Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@alka127 ja učím všetky predmety, lebo mám prvý stupeň, akurát teraz mi budú končiť moji štvrtáci, takže na bud. rok nová trieda, joj ale mi bude smutno za nimi, predsa len si človek na nich zvykne, a i keď občas pozlostia občas vytočia (do nepríčetnosti 😀 ), ale vedia aj potešiť, zlepšiť deň, prekvapiť, no sú to proste moje malé (teda už veľké) deťuše 😀
@alka127 dá sa povedať že som už zdravá, ešte trochu pokašliavam, ale v pohode....... ja mám aj túto druhú mrchu silnú.....nie tak ako tú prvú po kyrete, ale dosť...... dnes je to už ako tak, ale tie prvé dva dni....hrôza..... za dva týždne sa toho ešte naučíš habadej, neboj...... všetko bude OK...... držím palce......mňa ešte čakajú dve skúšky, ale ľahšie, tak som v pohode..... 😵 😵 😵
@maryennn1 To je krásna práca, ja možem ucit tiež detičky ale mentálne postihnuté a aj by som to robila🙂ked som bola na praxi tato práca ma uchvátila🙂Aj ked by som sa radsej venovala poradestvu, ale clovek nikdy nevie a možno skončím pri učení🙂
@erika26277 No ja som poslednu mala nijakú a teraz čakam, resp. zajtra by som mala mať, tak uvidim🙂No Samka mam teraz na týžden u svokrovcov tak sa veselo ucim, aj to ide aj nie, mam pocit že neviem nic a v konečnom dosledku budem možno prekvapená kolko toho viem🙂
ahojte babule,
tak dnes som bola na tej endokrinologii a doktor mi povolil sa snazilkovat.aaach jaj, stale tomu nemozem akosi uverit.dnes mi zacinaju aj plodne dni podla kalendara, tak hadam ideme na to 😉 snad sa nam skoro zadari
@zuzik1983 jeej super, blahoželáám 😉 teším sa s tebou... aj ja už chceeem 😝
@yokralovnayo dakujem, no ktovie, ci sa nam zadari
ahojte, ja asi zalozim novu temu "zaciname pracovat na babatku v zime 2012" ☹ doktor povedal, ze mi nezakazuje teraz otehotniet, ale bolo by dobre pockat na podrobne vysledky z hematologie. objednali ma az na september. takze budem rada, ak ich budem mat v novembri ☹ inak, co mi robili vysledky take obycajne, co su vysledky za tyzden, tak tie mam v poriadku. neviete niektora, kde rychlo objednavaju na podrobne vysetrenie? 🙂
Ahojte 🙂 my sa tiez zaciname snazit v lete...pozeram ze vacsinou uz mate deti, ja zatial ziadne, tak som zvedava ci sa podari, pretoze mam problemy s cyklom, budem brat na to nejake tabletky.
čo znamena ked mam vysoko sliznicu? dakujem
@sin neboj, lieky cyklus upravia, a podarí sa.....treba veriť.......držím palce..... 😵 😵 😵 😵
Tak ahojte babenky, aj my sa ideme snažiť v lete, tak sa k vám pridávam 🙂 chcela som sa spýtať či si niektorá platíte aj dobrovoľné pripoistenie?
@janka9900 ahoj,necitala som staršie príspevky takze sa radšej opýtam. Prečo musíš čakať na hematologiu? Ja som si pichala koli hematol.cele tehu injekcie. A doki povedal že ked zas otehotniem tak mám hneď prísť. Na prvé vyšetrenie sa čaká strašne dlho a aj na výsledky ,ale uz ked budeš tehu tak výsledky sú v ten den.

@alka127 ahoj, toľko na teba myslím, že ako ti ide učenie, ešte mám v čerstvej pamäti ako som stresovala ja 😀 neboj všetko dobre dopadne a pocit, že vieš toho čoraz menej je normálny a povedala by som, že absolútne neopodstatnený, lebo čo si náš mozog raz zapamätá, ostane tam navždy, len to občas dlhšie trvá, kým to odtiaľ vydolujeme 😀 . Ale neboj ono sa vedomosti potrebujú usadiť a už to pôjde jedna radosť. Držím veľmi palce 🙂