Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
Dievčatá mám to, zvládla som to, som Mrg., jupíííííííííííííííííííííí🙂A možeme sa veselo pusit do snažilkovania🙂
@alka127 blahoželám 😉 😵 akú školu si študovala? si učitelka? 🙂 ja plánujem ísť na VS ked bude mat druhé baby asi 2 roky...
my sa tiež začíname snažilkovať asi o 3 týždne, ked mi skončí dalšia MS .. 😵 😵
@yokralovnayo dakujem🙂študovala som špeciálnu pedagogiku mentálne postihnutých a poradenstvo🙂treba to vyskusat , nebat sa a verit si🙂a možeme aj my začat snažilkovať🙂
@alka127 mna ešte čaká opraviť 5 zubov u zubára 😝 😝 a potom začíname... ja som tiež rozmyslala nad specialnou pedagogikou, alebo ucitelstvo 1-4 ... alebo dentalna hygiena 🙂 len sme sa prestahovali do CR, takze to bude pre mna narocnejsie.. hlavne ta ceska gramatika, pravopis.. ale tak este mam par rokov cas, snad sa do toho dostanem dovtedy 😀
@yokralovnayo Joooj, zubara nemusim, tak nech to mas cim skor hotove🙂Treba len chciet, verit si a všetko sa dá zvládnut🙂
@alka127 no toho nemusím ani ja... 😝 strašne sa mi po tehotenstve začali kaziť zuby... a mám hrooozne hlboké kazy ☹ no ale ja to vydržím, len nech mi dá pekne anestéziu a urobí aj 2 zúbky naraz... aby som to stihla do ovulky 😀 😀
@yokralovnayo Ja mam v sobotu dostat kamošov, tak po nich už tomu nechám volný priebeh🙂snad sa nám to do 3mesiacov podarí🙂
ahojte tak dnes som bola u neurologa a dal mi nove svetielko nadeje povedal ze moja skareda platnicka sa posuva pomalicky naspat tam kde ma tak nech ide len na svoje miesto a uz s atesim kedy mozeme zacat zo snazenim 🙂 🙂 🙂 🙂
@alka127 tak to ti závidím a držím palce 🙂 my ideme zajtra do Dinoparku 😵 aspon sa malá vyblázni, dúfam že nebude prsat..
@lusyla1
@yokralovnayo Dakujem vám dievčatá🙂hurá do snažilkovania🙂
@alka127 gratulujem, moc gratulujem....... a držím palce..... 😵 😵
@erika26277 Dakujem ti🙂
a zase nic...
Ahojte kočky 🙂 Mám problém: mala som dostať "kamošov" pred dvoma dňami a stále nič. Dnes som robila aj test, ale NIČ. To čo sa so mnou deje?! Mám ešte počkať pár dní a zase skúsiť test?
Baby ak chceme chlapčeka je pravda, že sa treba snažiť rovno cez plodné dni?
ahojte no tak mi pomaly začíname pracovať na bábätku v nedelu by som to mala dostať, už som si robila aj test a nič tak ešte počkám. ale mala som zvláštne chute minulý týždeň musela som si dať kyslé uhorky a zatím niečo sladké. Vždy ked mi má prísť menzes tak ma týždeň pred boli v podbrušku aj prsia a teraz nič, včera ma kus len pichlo v podbrušku tak neviem. dufam,že ked mi bude meškať možem sa tešiť 🙂
@karingalova Veď aj ja mám podobný problém 🙂 Vždy dostanem keď je spln mesiaca, predtým dva dni mám hnedý výtok, bolia ma prsia a teraz vôbec nič. Možno z toho tepla 😀
@kukku no ja by som bola šťastná keby sa nám podarilo minulý rok sme tiež plánovali a podarilo sa na prvýkrát ale žial som potratila bola som cca v 7týždni ale zasiahlo ma to veľmi aj priatela a na istý čas sme si dali pauzu o snaženie ale teraz sme sa rozhodli že to skusime aj ked sa bojíme aby sa nestalo to čo sa nám stalo prvýkrát. tak budem sa len modliť aby menzes meškal 🙂
Baby ja mám tiež cyklus ako hodinky a tento mesiac mi 3 dni meškali. Ale ked skončia, ideme nato 😀
@adka12 mne chodia načas tak uvidíme či prídu v nedelu alebo nie 🙂 ale včera ma pichalo v podbrušku a dnes ma boli strašne hlava tak neviem test nevyšiel zatial pozitývne asi je skoro. alebo ma boli hlava z počasia
@karingalova asi je to fakt z počasia, u mna možno aj z lietadla. dufam teda, že je to moja posledná menštruácia. Dcérku sme mali na prvý šup 🙂

@sin Ja odpadnem😀 aj ja bývam na Budatínskej🙂