Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@linuska1
@janka9900 site zlate baby. treba dufat, ze sa to co najskor podari nam vsetkym 🙂 velmi nepoznam ten pocit sklamania z toho, ze mame negat. test. nastastie nase prve slniecko sa nam podarilo na prvy sup. ani som nevedela, ze aj take sa da 😀 tak uvidime v lete. ale musim povedat, ze sa mi paci to sledovanie teploty. asi to budem sledovat aj dalej. ja som si zatial sledovala ten hlien pri ovulke ale aspon podla tej teploty zistim, ci som si tipovala spravne kedy presne je ta ovulka. .
@juranka neboj, ja si už hovorím že bude to vtedy, keď to bude mať byť...... teš sa na snažilkovanie a nemysli na to...... už som si povedala ,že sa na to nebudem upínať....... a nebudem na to myslieť, nechám to na prírodu....to bude najlepšie...... držím moc palčeky..... 🙂
@erika26277
@maryennn1 dakujem dievcata 🙂 tesim sa v lete na dovolenku a mozno v klude sa to vtedy podari 🙂
@linuska1 @janka9900baby, mrchaňa došla 😀 😀 😀 joj aká som rada, už som sa aj začínala strachovať, že čo sa stalo, takže dnes mám 1DC 😀 😀 😀
@janka9900 povedala ze pockame na vysledky z hematologie.. ale 18.05 idem na kontrolu tak si budem pytat papier aj na genetiku... volne terminy maju hned.. urobi mi aj tu kultivaciu... vsetko sa mi tak vlecie... ale ked si to tak zoberiem..mam este cas 3 mesiace.. tak to zacinam aj tak brat..🙂 ze mam cas..🙂
@linuska1 Dankovčík je super doktor. Ja som aj rodila, aj kyret mi robila tá doktorka, ale meno neviem ja som bola celý čas v hroznom šoku, ja som nevnímala nič okolo seba, len som plakala a plakala, ešte aj pred narkózou ma nevedeli ukľudniť a zaspávala som v plači, uvedomila som si čo sa stalo až doma ☹
@lusyla1 veru proti nim sa treba obrnit... 🙂 ja sa tiez neviem dockat.. a to este len spinim po kyrete.. bude to dlhe cakanie. .nastastie ide leto.. stale sa niekam pojde... tak mi to skorej prejde ako v zime..🙂
@maryennn1 veru tam to clovek vnima ako v soku.... az doma mu vsetko dojde... ked opadne ten prvotny sok....
@janka9900 ja si myslim ze mi nic nenajdu.. nikde.. aj keby som bola rada keby sa nasla pricina.. aby som jej mohla zabranit.. ale bude to ako moja doktorka povedala. ze to bola proste len nahoda... a ze pri dalsom tehu... budem rizikova a da na mna viac pozor...
@linuska1 mne tiez pri prvom povedali, ze to bola asi nahoda, pri druhom uz o nahode nehovorili nic 😒 u mna to bude najskor maternicou. a tiez som si hovorila, ze radsej nech mi na vysetreniach zistia nieco, aby mi nabuduce mohli dat nejake lieky alebo co a ked mi vcera povedala na endokrinologii, ze mam hranicne hodnoty, tak uz by som radsej mala vsetko v poriadku 😀 clovek niekedy nevie co chce 😀 ale aj tak si myslim, ze krv bude dobra 🙂
@janka9900 mne povedala ze by mali podozrenie na maternicu..keby ze som deti este nemala.. ale kedze pri malej nebol problem... aj ked som ju porodila v 38 tt... tak vraj je maternica ok... mozno u mna bude skor geneticky problem..mama tiez potratila.. ale v 3 m... nevieme co..ale jej sestra tiez potratila v 8 m a tiez chlapca... tak mozno tam bude chybicka.. povedala ze ma posle na genetiku a uvidime...
@linuska1 @janka9900 ja si tiež myslím, že budem mať výsledky vyšetrení v poriadku aj keď človek nikdy nevie, lebo oni aj úplne zdravému, vždy čosi nájdu) ja si myslím, že moja malinká bola chorá a jednoducho to jej srdiečko nevydržalo, lebo aj tripple testy mi v 16 tt vyšli zle ☹
Baby ja mám takú silnú mrchu, že až @janka9900 to aj ty si takú mala? Nemôžem hovoriť, že by som mala nejaké nenormálne bolesti, to nie, ale sorry za výraz len zo mňa tečie a tečie 😕 😕 😕 . No hlavne, že je 😀
@linuska1 az po mne zimomriavky prebehli ☹ tak asi to bude ozaj nieco s genetikou ☹ nabuduce by si bola asi kludnejsia, kebyze cakate dievcatko, ze? jedna kamaratka zasa nemoze mat dievcatko, donosi len chlapcov. @maryennn1 no ved som sa smiala, ze zacnem chodit po doktoroch ako zdrava a skoncim s kadejakymi chorobami 😝 som ti hovorila, ze bude o dost silnejsia 😉 ale len dva dni bola taka moooc silna, potom uz normalna 😉 ale aku radost narobi, ze? 😀 a ani ja som nemala bolesti, mozno aj vdaka alchemilke 😉

@juranka viem si predstavit, ake je velke sklamanie, ked merias teplotu, vsetko vyzera nadejne a pride mrchana 😒 ale v lete nepride, uvidis 😉 🙂 🙂