icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

hanka123x
30. okt 2012

zeny, sucitim s Vami, ja sa citim rovnako mizerne..vcera vecer som dosla z poradne, vysledkom je konstatovanie ´na porod to este nevyzera..´..dokedy este???? 😖

weissrose
30. okt 2012

@hanka123x mam pocit ze tie nase novembrove babetka su niake lenive 🙂 nechce sa im, aj keby ako bolo 🙂

hanka123x
30. okt 2012

@weissrose normalne Ti zavidim 🙂 tak uz to budes mat za chvilu za sebou..doktorka mi povedala, ze sa mam v piatok este zastavit za nou v nemocnici, bude mat sluzbu..ale upozornila ma, ze vyvolavacku za kazdu cenu davat nebudeme, lebo by som mohla mat z porodu poriadnu traumu😒 tak drzim palce, nech Vam to dobre dopadne 😉

hanka123x
30. okt 2012

@weissrose ani sa im nedivim..v takom pocasi 😀 v maminom bruchu je lepsie, no nie?

slady
30. okt 2012

tak toto bol perfektný zážitok, som sa celkom vytočila, prišla som dnes na interné, ako mi kázal výmenný lístok, odovzdala som ho doktorke a ona na mňa pozerá, že čo od nej chcem, že ona nevie aké vyšetrenia mi má robiť a hlavne prečo, že či plánujem sekciu a vôbec celá bola zmetená a nechápala ,že aké mi má robiť vyšetrenia - paráda nie? bordel riadny v tomto našom zdravotníctve 😀 a mne samozrejme nič nepovedali keĎ ma tam posielali iba mi dali lístok, že porobte si vyšetrenia. super. ja už chcem zajtra rodiť, myslíte, že mi to vyjde? 😀 😀 😀

slady
30. okt 2012

@weissrose teším sa s tebou! aj ja už chceeem!

weissrose
30. okt 2012

@hanka123x
@slady aj tak to nic nezamena, mozno ma este predbehnete, ved kde je este pondelok 🙂 ale ten krcok ma riadne stve :( najskor ma doktory nadopuju magneziom a potom ss cuduju co ten kcok drzi a porod sa neblizi :( ach, preco kazdy dr. povie nieco ine :( keby som 3x tehona (co nehrozi po vsetkych zazitkoch s tehotenstvom) tak magnezium beriem maximalne do 36 tyzdna... no co uz, asi to tak malo byt 🙂

miroslawka2255
30. okt 2012

ahojte babule 🙂 dalsia poradna za nami,"uz"na prst otvorena,...nech to tak pokracuje dalej 😀

ika_ba
30. okt 2012

ahojte, ja som vasu diskusiu obcas sledovala, ale nepisala som, termin som mala 21.11.2012 a uz som aj porodila, mala sa narodila ovela skor, 26.10.2012, je malinka, takze je v inkubatore, pred tyzdom v nedelu ma hospitalizovali v nemocnici, nakolko som zacala mat v sobotu bolesti ako pri menzese, pocas hospitalizacie zistili, ze pravdepodobne je mensia placenta a mala mozno nebude rast, keby to tak bolo, tak by mi spravili cisarsky rez, aby ukoncili tehotenstvo, ako hovorim, mala rozhodla za nich a rozhodla sa ze pojde na tento svet skor, plodova voda mi odtiekla vo stvrtok 10 minut pred polnocou a v piatok o druhej rano bola uz mala na svete, zatial sa ma dobre, len pri porode merala 40 cm a vazila 1810 gramov, lekari a sestricky su s nou spokojne, len musi nabrat na vahe, ked sme zistili ze je malinka, tak som jej dala prezyvku palculienka

vi3ka
30. okt 2012

@ika_ba gratulujem k malinkej palculienke. síce prišla skor, ale určite to rýchlo všetko dobehne a bude z nej pekná bambuľka. 🙂 nech ste zdravé obe.

slavusal
30. okt 2012

@ika_ba ahoj, tak aj ja sa pripájam k blahoželaniu, neboj v inkubátore ju vypiplajú a bude v poriadku. Strašne Vám držím palce

ika_ba
30. okt 2012

dakujem, my sme zatial OK, s malou su spokojni lekari aj sestricky, len je nam v nemocnici dlho a to som tu uz 10 dni a tolko nas asi este caka
pisala som to aj ako podporu pre ostatne, nebojte sa porodu, da sa to zvladnut, ja som rodila na Kramaroch a su tu skveli lekari a sestri, nemala som zazmluvneneho ziadneho lekara a dopadlo to OK

weissrose
30. okt 2012

@ika_ba tak vsetko dobre obom 🙂 nech ste zdarve a rychlo to dobehnite 🙂

bonin
31. okt 2012

Ahojte 🙂 ja mam termin 13.11 a potrebovala by som poradit 😨 V poradni mi dr. povedala, ze mam krcok skoro cely spotrebovany, ale otvorena som len na stvrt palca, takze na porod to nevyzera...Je to zle? Alebo nemalo by to skracovanie a otvaranie prebiehat sucasne ☹ ? Dakujem

hanka123x
31. okt 2012

@bonin urcite je to ok 😉 ja mam termin 6.11. a som ´na prst´

misinka26
31. okt 2012

Ako vás tak čítam, tak to moje díte na svet tak skoro asi nepôjde, ja mám termín 7.11. a ani otvorená nie som ani nič, proste neviem nejak sa mu nece a to som skúšala už všetky babské rady, čaj z malinníka pijem na litre, ľanové semiačka žujem furt, upratujem, aj okná som už umyla, na prechádzky chodím aj na 2 hodinky, po schodoch behám, kamoške malého naťahujem a stále nič ... ja neviem ...asi mu tam je dobre ...

slavusal
31. okt 2012

@misinka26 prosím príd umyť okná mne, možno sa to rozbehne 🙂 , pozerám na nich asi mesiac a môj mužík mi ich nedovolí umývať, že mám ešte čas 🙂

slavusal
31. okt 2012

ja som sa včera dozvedela, že ma asi čaká sekcia, kedže mám po prvej vzrasty na jazve a je to na normálny pôrod dosť nebezpečné, vôbec som s tým nepočítala, tak to ešte teraz spracovávam ☹

gabikaadam
31. okt 2012

Ahojte žienky. Ďalšie ctg za nami, všetko v poriadku, tak som doma a čakáme ďalej. Poradňa až na budúci týždeň, tak dúfam, že dovtedy porodím, lebo už je to ťažké, ale nejako to už zvládneme, veď sa blížime do finále, nie? 🙂 Tak sa držte a prajem nám rýchle a nekomplikované pôrody. 😉

miroslawka2255
31. okt 2012

@gabikaadam dufam,ze porod bude megarychly 😀 my sme mali dnes sono..maleho odhaduju na 3508g tak som zvedava

slady
31. okt 2012

@gabikaadam ja dufam ze moj bude dost pomaly na to aby som stihla dobehnut do porodnice 😀

monika1091
31. okt 2012

Buduce mamicky drzím vam palce ktore rodite coskoro... ja som rodila v auguste..... to uz akoby bola vecnost....... tak aby vas to mocno nebolelo a aby ste uz mali tie vase pokladiky pri sebe ..... Monika

weissrose
31. okt 2012

ahojte... viem ze je to bezne ale mam take pocity v bruchu ako pri menstruacii a neviem z coho to je... nechce sa mi teraz googlit, ale dufam ze to zname na ze este nejdem rodit 🙂 a mala tam pekne pocka az do pondelka 🙂 neviete len tak poradit cim to je?

bonin
31. okt 2012

@weissrose Ja mavam take pocity uz mesiac a vraj su to poslickovia..Mne to potom prechadza aj do zadu a takto aj 10 x za den 😒

weissrose
31. okt 2012

@bonin ja uz som o tom citala no niak som si nezapametala co o je... mala som to tak 2x tak hadam to este neprichadza 🙂 dakujem 🙂

hanka123x
31. okt 2012

@weissrose aj podla mna su to poslickovia

weissrose
31. okt 2012

@hanka123x ale to by nemuselo znamenat ze teraz porodim, vsak? moj chlap uz stresuje ze ak chcem ist do nemocnice nech ideme hned, aby sme potom nemuseli maleho v noci budit 🙂 nech tam este pekne pobudne do pondelka 🙂

hanka123x
31. okt 2012

@weissrose jasne ze to este neznamena porod..neboj, vsetko bude tak ako ma byt 😎

ika_ba
1. nov 2012

ahojte, tak nas vcera necakane prestahovali z porodnice kramare do fakultnej, ze vraj maju malo inkubatorov, ja som na ich ubytovni, zvykame si, vcera to bol pre nas riadny stres, neprajem to nikomu, vyhoda je v tom, ze mozem byt s malou skoro cely den

slady
1. nov 2012

vôbec som včera neporodila 😀 všetci tu do mňa kričia že kedy to už bude a muž že mám rodiť v sobotu 😀 rozkaz! chuďa mala ešte ani vonku nie je a už by jej chceli rozkazovať...