8.11 v nr, ale dr povedal, ze to moze byt skor...som otvorena na 2 prsty, ale bolesti ani kontrakcie nemam ziadne, tak neviem kedy to pride

dejka77
2. nov 2012

@ankat Tak mna bolia krize uz pekne dlho a tiez najhorsie je to vecer. Nerobim s tym nic, akurat vecer ked si natieram brucho a chrbat tak si to trochu pomasirujem. Myslim, ze je na to dobre suche teplo a masaz. A je to normalne, niekto to ma uz v 2.trimestri.

weissrose
2. nov 2012

tak a ideme balit syna na minimalne tyzden, pocas ktoreho budem v nemocnici a dufam ze coskoro aj s babom 🙂 keby sa nam narodi hned v pondelok, nenahnevala by som sa 🙂 len maly ma dost skaredy kasel a uz teraz sa bojim ci mylu nenakazi ked sa narodi :( neviete mi poradit detsky sirup ktory naozaj hned zaberie??? inak bude velmi smutny ze nemoze ist za nami a ja ani nehovorim :(

adel22
2. nov 2012

@ankat Ja som mavala bolesti pri lopatke asi mesiac dozadu, ani sediet som nemohla, ale odkedy cvicim jogu....nic ma neboli! Takze odporucam, ta hodinka denne za to stoji🙂

adel22
2. nov 2012

A je tu nejaká budúca mamina, čo ešte nemá kočík ako ja?🙂A ani zabalené do pôrodnice? Chi chi

bbbea
2. nov 2012

@adel22 ja 😀 😀 😀 v stredu mam termin a kočik nikde, ani autosedačka....a už začinam stresovať...ale kto by povedal, že budem čakať na objednany kočík a ost.príslušenstvo 5 týždňov a nakoniec mi povedia, že to nevedia zohnať! 😒 Tak len dufam, že cez vikend neporodim a pôjdeme všetko rychlo kupiť 🙂

adel22
2. nov 2012

@bbbea No tak to som teda na tom ešte dobre, tvoja situácia, to je extrém🙂 No tak hlavne aby si nieco nasla, aby to bolo podla tvojich predstav🙂

bbbea
2. nov 2012

@adel22 tak nakoniec sa všetko na dobré obrátilo 🙂 vdaka môjmu manželovi, ktorý sadol do auta a bez problemov kupil kočík, autosedačku a ostatné, všetko podľma mojich predsav, a teraz možme rodiť 🙂 😀 😀

adel22
2. nov 2012

@bbbea No tak teraz som v tom sama🙂 ale aspon mam viacej casu ako ty🙂 Tak to je super, ze manzel je taky sikovny....to mas stastie! 🙂

ywula
2. nov 2012

@weissrose
@slady
no veru, aspoň viem kedy idem...len či to nepríde skôr...objednali ma len 6 dní pred termínom...a tiež už som tak pred rozsypaním...hrozne ma všetko bolí...a myslím, že aj "poslíčkovia" sú dosť častí...takže uvidíme...bojím sa, tiež toho ako to potom zvládnem so starším a aj malinkým dieťatkom pri tej jazve, ale tak musím...🙂...nemám na výber...ja totiž nikdy nezažijem prirodzený pôrod....môžem len sekcie.... 😖....ale beriem to tak, že to tak má byť a hotovo....pri dcérke to nebolo nič strašné...dalo sa to zvládnuť...v utorok o tretej som mala sekciu a v stredu večer som si už kojila v tureckom sede...všetko sa dá...uvidíme teraz...
@adel22 s kočíkom sa netráp...pri prvej dcérke mi prišiel deň pred pôrodom...🙂...takže som ho vybalila, a už aj som šla...🙂....a čo mešká objednávka či si ešte nenašla...??

adel22
2. nov 2012

@ywula Nieee, este sa rozhodujem🙂 a ked sa rozhodnem, tak ho musim este niekde kuknut a potom objednat🙂 ani plienky este nemam latkove....jaj, beriem to na lahku vahu asi🙂

bbbea
2. nov 2012

@adel22 uvidiš aj ty všetko stihneš 😉 určite si v tom neni sama a všetko dopadne tak ako ma 🙂 🙂 🙂

adel22
2. nov 2012

@bbbea Ale ano, ved ten moj drahy mi tiez rad pomoze...ale radsej si veci robim sama....ale zajtra ideme aj my na nakup, tak snad sa uz zbalim v nedelu 😝

ywula
2. nov 2012

@adel22 oj...s látkovými si nerob starosti, teda pokiaľ nie si rozhodnutá ich používať...ja som mala pri staršej dcérke 5ks....a stačilo to...🙂....a kočík si aspoň potom vyberieš na mieru reálnymi očami matky...ja som kupila malý...ani ma len nenapadlo, že mám myslieť na to, že dieťa rastie a budem potrebovať miesto aj na fusak....dnes sú moderné tie malé vane...ale sú na nič....
😀

adel22
2. nov 2012

@ywula Pre latkove som uz rozhodnuta🙂 len ich treba nakupit a preprat samozrejme..no a aj ozehlit🙂) Uz sa tesim🙂

A kocik hladam uz taky, kde vanicka sluzi aj do auta...lebo taky bude naj....kedze budeme dost cestovat..no a ta ponuka teda nie je az taka siroka...ked mam takuto poziadavku🙂 ale nevadi....ja nieco vymyslim!

ywula
2. nov 2012

@adel22 aha...takže idete látkovať...ale to chceš asi tie moderné...či tú starú klasiku?

adel22
2. nov 2012

@ywula No na zaciatok mi boli odporucene klasicke stvorcove....s modernymi gatkami navrch a potom na noc a ked sa ide von tak tie moderne....takze sama som zvedava, ako sa mi to bude pozdavat...najviac ma zaujala separacna vlozka, ktorá ma zachytit kaku a len sa hodi do zachoda🙂 to musim mat! 🙂

ywula
2. nov 2012

@adel22 istý čas som tiež podľahla týmto veciam...ta separačná je fakt zaujímavý výmysel...neviem si to predstaviť pri používaní klasických plienok kaku prať ... teraz sme mali obdobie, keď sa staršia dcérka učila na nočník a po pár nehodách, keď sa podarilo aj pokakať...som si stále pomyslela, aké to máme dnes ľahké...a už si presne zistila, koľko je tá prvotná investícia?...kus ma to znova chytá...to bolo hrozné s tými jednorázovkami...a cez leto...uf...smetiak plný použitých pampersiek na slnku bolo riskantné otvoriť...🙂))....

adel22
2. nov 2012

@ywula Ani neviem kolko presne...ale mala by som objednavat zo stranky ekoplienky.sk - aspon od nich bola prezentacia, no a este postovne do nemecka...neviem neviem, mozno sa rozhliadnem aj tu a uz mi aj nejaka kocka ponukla svoje, ze aj ona zacala ale skoncila....a vela vobec nepouzila...tak cakam kedy sa mi ozve🙂Ta byva v DE, tak posta by mala byt ok.......hovorila ze na zac. mi odporca aspon 40plienok klasickych. cize to je tak 50eur..no a plus tie gatky, nejaky ten vak na to, separacku a pod...no bude to urcite pekna sumicka...ale mne to za to stoji!

siposova
2. nov 2012

ahojte baby , takže dneska prvá riziková poradňa zamnou ... povedali mi, že ak neporodím do pondelku ( v tedy máme termín ) tak mám prísť zase do poradne a potom mi povedia čo dalej , a že ked sa nič nebude rozbiehať štvrtok ma hospitalizuju a pôrod vyvolajú tak aspon niekde sme sa pohli , že viem že už sa to blíži a že max. budem ešte týždeň mať drobca v brušku .... 🙂 tešíííím sa na neho :-*

ywula
2. nov 2012

@adel22 jaj...no to je pekná sumička...aj by som zase začala rozmýšľať, keď presne toho sa bojím, že ma to prestane baviť...a bude to sedieť v skrini...pri predstave koľko som toho odpadu vyniesla von pri dcérke mám kus výčitky... 😖... 😲

weissrose
2. nov 2012

@ywula ja mam ist teraz v pondelok (na termin) do nemocnice a som taka zvedava 🙂 len dufam ze tam, vydrzi, lebo mam pocit ze vecer ty poslickovia ma dozenu este skor do nemcnice... priatel sa boji ze to nerozoznam a porodim v aute, tak kazdy vecer stresuje za mna 🙂

hanka123x
2. nov 2012

ahojte kocky, prave som dosla z poradne..nalez presne taky isty ako v pondelok..na prst a nic viac, nie je to nalez ani na vyvolavacku. Maly ma do 3350g, aj som sa pytala ci nie je velky, ale povedali mi ze je presne taky ako ma byt. Ak sa to nerozhybe tak naplanujeme porod buducu sobotu...pocitac mi vyhodil ocakavany termin az 13.11. 😕 tak som len cumela, ze sa to nejako natahuje..Vam neupravovali termin porodu?