icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

alka127
autor
25. jún 2012

@sin Ja odpadnem😀 aj ja bývam na Budatínskej🙂

alka127
autor
26. jún 2012

Dievčatá mám to, zvládla som to, som Mrg., jupíííííííííííííííííííííí🙂A možeme sa veselo pusit do snažilkovania🙂

yokralovnayo
26. jún 2012

@alka127 blahoželám 😉 😵 akú školu si študovala? si učitelka? 🙂 ja plánujem ísť na VS ked bude mat druhé baby asi 2 roky...
my sa tiež začíname snažilkovať asi o 3 týždne, ked mi skončí dalšia MS .. 😵 😵

alka127
autor
26. jún 2012

@yokralovnayo dakujem🙂študovala som špeciálnu pedagogiku mentálne postihnutých a poradenstvo🙂treba to vyskusat , nebat sa a verit si🙂a možeme aj my začat snažilkovať🙂

janka9900
26. jún 2012

@alka127 gratulujeeem! 🙂 🙂 🙂 a drzim palce, nech mas za chvilku pre nas dalsiu super spravicku 😉 🙂 🙂

alka127
autor
26. jún 2012

@janka9900 Dakujem🙂verim, že cochvila budeme mat všetky super správičku🙂

kukku
27. jún 2012

@alka127 Gratulujem 🙂

zuzik1983
27. jún 2012

@alka127 gratulujem a drzim palce 🙂

yokralovnayo
27. jún 2012

@alka127 mna ešte čaká opraviť 5 zubov u zubára 😝 😝 a potom začíname... ja som tiež rozmyslala nad specialnou pedagogikou, alebo ucitelstvo 1-4 ... alebo dentalna hygiena 🙂 len sme sa prestahovali do CR, takze to bude pre mna narocnejsie.. hlavne ta ceska gramatika, pravopis.. ale tak este mam par rokov cas, snad sa do toho dostanem dovtedy 😀

alka127
autor
27. jún 2012

@kukku Dakujem 🙂

alka127
autor
27. jún 2012

@zuzik1983 Dakujem🙂

alka127
autor
27. jún 2012

@yokralovnayo Joooj, zubara nemusim, tak nech to mas cim skor hotove🙂Treba len chciet, verit si a všetko sa dá zvládnut🙂

yokralovnayo
27. jún 2012

@alka127 no toho nemusím ani ja... 😝 strašne sa mi po tehotenstve začali kaziť zuby... a mám hrooozne hlboké kazy ☹ no ale ja to vydržím, len nech mi dá pekne anestéziu a urobí aj 2 zúbky naraz... aby som to stihla do ovulky 😀 😀

alka127
autor
27. jún 2012

@yokralovnayo Ja mam v sobotu dostat kamošov, tak po nich už tomu nechám volný priebeh🙂snad sa nám to do 3mesiacov podarí🙂

lusyla1
28. jún 2012

@alka127 blahozelaaaaaaaaam moja zvladla si to a uz sa mozes venovat naplno Samkovi a letnemu snazilkovaniu budem drzat siiiilno prsteky 🙂 🙂 🙂

lusyla1
28. jún 2012

ahojte tak dnes som bola u neurologa a dal mi nove svetielko nadeje povedal ze moja skareda platnicka sa posuva pomalicky naspat tam kde ma tak nech ide len na svoje miesto a uz s atesim kedy mozeme zacat zo snazenim 🙂 🙂 🙂 🙂

yokralovnayo
29. jún 2012

@alka127 tak to ti závidím a držím palce 🙂 my ideme zajtra do Dinoparku 😵 aspon sa malá vyblázni, dúfam že nebude prsat..

zuzik1983
29. jún 2012

@lusyla1 jej super, to je dobra spravicka 🙂

alka127
autor
30. jún 2012

@lusyla1
@yokralovnayo Dakujem vám dievčatá🙂hurá do snažilkovania🙂

erika26277
1. júl 2012

@alka127 gratulujem, moc gratulujem....... a držím palce..... 😵 😵

alka127
autor
2. júl 2012

@erika26277 Dakujem ti🙂

ynguska
3. júl 2012

a zase nic...

kukku
4. júl 2012

Ahojte kočky 🙂 Mám problém: mala som dostať "kamošov" pred dvoma dňami a stále nič. Dnes som robila aj test, ale NIČ. To čo sa so mnou deje?! Mám ešte počkať pár dní a zase skúsiť test?

adka12
4. júl 2012

Baby ak chceme chlapčeka je pravda, že sa treba snažiť rovno cez plodné dni?

karingalova
4. júl 2012

ahojte no tak mi pomaly začíname pracovať na bábätku v nedelu by som to mala dostať, už som si robila aj test a nič tak ešte počkám. ale mala som zvláštne chute minulý týždeň musela som si dať kyslé uhorky a zatím niečo sladké. Vždy ked mi má prísť menzes tak ma týždeň pred boli v podbrušku aj prsia a teraz nič, včera ma kus len pichlo v podbrušku tak neviem. dufam,že ked mi bude meškať možem sa tešiť 🙂

kukku
4. júl 2012

@karingalova Veď aj ja mám podobný problém 🙂 Vždy dostanem keď je spln mesiaca, predtým dva dni mám hnedý výtok, bolia ma prsia a teraz vôbec nič. Možno z toho tepla 😀

karingalova
4. júl 2012

@kukku no ja by som bola šťastná keby sa nám podarilo minulý rok sme tiež plánovali a podarilo sa na prvýkrát ale žial som potratila bola som cca v 7týždni ale zasiahlo ma to veľmi aj priatela a na istý čas sme si dali pauzu o snaženie ale teraz sme sa rozhodli že to skusime aj ked sa bojíme aby sa nestalo to čo sa nám stalo prvýkrát. tak budem sa len modliť aby menzes meškal 🙂

adka12
4. júl 2012

Baby ja mám tiež cyklus ako hodinky a tento mesiac mi 3 dni meškali. Ale ked skončia, ideme nato 😀

karingalova
4. júl 2012

@adka12 mne chodia načas tak uvidíme či prídu v nedelu alebo nie 🙂 ale včera ma pichalo v podbrušku a dnes ma boli strašne hlava tak neviem test nevyšiel zatial pozitývne asi je skoro. alebo ma boli hlava z počasia

adka12
4. júl 2012

@karingalova asi je to fakt z počasia, u mna možno aj z lietadla. dufam teda, že je to moja posledná menštruácia. Dcérku sme mali na prvý šup 🙂