icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

maryennn1
25. apr 2012

@linuska1 teším sa, aspoň nám bude veselšie a na budúci rok môžme spolu aj kočíkovať, čo ty na to? 😉

maryennn1
25. apr 2012

@bambi2 @erika26277 hej aj ja chcem mrchuuuuuuuuuu
@linuska1 my sa proste v auguste (možno už koncom júla 😉 ) prestaneme chrániť a nech sa deje čo sa má 🙂

linuska1
25. apr 2012

@janka9900 presne takto rozmyslam aj ja..🙂 pisala som do online poradne a doktor odpisal ze 4 mesiace... tak sa toho bude drzat..🙂 prvu dcerku sa nam podarilo na 1 sup,, pri malom sme sa snazili 3 mesiace.. uvidim ako to bude teraz..🙂

linuska1
25. apr 2012

@maryennn1 kludne mozme..🙂 budem len rada..🙂 my koncom augusta zaciatkom septembra.. uvidim ako mrcha.. a ked budu plodne...🙂

bambi2
25. apr 2012

@erika26277 no ja som zvedava kedy pride, pozajtra, popozajtra pocitam... uz sa na nu tesim a potom uvidime, podla ovulky a vsetkych okolnosti... 🙂

lusyla1
25. apr 2012

@linuska1 ahoj pekne ta vitam medzi nami 🙂 🙂

lusyla1
25. apr 2012

@maryennn1 no uz som sa dnes dovolala aj na genetiku a ked mi povedla ze kedy je volny termin som skoro spadla zo stolicky 😠 😠 neuveris ze az v novembri ☹

linuska1
25. apr 2012

@lusyla1 dakujem.. to je hrozne s tymi terminmi... ja som volala na hematologiu do novej a chcela ma objednat na januar 2013.... tak som volala do starej a tam ma objednali na maj....🙂

lusyla1
25. apr 2012

@linuska1 ja som bola na hemtke vcera a mam cakat na vysledky dva mesiace a dnes ma ta genetika dorazila povedala ze mi zavola a povie ci s aneda skor ved uz v lete sa chceme snazit a oni nam to takto prekazia 😠 😠

lusyla1
25. apr 2012

@lejduska ako ja som nekrvacala ale ta nova dr mi povedala ze mam ist uz do nemocnice ze mi urobia kyret a ze mi zela aby sa stal zazrak ☹ a v nemocnici mi primar povedla ze mam ist domov lebo nekrvacam tak ze ked zacnem mam prist, som mala nervy som mu povedla ze ked som uz tu nech mam za tym a vkuse ma chcell poslat domov, lebo ze bude vikend a etse ze potom prisiel dalsi primar a ten uz povedal ze mam ostat ze cim to budem mat dlhsie tak bude horsie a robili ma v piatok a v sobotu som sla domov ☹

lusyla1
25. apr 2012

@linuska1 a chcete zacat v lete 😉

linuska1
25. apr 2012

@lusyla1 a kde si sa objednavala?... mne zatial na genetiku papier gynekologicka nedavala....

lusyla1
25. apr 2012

@linuska1 no do martina, mne dala lebo ja som mala az dva missed abort 😢

lejduska
25. apr 2012

@lusyla1 to je strasne kazdy povie nejak inac a pacient ma spravit co 😒 myslim, ze nie je dobre cakat kym zacnes krvacat..to nie je normalne aby si si chodila po svete pricom mas taky problem. mna by zas primar na zastupovani ani nevzla kebyze to nemam vybavene cez riaditela co ti poviem. este mi ani neveril, ze som tehotna..teda bola..si myslel, ze som zasrane dievca co jej meskali kramy.a predpokladal, ze som vydata ked sommu povedala m ze nie sa zhrozil..pochopis to

linuska1
25. apr 2012

@lusyla1 moja zlata... ja si po tomto predcasnom porode v 21 tt.. neviem predstavit ze by som to mala prezit este raz... ale musime verit ze to dalsie tehu.. bude bez problemov... zo srdca ti to prajem... u nas je to lepsie s genetikou.. tu v ke.. som pozerala a na maj maju este volne miesta....

lusyla1
25. apr 2012

@lejduska oni povedali ze je pre nich lepsie ze krvacam lebo ma nemusia vela otvarat ci ako sa to povie, ale tiez sa spraval ako vpohode, lebo ked som bola prvykrat tak som krvacala tak sa spraval ku mne ako k hadre, lebo uz v maternici nebolo nic vidiet tak povedal ze naco som prisla ze tam nic nemam, ale druhykrat bolo v pohode aj mi potom odporucil tu novu dr, ze je velmi dobra, neviem asi sa v ten den dobre vyspal 🙂

lusyla1
25. apr 2012

@linuska1 prvakrat som vykrvacala celkom a teraz prestalo bit srdiecko v 12tt a uz to nechcem zazit znova 😢 , lebo aj moja mamina mala potrat a dvakrat jej odumrelo tak to moze byt aj v tom mi povedali ale musime ist na vysetrenie, tak mam tam este volat ci nebude skorsi termin

linuska1
25. apr 2012

@lejduska ja osobne by som niektorych doktorov fackala... od rana do vecera... premudreli ako keby stvorili svet..

bambi2
25. apr 2012

@lusyla1 ja som volala k endokrinologicke, jedna mi dala termin o 3 tyzdne a druha mi povedala, ze az v auguste ma volne terminy 😕 😕 😕 tiez som skoro na rit padla...
aj ty si po dvoch potratoch??

lejduska
25. apr 2012

@lusyla1 takze kyretaz si mala iba raz?? tak toje potom dobre..prepac asi somto zle pochopila..vies hromadi sa mi zlc ked niekto len okrajovo spomenie neprimerane spravanie lekarov 😅 sak ja mojmu tiez nemozem krivdit az na par chybiciek no

linuska1
25. apr 2012

@lusyla1 ja som sa zhrozila ked som tu prisla a zistila som kolko nas je... ja som si naivne myslela ze sa to stava len velmi zriedka... ale to vobec tak nie je...

lejduska
25. apr 2012

@linuska1 je to tak..nie su to vsetci ale ti ktori sa spravaju neprimerane tak na tych skoda slov.mas asi tiez nejaku negativnu skusenost vsak

lusyla1
25. apr 2012

@lejduska no mala som na zaciatku marca , teraz na tu novu dr som nic zle nepocula tak uvidime ako to s nou bude

lejduska
25. apr 2012

@lusyla1 tak dufam,ze bude len a len dobra..ja uz tiez pojdem k novemu a mozem az zajtra..len este neviem ci to stihnem zajtra.ale chcela by som velmi

lusyla1
25. apr 2012

@linuska1 aj ja som myslela ze bude malo bab, ktore to zazili ale aj poznam jednu zenu ona mala potrat 5x 😢 tak je to hrozne aked ti nevedia nic zistit

lusyla1
25. apr 2012

@bambi2 noo ano bohuzial ano po missed abort a uz dufam ze do tretice vsetko dobre, no uz nech mam po vysetreniach lebo mi to ide na naervy 😠 😠

lusyla1
25. apr 2012

@lejduska a preco by si to nemala stihnut?

linuska1
25. apr 2012

@lejduska ja mam zlu skusenost z porodov... oboch... nastastie pri prvom bol manzel.. pri druhom som bola sama... ja rozumiem tomu..ze kazda tam preziva svoje...ale ten pristup bol katastrofa... trosku ludskosti.. a porozumenia.. a na novorodeneckom..taktiez katastrofa.. vratane doktorov....

lejduska
25. apr 2012

@lusyla1 je to komplikovane..ako cely moj zivot 😀 lebo dnes som v PO a nadranom idem do vt tam mam lekara a este aj povinnosti tak duufam

lejduska
25. apr 2012

@linuska1 to nemyslis vazne?? cely personal bol na prd ci len porodnik? stavim sa ze aj sestricky tie su vsade dost navela...takze si si z porodu neodniesla zazitok? to ma mrzi