Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
Babyyyy genetika je v pohode, už len počkať na hematológiu a snažilkovanie sa môže začať 🙂
@stojdulka držím palce a vitaj medzi nami..... 😀 😀 uvidíš, teraz nám to už všetkým vyjde a dotiahneme to do konca.... 😀 😀
čaute babenky, dlho som tu nebola, čo máte nového? snažíte sa?????? držím palčeky všetkým.......mi sa snažíme už také 3 týždne, ale nevyšlo to......tá hnusná mrcha prišla dnes......a to mi meškala 2 dni.....mrcha jedna......ale neva......po mrche pokračujeme, o tri týždne ideme na dovolenku.......ideálne prostredie na snažilkovanie, nie? už takmer mesiac beriem maternuDHA , hlavné že som a cítim sa v pohode, tak vám všetkým držím palčeky......a čakám milé správičky...... 😀 😀 😀 😀
@alka127 ahoj.....gratulujem k štátniciam...... zvládla si to...... mňa ešte zajtra čaká posledná skúška..... a potom veget......neskutočne sa už teším.... 😀 😀 😀
@maryennn1 ahoj, dlho som tu nebola, tak som ani neodpovedala na otázku.....snažíme sa o sto-dvesto, zatiaľ to nevyšlo....dnes mi prišla mrcha.....meškala dva dni mrcha jedna.....ale dorazila..... beriem to v pohode, hovorím si čo má byť bude.....jedeme dál.......a snažíme sa......a ty, ako? už ste začali? 😀 😀tak držkám palčeky..... 😀 😀
@sin gratulujem.......drž sa ...... 😵 😵
@zuzik1983 ahoj, ani nám sa nepodarilo prvý mesiac.....dnes prišla mrcha.....a to meškala dva dni......nevadí, neboj, keď to bude mať byť, tak to bude....... 😵 😵
@erika26277 Dakujem🙂Už len to 26.6. a bude to🙂učim sa jak dili, vyše mesiaca už sedím nad knihami, už moj mozog nestiha ukladať nove info🙂nejako to už len dopadne🙂včera som videla moju lásku a ten mi dodal sili, prisiel domov od svokrovcov a hed isiel k mojej mamine🙂už sa tesim ked toto skonci a ja s nim budem moct stravit každý den🙂
Co ma príst to príde, skor ci neskor🙂my začneme po 26.6, okolo 30.6 mi maju prist kamoši a po nich nechame tomu volný priebeh🙂
@erika26277 nevadi, snazime sa dalej, co bude to bude 🙂 drzim palce dalsi mesiac
Ahojte! Tak sa pridávam aj ja 🙂 Mám skoro 7 ročného synčeka a druhé bábo už plánujeme dlhšie, ale stále som to posúvala: keď budeme mať dosť peňazí, keď bude lepšie v robote a pod., ale prišla som na to, že to nie je dobré riešenie. Syna máme z "nehody" 😅 , vôbec sme neboli na neho pripravení, aj tak všetko dobre dopadlo. Takže teraz som sa rozhodla a veľmi by som chcela mať dievčatko (alebo veď je to jedno), len nech sa podarí 🙂 Určite nebude také jednoduché ako pri prvom, že sa podarí hneď na prvý krát, ale držte palce 🙂
@erika26277 oj to ma mrzí, že mrcha prišla, ale ber to tak, že možno je na dlho tá posledná 😀 lebo ďalšia už možno nepríde 😉 my sa ešte nesnažíme, zatiaľ čakám na tretiu mrchu po kyrete, aj keď dnes som 29 DC tak už by snáď aj mala prísť, dopujem sa poctivo femibionom tak ako nakázala genetička a po mrche tomu necháme voľný priebeh, tak ako som sa tešila na snažilkovanie mám teraz pocit, či ešte nepočkať, aby sa dala maternica viac do poriadku, a pritom už táák by som chcela vidieť opäť dve čiarky, no bije sa to vo mne, asi som čudná, ale po tej prvej skúsenosti... 😔
@kukku vitaj a držím palce nech sa skoro zadarí 🙂
@erika26277 dakujem erika 🙂
Teraz som čítala na nete, kedy je najväčšia šanca na dievčatko. Je o tom celá veda 😀 No skúsime to 🙂 Vraj sa treba snažiť mimo plodních dní. Čo vy na to?
@kukku no je tu taká téma https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ako-na-to-ked-chceme-dievcatko/ ale je to aj tak 50 na 50. Sú baby ktoré mali styk aj 5 dní pred ovulkou a majú chlapca takže ...
@kukku AHOJ.... treba sa snažiť 2-3 dni pred ovuláciou na babenku..... 😵 😵
@erika26277 Ok, vyskúšame, teraz by som mala dostať začiatkom júla, tak uvidíme 🙂 Možno sa už podarilo 🙂
ahojte 🙂 takze, vysadila som HAK - teraz prvy cyklus bez... povodne bol zamer ze mesiac pockame ale nechali sme to na nahodu uz teraz 🙂 ale nieco sa so mnou deje.... stale ma boli brucho, citim vajecniky... teraz neviem comu to mam pripisovat - ci to nemoze byt spojene s tym, ze som vysadila a vajecniky sa prebudzaju k zivotu... dnes mam aj zaludok na vode, hlava ma boli....

@veva123 Máš pravdu🙂A ked sa nakoniec do toho človek pustí a nedarí sa, tak si potom hovorí načo som čakal🙂Takže smelo do snažilkovania 😎