icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

monika_35
10. apr 2012

@alka127 ďakujem za podporu a tiež sa teším ako to tu spolu všetko rozoberať budeme....palčeky držím aj vám všetkým...

lusyla1
10. apr 2012

ahojte baby ako vidim vela sa nas chce snazilkovat 🙂 Aj my chceme zacat so snazilkovanim v lete lebo pred mesiacom sme prisli o babenko prestalo mu bit srdiecko v 13tt tak doktori povedali ze mame pockat pol roka tak super to presne vychadza na leto.Tak budem vam vsetkym drzat palusky nech too snazilkovanie vyjde kazdej z nas 😉

alka127
autor
10. apr 2012

@lusyla1 Ahoj, vítam ťa v našej diskusii....To co sa ti stalo mi je luto☹ale život ide dalej a ty sa musis zregenerovat pre druhe babatko-tehu, ktoré verím dotiahnes do uspesneho konca a podelis sa a nami o tvoje pocity a radosti....Pršteky aj na mojich rukách pre všetkých🙂

maryennn1
11. apr 2012

Juj baby mňa tak napadlo...leto, voda, horúco, výlety, dovolenky...to sa bude snažilkovať a plodiť jedna radosť 😀

misena01
11. apr 2012

@alka127 dakujem za privitanie 🙂 keby sme vedeli ako dlho bude trvat kym sa podari tak by to bolo jednoduchsie... takto tomu musime trochu pomoct a nechat sa prekvapit 🙂
zivot sa mi otoci hore nohami ale ze je to ta najkrajsia zmena aka sa moze stat.
aj tak ta obdivujem ako zvladas popri vsetkom este aj skolu. viem z vlastnej skusenosti, ze je to narocne samo o sebe, nervy pracuju na plne obratky ... 🙂 v lete pekne ukoncis skolu a za odmenu bude male babinko 🙂

misena01
11. apr 2012

neda mi to nespytat sa... ste si iste, presvedcene, jednoducho viete ze ste pripravene na babatko?
ja stale bojujem s takym vnutornym strachom a obavami, ci to vsetko zvladnem, ci budem mat dost energie, trpezlivosti...
Preto by som rada vedela ako to citite vy, velmi by mi to pomohlo

maryennn1
11. apr 2012

@misena01 ja deti milujem, pracujem s nimi, ale samozrejme je to iné ako mať vlastné dieťa. Neviem či sa cítim pripravená, a jasné, že vo mne sem tam skrsne myšlienka, či to budem zvládať, ale viem, že po bábätku túžim. Tým viac, že som okúsila ten pocit, keď ho nosíš v brušku. Tešíš sa ako rastie, raduješ sa z každého pokroku, bojíš sa či je v poriadku, a prežívaš nekonečnú lásku, ktorá ťa už len pri pomyslení naň zaplavuje. Myslím, že rodičovstvom sa úplne menia hodnoty človeka, ja som to zakúsila zatiaľ len na chvíľku, ale viem, že pre tieto pocity, sa oplatí byť na svete a dúfam, že čoskoro ma zaplavia na celý život 🙂

misena01
11. apr 2012

@maryennn1 to si napisala naozaj pekne. uvidis ze coskoro z teba bude mamina krasneho babatka 🙂

maryennn1
11. apr 2012

@misena01 juj bodaj by si mala pravdu 🙂

alka127
autor
11. apr 2012

@misena01 Dakujem, ale ked sa chce tak sa da všetko, ja som som si povedala, že ked teraz nedokoncim skolu tak nikdy 🙂 Samkovi sa venujem ako sa len dá, aj ked niekedy to nejde tak ako by som si predstavovala 🙂 Dufam, že ukoncim, velmi sa toho bojim...už len to že sme to so samkom spolu zvladli je moja velka odmena, keby nebol taky dobrucky aky je, neviem ako by to bolo 🙂

alka127
autor
11. apr 2012

@misena01 nikdy clovek nieje je dostaocne pripravený, ale ked to pride...Ja som tiež mala strach ako to zvladnem, ako ho nacucim papat, chodit, hovorit a nakoniec to prislo samo a ani vo sne by mi nenapadlo, že budem aj školu zvladat....A zvladla som, naučila som ho 🙂
@maryennn1 tvoje slová su výstižne a hovoria za všetko🙂tie krasne a neopisatelne pocity nenahradí nic a potom ked ho prvy krat uvidite a poviete si, toto je moje dieťatko, moj život a ja som maminka....
Dievčata, veľmi vám to prajem zažiť, je to to najkrajšie na svete-držat v naručí svoje vysnívané babatko....Isto to čoskoro pride a ja sa budem tesit s vami 🙂 🙂 🙂

lusyla1
11. apr 2012

@misena01 ahoj neboj sa nie si jedina, ktora ma taketo pocity a myslienky.Ked som sa dozvedela ze budem mamou a ,ze mu dam zivot tesila som sa na to ako sa budem on starat a ten krasny pocit ze ta bude kazdodenne potrebovat bol nadherny ,ale niekedy sa mi prehanali myslienky so strachom ci to zvladnem, ale moja myslienky odplavili slzy, pretoze som sa stastneho konca nedockala, no bohuzial uz mame dvoch anjelikov a dufam a pevne verim,ze po tretikrat sa to podari.Ja som nikdy nerozmyslala nad tym, ze ci som pripravena, pretoze moj nazor je, ze ak budes mysliet len na to, ze ci si alebo nie si pripravena tak to budes len stale odkladat a ked sa to ma stat tak sa stane. 🙂

alka127
autor
11. apr 2012

@lusyla1 neboj do tretice všetko dobre....Ja mam jedneho anjelika, no verim že nas strazi a ochranuje a tesi sa z toho, že mam Samka 🙂 🙂 🙂

janka9900
11. apr 2012

ahojte 🙂 pripajam sa k vam, tiez zaciname od leta 🙂 asi vacsina sme tu takych, co o babatka prisli, ale sme vdacne aspon za par tyzdnov krasneho pocitu, ked sme sa citili byt mamami 🙂 verim, ze coskoro sa dockame babatiek, ktore budu s nami navzdy tu na zemi, nielen v nasich srdciach a myslienkach 🙂
@misena01 ja som uplne presvedcena, ze babatko chcem a som nan pripravena 🙂 .... prisli sme o dve lasky v 16tt a 24tt ☹
ked nad babatkom rozmyslas, urcite ho zvladnes a budes super mamina 😉

maryennn1
11. apr 2012

Baby to je strašné, šak tu skoro každá žena, čo túži mať bábo minimálne raz o neho prišla, to sa vám zdá normálne? ☹ Veď to je hotová katastrofa, veď kam kuknem tam žena po MA, alebo predčasný pôrod, alebo ja neviem čo. A ženy čo deti nechcú, rodia jedna radosť, tak ako to je na tom svete zariadené??? 😖
No ale nič, ono sa nám to podarí, lebo budeme veriť a navzájom sa podporovať 😉 hej a usmievať sa !!! 🙂

lusyla1
11. apr 2012

@alka127 ahoj dakujem ja viem je to pre kazdu zenu tazke ked pride o babatko, ale viem ze ti moji anjelikovia sa na nas pozeraju a strazia nas 🙂 🙂

maryennn1
11. apr 2012

@janka9900 vitaj 🙂

janka9900
11. apr 2012

@maryennn1 dakujem 🙂 jun sa nam blizi a bude nas velaaa 🙂

alka127
autor
11. apr 2012

@janka9900 ahoj a vitaj medzi nami....ja síce už jedno dieťatko mám, ale mám aj jedneho anjelika, takže pocity poznam....drzim ti palčeky aby si si aj ty coskoro privinula k sebe malý batôžtek a tešila sa z neho najviac na svete, lebo detičky su nasa buducnost, oni su tie pre ktoré žijeme, radujeme sa i plačeme.... 🙂 🙂
@maryennn1 mas pradvu, je hrozne kolko mamičiek tužiacich po dietaku o ne pride a tie, ktoré ho vobec nechcu ich maju bez problémov...je to nespravodlive,ale aj o tomto je život....nam zostave len verit, že coskoro sa budeme tesit aj my z babatiek 🙂 už sa na to veľmi teším🙂

maryennn1
11. apr 2012

@alka127 aj ja sa na to veľmi teším 🙂 a stále si tak vravím, že: apríl sa už skoro končí (ha nevadí, že je akurát v strede), máj prejde rýchlo lebo to už je teplo (a sťahujeme sa do nového), jún- to je koniec školského roka (ja som učiteľka, takže veeeľa papierovačiek a skúšania) a je tu leto 😀 😀 😀

alka127
autor
12. apr 2012

@maryennn1 Mne to prejde rýchlejšie ako sa bude zdať....V máji sa musim učiť, jún mam štátnice a už je tu júl 🙂

janka9900
12. apr 2012

@alka127 dakujem, verim, ze si batozteky buduci rok privinieme k sebe vsetky 🙂 mne to tiez rychlo prejde, idem na nejake vysetrenia, do juna by mali byt vysledky, to je coby-dup 🙂
idete brat aj nejake vitaminy??? ja chcem zacat od maja femibion. minule som brala calibrum, ale femibion je vraj lepsi...

misena01
12. apr 2012

@alka127 urcite to vsetko zvladnes, zvladla si predtym a teraz si este silnejsia. urcite je dobre ze si sa na skolu nevykaslala, naspat by si sa do nej vracala o vela tazsie. uvidis aka budes na seba potom hrda 🙂

misena01
12. apr 2012

@lusyla1 tak to mi je velmi luto, ze si o babatka prisla... uvidis, ze teraz sa to podari!!
ja nad vsetkym prilis rozmyslam a rozoberam to z kazdej strany... necham to len jednoducho plynut a presne ako hovoris, ked to mat prist tak to pride 🙂 a to bude potom radosti 🙂

misena01
12. apr 2012

@janka9900 je strasne, kolke ste prisli o malicke... do tretice sa to urcite podari, uvidis.
a dakujem, tiez verim ze to tak bude 🙂

alka127
autor
12. apr 2012

@janka9900 Ja som nieco brala, ale neviem ako sa to vola...boli to dve tabletky, jedna rybí tuk a druha vitaminy, ale bolo to spolu v jednej krabicke....chystam sa aj teraz, no neviem ako to bude, lebo mam problemy s kolenami a dosť velke a beriem na to také prasky, ked doberiem krabicku ich vysadim a začnem s vitaminami...

alka127
autor
12. apr 2012

@misena01 Dakujem...no neviem ci vydrzim....už nevladzem, denne sedim od rana do noci pri PC, nechuti mi jest, citim sa uplne zle....odovzdam DP a pojdem k Dr.... 🙂

alka127
autor
12. apr 2012

Dievčatá ste niektorá aj z BA? 🙂

maryennn1
12. apr 2012

@alka127 ahoj a kedy máš odovzdať diplomovku? čítam, že už nevládzeš, ale veď snáď to nejako to už dobojuj, veľmi ti budeme držať palce 🙂 Hmm ja som z Ke, takže opačný koniec sveta 🙂 prečo sa pýtaš?

alka127
autor
12. apr 2012

@maryennn1 do 20.4. co je buduci piatok🙂pytala som sa len tan, že ked už budeme kocikovat, ci by bola možnosť aj nejakého toho stretnutia🙂