Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
ahojte kocky, ale sa to tu pekne rozbehlo 🙂 tak ako som bola na zaciatku nerozhodna tak sa nieco vo mne zlomilo... ale len v dobrom 🙂 v praci to ide dole vodou ale na druhej strane si hovorim ze je to znamenie aby sme sa do toho pustili 🙂
ahojte 🙂 tak dnesne vysledky z hematologie su ok, ale ze musim ist este na nejake podrobnejsie vysetrenie do martina. viete na kedy ma objednali? 13.9., az mi zle prislo, ale potom povedala, ze sa mozeme snazit 🙂 🙂 🙂 tak uz len dufat, ze aj stitna bude v poriadku 🙂
@janka9900 Tak to je super, neboj ten cas tak rýchlo ubehne🙂No ja som si dnes tiež bola po výsledky, okrem toho že mi pomaly bije srdce a mam nizky tlak je všetko v najlepšom poriadku, som zdrava ako rybka, len ma poslala na štítnu, mame to síce v rodine, aj mama aj brat, tak uvidim...inak kludne babo možeme mať...Aj tie kolena ma už menej bolia, tie prasky zaberaju, tak dufam, že v lete sa budeme mosť do toho pustit 🙂
vitam vsetky nove dievcata v nasej diskusii 🙂 🙂
@lusyla1 no ja mám knižku, ale aj tu je nájdeš, myslím, že to je presne prepísnaé z knihy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13214
Prečo? ideš sa pridať? 🙂
@lusyla1 no ono je v podstate princíp v tom, že sa obmieňajú 4 dni- bielkovinový (mäso, ryby, vajcia, mliečne výrobky), škrobový (ryža, zemiaky, strukoviny), uhľohydrátový (cestoviny, múčne výrobky, sladkosti,...) a vitamínový (ovocie, sušené ovocie, 100 % džús, rôzne semiačka).
Ja nevarím podľa tej knihy, recepty si prispôsobujem sebe, ale dodržiavam tie dni, čiže delím potreviny a ako prílohu jedávam kopec zeleniny.
@lusyla1 táto diéta (ani nie diéta, lebo ja sa necítim vôbec obmedzovaná a ani nepociťujem hlad) mi úplne vyhovuje, jediné čo mi na tom trošku vadí, že si musím každý deň jedlo chystať na druhý deň a niekedy si všetko brať aj do roboty, ale tak to všetko mi stojí za to, lebo už som fakt vyzerala hrozne 😀
čaute babenky, čo nového tu ? ja som dnes presne 4 týždne od kyretu, a včera dorazila už aj mrcha......to bolo asi z tých nervov čo som mala.....lebo som aj po dva a pol mesiacoch nastúpila do práce......neviem či je to normálne, ale zo mňa leje ako z krhly........jedna hrôza, takúto silnú mrchu som nemala nikdy za celý svoj život........dúfam že to dlho nebude.......ale dnes to je des......a to nám ešte do práce doniesli nový nábytok, tak sme trochu upratovali a popri tom som behala na WC o sto dvesto...... 😀 😀 😀 😀 no katastrofa........ale hlavne že dorazila.......tešíííím sa......už len počkať ešte na jednu v júni a potom ideme na to......skúsiť znovu.......hádam sa zadarí....... 😀 😀 😀 a tak ako som teraz čakala na mrchu jak na spasenie, potom budem čakať, aby len neprišla....... aspoň na 9 mesiacov...... 😀 😀 😀
@erika26277 neboj, je to normalne, prvu mrchu ma asi kazda straaaasne moc silnu, ale nie dlho 😉 veru, tato prva tolko radosti narobi 😀 este vacsiu urobi, ta ktora v juli nepride 😉 😀
@erika26277 presne chápem a zdieľam 😀 mne mrcha trvala 4 dni, ale teda ako keby ma postrelili zo mňa tieklo, potom jeden deň pauza, potom ďalší deň tri kvapky a teraz to vyzerá už na definitívny koniec, tak počkať na júnovú, na júlovú a potom hurá do snaženia 🙂
@erika26277 Vieš čo je sranda, že tak si sa asi na nu nikdy netesila 😀 inak ja tomu hovorim kamoši 😀 ja ešte pockam do jula, to by som chcela, potom začneme snažilkovať 🙂
@janka9900 tak to dufam aj ja 🙂
ahojte babule,
ja mam tiez od potratu straaasne silnu mrchu, normalne zo mna tece.ja uz sa neviem dockat kontroly na endokrinologii za 3 tyzdne, co mi doktor povie.kedy sa uz budeme moc snazilkovat.planujem zacat tak po junovej mrske a ked bude vsetko ok a nevydrzim,mozno uz aj po majovej 😉
@alka127tiez mi kedysi fungovalo ako hodinky.ale snad ked sa zacneme snazit, tak dostane rozum a vsetko pojde tak ako ma
A krásny oddychový víkendík za nami, sice romantiky moc nebolo ale oddýchla som si 🙂 Večer sa ide k svokrovcom na týžden 🙂 Státnice sa blížia a ja sa už musim pilne učiť ☹

@maryennn1 len dnes som zacala..🙂 dnes mi donesu stravu.. tak som zvedava..🙂) snad mi to dlho vydrzi..🙂