Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@lusyla1 ja som bola lebo mi robili kazdu nohu zvlášt jedna noha 20 minut druha 20 medzi tym ma vybrali a davali mi taku ortézu aby mi zafixovali tu nohu ty tam budeš tak 20-30 min...ubehlo to tam rýchlo jediné čo bolo ze to tam dost huči dali mi sluchátka ale aj napriek tomu to dost hučí a tie zvuky sa stale menia chvílu je to ako keby niekto klince hadzal potom to hucí piska ten zvuk je nepríjemny a treda ze si tam sama a v tom tuneli mne to prijemne nebolo ale môzem ti povedat uplne v pohode sa to dalo vydrzat🙂 neboj nič....ideš koli tomu sedaciemu hej?.....a mas teraz nejaké lieky?
@sin malý má 8 rokov, teda 8 a pol roka...... ja som vždy chcela druhé keď bude väčší, rozumnejší, a keď bude chodiť do školy...... a dúfam, že to už na druhý krát vyjde a dotiahneme to do úspešného konca, keďže som po MA..... 😵 😵 vlastne už sa aj snažíme.....tento týždeň sme začali...... 😀 😀
tak babenky, mi sa už snažíme...... ostodvesto...... 😀 😀 😀 keď to mám byť tak to bude, beriem to v pohode, a hlavne sa snažím byť kľudná....... som si povedala, že od zákroku počkám dva cykly......a ideme na to.........tak uvidíme, necháme to na prírodu......a dúfam, že to vyjde....... 😀 😀 😀
@erika26277 my uzsme sa tiez tento tyzden zacali snazit, co ma prist pride. a tiez to beriem tak v klude, ked sa nezadari, tak nevadi, staci mi otehotniet do konca septembra, max do oktobra
@erika26277 uplne mam na to rovnaky nazor, tiez som chcela druhe az ked prve bude vacsie, nech si ich uzijes obidve, ale ktovie ako to u mna dopadne...niekedy ked citam prispevky od zien co nemozu otehotniet tak normalne nechapem a mam z toho obavy...my sme sa tiez tento tyzden snazili prvykrat 🙂 tak som zvedava ako to dopadne 🙂
@erika26277 Držím pršteky🙂my sa pridáme hned ako odštátnicujem🙂
ano aj ja v petrzalke 🙂 tak aspon mam s kym kocikat ak sa zadari 🙂)
Ahoj babule,
dajako nám to tu zaspalo 😉 čo porábate, čo máte nové, nože sa pochváľte, ešte nemáme žiadne koľajnice v téme? Ja sa už mentálne pripravujem na leto, už aby bolo, poctivo papám calibrum, prerábame bytík, s deťmi v škole sa snažíme dotiahnuť školský rok do úspešného konca a potom hurá leto a sa ide na to 😀
@erika26277 @zuzik1983 tak ako to ide so snažilkovaním?
@alka127 ešte sa učíš? už sa ti to kráti ,čoskoro môžeš vydýchnuť, vyložiť nohy na stôl a začať plánovať snažilkovanie 😀
@novakova2000 noo mam lieky lebo na magneticku by som cakala az do jula a ta bolest je neznesitelna a preto som sla na CT a uz viem co mi je , lebo si najprv mysleli ze mam ten zapal tak mi dali lieky na zapal ale zapal to vobec nie je , dnes som sa dozvedela ze mi platnicka tlaci na nerv a zajtra ide k neurochirurgovi a ten posudi ze co ale na 70% idem na operaciu a sa straaaaaaaaaaaaaasne bojim lebo je to pri mieche a moze sa nieco stat sa bojiim 😢 😢 😢 😢 a keby ze sa to podari uz budem mat problem mozno aj s detickami lebo to je pri panve a by som mozno uz nemohla rodit spont. tak sa bojim zajtrajsieho dna ci si ma tam nenechaju ☹
@lusyla1 och moja, tak to ti verím, že máš strach, ale skús nemyslieť hneď na tie hrozné scenáre, ale skôr naopak, mysli pozitívne. Viem, že sa to ľahšie hovorí ako prežíva, ale sama viem, že ak myslím pozitívne privolávam si k sebe dobré a nepripúšťam to zlé. Uvidíš, že zajtra ti určite oznámia lepšie správy a nakoniec to nebude až také hrozné. Zajtra budem na teba myslieť, držkaj sa.
@lusyla1 ja viem, podvedomie je sviňa a často si robí čo chce a myslí za nás na čo chce, ale neboj, zajtra ti neurológ možno povie, že stačí rehabilitácia a upraví sa to samo, ešte stále tam predsa ostáva 30 %, že na operáciu nepôjdeš, neboj bude to fajn, daj si teraz relax, prečítaj knihu, alebo čosi doma porob, len nemysli na sprostosti a zlé veci. Bude fajn, neboj nič, cítim to v kostiach 😉
@maryennn1 dakujem za podporu🙂))tu teraz velmi potrebujem, už niekedy nevládzem, nechce sa mi dookola čítať to iste, už niekedy ani neviem o com citam🙂mam chut s tým prašit, ale ked som bola cez vikend pozriet Samka, dal mi novu silu a ja som dostala chut...len tie didaktiky mi moc nejdu, je toho vela 100 otázok, všetko sa to pletie🙂ešteže komisiu mam celkom fajn🙂
@alka127 no musíš to brať ako nutné zlo celá pedagogika, je podľa mňa len prázdne mlátenie slamy, ak náhodou potrebuješ napísať jednu vetu na 20 strán, tak choď za pedagógom 😀 aspoň my sme si to tak hovorili a pri tom prax je úplne iná, ale no čo už, ako som povedala, je to nutné zlo, ktoré treba prežiť, ja som mala rada didaktiky, lebo tak sa človek aspoň konečne dostal k priebehu procesu a nie len furt okolo neho krúžil 😀 ja som neznášala všetky tie rôzne delenia a každé podľa niekoho iného 😉
@maryennn1 teorie didaktík, to je horor, naučit sa ISCEDy, vo všetkých predmetoch co sa ucí, v ktorom ročníku, a všetky tie metodické postupy, je toho vela🙂ked som bola na praxi tak som zistila, že cele mi to bude na H...🙂niektoré veci pre MP nemaju význam, radsej by sa všetko malo zamerat na manualne zručnosti, tie su pre nich to najdoležitejšie🙂CO Už, KED TO TREBA, TAK TO TREBA🙂14.6 mam prvé, dam potom vediet ake mam skore, obhajoba teoria edukácie MP, didaktiky☹ ked zvladnem toto druhe statnice budu pohoda🙂
caute baby, pomaly sa aj my blizime k snazilkovaniu a chcela by som sa poradit ci mam zacat nieco brat, nejake vitaminy alebo tak a ci to je nutne...aky mate na to nazor?
Ahojte, aj ja som tu tak pomenej, ale sem tam sledujem, vidím že možno jedno bábätko je už na ceste🙂
@zuzik1983 , čomu sa teším.. a my chystáme svadbu - 16.6. tak trošku okolo toho beháme, keď ju poriadne oslávime a "zapijeme"🙂.. tak sa asi v tom auguste - v septembri pokúsime o bábätko. Vitamínky beriem - ale iba keď ma napadnú, ale ten posledný mesiac pred snažením ich budem poctivo užívať🙂) pekný večer.
@alka127
@maryennn1
@nayli2004 tak drzim palce, nech vam svadba dobre dopadne
no mozno su na ceste dve babatka 🙂 , aj @erika26277 zacala pracovat na babatku 🙂
@amanra Ahoj🙂ja som už začala brať Centrum Materna +DHA, brala som to aj pri Samkovi, no vtedy som začala, už ked som bola tehu, nakolko sme ho vobec neplánovali🙂Podla mna je to dobre🙂My chceme začať snažilkovať po ďalších kamošoch, maju prist koncom juna apotom začneme, no vitaminy beriem už 2 týždne🙂Nijak ti neublížia, len môžu pomocť🙂Držím pršteky pri snažilkovaní🙂

@sin Ahoj, státnice mam až 14.6 a 26.6. takže este len pored sebou🙂myslim, že to zvladam celkom fakn, všetko sa da ked sa chce len niekedy to nejde, ale snažím sa🙂malý je ako anjelik🙂Už nech je po tom lebo sa zbláznim, som v takom neskutocnom strese, že ani neviem🙂