icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

linuska1
3. máj 2012

@maryennn1 len dnes som zacala..🙂 dnes mi donesu stravu.. tak som zvedava..🙂) snad mi to dlho vydrzi..🙂

misena01
3. máj 2012

ahojte kocky, ale sa to tu pekne rozbehlo 🙂 tak ako som bola na zaciatku nerozhodna tak sa nieco vo mne zlomilo... ale len v dobrom 🙂 v praci to ide dole vodou ale na druhej strane si hovorim ze je to znamenie aby sme sa do toho pustili 🙂

janka9900
3. máj 2012

ahojte 🙂 tak dnesne vysledky z hematologie su ok, ale ze musim ist este na nejake podrobnejsie vysetrenie do martina. viete na kedy ma objednali? 13.9., az mi zle prislo, ale potom povedala, ze sa mozeme snazit 🙂 🙂 🙂 tak uz len dufat, ze aj stitna bude v poriadku 🙂

alka127
autor
3. máj 2012

@janka9900 Tak to je super, neboj ten cas tak rýchlo ubehne🙂No ja som si dnes tiež bola po výsledky, okrem toho že mi pomaly bije srdce a mam nizky tlak je všetko v najlepšom poriadku, som zdrava ako rybka, len ma poslala na štítnu, mame to síce v rodine, aj mama aj brat, tak uvidim...inak kludne babo možeme mať...Aj tie kolena ma už menej bolia, tie prasky zaberaju, tak dufam, že v lete sa budeme mosť do toho pustit 🙂

alka127
autor
3. máj 2012

@misena01 Asi ano, ta praca bude znamenie, že je čas na niejaku dobu zmenit povolanie 😀 A to mamičkovske je to najkrajšie 🙂

janka9900
3. máj 2012

@alka127 tak super, ze si v podstate zdrava 😉 drzim palce, nech aj stitna dobre dopadne. mne na sone povedala, ze mam hranicne hodnoty, ale verim, ze krv bude dobre 🙂 a bezi to veru rychlo, ja dufam, ze koncom juna, najneskor v juli by sme uz mohli zacat 🙂 🙂

alka127
autor
3. máj 2012

@janka9900 Tak dufam, že bude všetko ok, nemyslela som že by som s tym mohla mať problém, ked mam pravdu povedať tak sa aj toho bojím, dufam, že mi to neskomplikuje snažilkovanie🙂aj ked už jedného čertíka mám, za ktorého som nesmierne vďačná, ale nechcem aby zostal sam🙂

lusyla1
3. máj 2012

@janka9900 tak to ti dali pekny termin ved ako mne na tu genetiku ale aspon ze sa uz mozete snazit, my musime pockat az na vysledky, tak drzim palusky nech to vyjde a vysledky budes mat dobre 😉

lusyla1
3. máj 2012

vitam vsetky nove dievcata v nasej diskusii 🙂 🙂

lusyla1
3. máj 2012

@maryennn1 moja na aku dietku to ides tu 90dnovu?, ja som tiez drzala ale ja som mala len 28 dnovu podla jednej knizky 🙂

maryennn1
3. máj 2012

@lusyla1 áno na 90 dňovú, dnes mám tretí deň 😕 😀 ale nemám problém, zatiaľ to ide ako po masle 😀 dúfam, že dôjdem do úspešného konca 🙂

lusyla1
3. máj 2012

@maryennn1 a to mas odkila tu dietu?

maryennn1
3. máj 2012

@lusyla1 no ja mám knižku, ale aj tu je nájdeš, myslím, že to je presne prepísnaé z knihy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13214
Prečo? ideš sa pridať? 🙂

lusyla1
3. máj 2012

@maryennn1 ano chcela by som sa pridat lebo vyzeram ako velryba 😀 a to mas podla toho urcene co jes v ktory den?

maryennn1
3. máj 2012

@lusyla1 no ono je v podstate princíp v tom, že sa obmieňajú 4 dni- bielkovinový (mäso, ryby, vajcia, mliečne výrobky), škrobový (ryža, zemiaky, strukoviny), uhľohydrátový (cestoviny, múčne výrobky, sladkosti,...) a vitamínový (ovocie, sušené ovocie, 100 % džús, rôzne semiačka).
Ja nevarím podľa tej knihy, recepty si prispôsobujem sebe, ale dodržiavam tie dni, čiže delím potreviny a ako prílohu jedávam kopec zeleniny.

lusyla1
3. máj 2012

@maryennn1 noomozno to skusim a asi zacnem od pondelka a ty to uz ako dlho mas ?

lusyla1
3. máj 2012

@maryennn1 aha prepac ved ssi my uz povedla ze to mas treti den a ako da sa to vydrzat vsak? 😀

maryennn1
3. máj 2012

@lusyla1 táto diéta (ani nie diéta, lebo ja sa necítim vôbec obmedzovaná a ani nepociťujem hlad) mi úplne vyhovuje, jediné čo mi na tom trošku vadí, že si musím každý deň jedlo chystať na druhý deň a niekedy si všetko brať aj do roboty, ale tak to všetko mi stojí za to, lebo už som fakt vyzerala hrozne 😀

lusyla1
3. máj 2012

@maryennn1 no ja tiez som chodila s mistickami, no aale co som to dzrzala 28 dni tak som schudla 4kg chcela som viac ale co uz som rada aj za to noo uvidim ako to bude pri tejto dietke 🙂

maryennn1
3. máj 2012

@lusyla1 super tak to sa teším, aspoň sa budeme navzájom podporovať 😉

janka9900
3. máj 2012

@lusyla1 dik 😉 este sa radsej spytam mojho dr., lebo na hemat. zastupovala taka mlada doktorka, ale isto nebudem cakat do septembra. potom este na vysledky, ved to by sme sa mohli zacat snazit buduce leto 😀 keby to tak slo, ze kedy prideme, vtedy nas vysetria, ze? 🙂

janka9900
3. máj 2012

@alka127 ja tiez nemyslim, ze by som mala mat s niecim problem, tak dufam, ze vsetky nase vysledky budu ok a neskrizia nam plany 😉

erika26277
3. máj 2012

čaute babenky, čo nového tu ? ja som dnes presne 4 týždne od kyretu, a včera dorazila už aj mrcha......to bolo asi z tých nervov čo som mala.....lebo som aj po dva a pol mesiacoch nastúpila do práce......neviem či je to normálne, ale zo mňa leje ako z krhly........jedna hrôza, takúto silnú mrchu som nemala nikdy za celý svoj život........dúfam že to dlho nebude.......ale dnes to je des......a to nám ešte do práce doniesli nový nábytok, tak sme trochu upratovali a popri tom som behala na WC o sto dvesto...... 😀 😀 😀 😀 no katastrofa........ale hlavne že dorazila.......tešíííím sa......už len počkať ešte na jednu v júni a potom ideme na to......skúsiť znovu.......hádam sa zadarí....... 😀 😀 😀 a tak ako som teraz čakala na mrchu jak na spasenie, potom budem čakať, aby len neprišla....... aspoň na 9 mesiacov...... 😀 😀 😀

janka9900
3. máj 2012

@erika26277 neboj, je to normalne, prvu mrchu ma asi kazda straaaasne moc silnu, ale nie dlho 😉 veru, tato prva tolko radosti narobi 😀 este vacsiu urobi, ta ktora v juli nepride 😉 😀

maryennn1
3. máj 2012

@erika26277 presne chápem a zdieľam 😀 mne mrcha trvala 4 dni, ale teda ako keby ma postrelili zo mňa tieklo, potom jeden deň pauza, potom ďalší deň tri kvapky a teraz to vyzerá už na definitívny koniec, tak počkať na júnovú, na júlovú a potom hurá do snaženia 🙂

alka127
autor
3. máj 2012

@erika26277 Vieš čo je sranda, že tak si sa asi na nu nikdy netesila 😀 inak ja tomu hovorim kamoši 😀 ja ešte pockam do jula, to by som chcela, potom začneme snažilkovať 🙂
@janka9900 tak to dufam aj ja 🙂

zuzik1983
4. máj 2012

ahojte babule,
ja mam tiez od potratu straaasne silnu mrchu, normalne zo mna tece.ja uz sa neviem dockat kontroly na endokrinologii za 3 tyzdne, co mi doktor povie.kedy sa uz budeme moc snazilkovat.planujem zacat tak po junovej mrske a ked bude vsetko ok a nevydrzim,mozno uz aj po majovej 😉

alka127
autor
4. máj 2012

@zuzik1983 Ja zase som kamošov dostala skor, co sa mi nikdy nestalo a už dva dni mam len take spinenie, ja fakt už mojmu telu nechápem🙂

zuzik1983
4. máj 2012

@alka127tiez mi kedysi fungovalo ako hodinky.ale snad ked sa zacneme snazit, tak dostane rozum a vsetko pojde tak ako ma

alka127
autor
6. máj 2012

A krásny oddychový víkendík za nami, sice romantiky moc nebolo ale oddýchla som si 🙂 Večer sa ide k svokrovcom na týžden 🙂 Státnice sa blížia a ja sa už musim pilne učiť ☹