icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

hybrida
7. júl 2012

@alka127 ok 😉 skusim test zajtra alebo pozajtra,lebo ma dost boli v podbrusku ako pred ms.

kukku
7. júl 2012

Tak kamoši dorazili ☹ Neva, o pár dní ideme na to zase 🙂

alka127
autor
7. júl 2012

@kukku ☹ neboj nabuduce už neprídu🙂držím pršteky
@hybrida daj potom vediet ako si dopadla🙂

kukku
7. júl 2012

@alka127 Ďakujem, a vy ste na tom ako?

alka127
autor
7. júl 2012

@kukku My tak normalne, nechavame tomu volny priebeh, ked budem mat nieco nove hned sem napisem 🙂 vy ste skor druhe babatko nechceli?prečo po tak dlhom case po malom? 🙂

typa
7. júl 2012

ahojte dievcata,
pridam sa k vam aj ja. V juni som vysadila HA a teraz si to uz s manzelom uzivame. Chceme tomu nechat volny priebeh. Sme spolu 3 roky a ak sa podari,bude to nase prve babo 😉

alka127
autor
7. júl 2012

@typa ahoj, vitaj medzi nami🙂držím pršteky nech sa to cim skor🙂

kukku
7. júl 2012

@alka127 Manžel chcel už dávno, len ja som ešte nechcela - chcela som, aby sme boli finančne zabezpečení, aby sme mali kde bývať a pod. Malý sa podaril náhodou, vôbec sme to neplánovali, mala som 24 rokov (manžel je o 7 rokov starší), bývali sme s manželovými starými rodičmi, my traja sme mali len jednu izbu. Ale malý vedel, kedy sa má narodiť - na štátnice som išla s obrovským bruškom a všetko dobre dopadlo, a podľa mňa má na tom zásluhu aj ešte nenarodený Sebi 😀 . Teraz máme komplet prerobený dom, ktorý je iba náš, no a financie... keby som čakala na to, aby som bola spokojná s našou finančnou situáciou, tak druhé dieťa nebudem mať nikdy 😝 Tak sme sa rozhodli, že už nebudeme čakať, malý už bude druhák, aspoň sa mu budem môcť viac venovať a aj prácu mám takú, ktorú by som snáď zvládla aj doma (robím účtovníctvo).

alka127
autor
7. júl 2012

@kukku Aha🙂my sme si manželom odkedy sa poznáme nikdy nedavali pozor a po prvý krat sa nam zadarilo až po dvoch rokoch, aj to skončilo v 11tt ☹ potom prisla svadba, moj zdravotný stav sa po potrate dal dokopy za 4mesiace a hned pri prvom pokuse som otehotnela, ani sme to neplánovali🙂ked sa Samko narodil dokoncili sme prerabku bytu, čiže ked mal mesiac sme sa stahovali, mala som 26r. 🙂 manžel je o 4 roky starší🙂Bc štátnice som tiež robila s bruškom bola som 31tt, ale zvladli sme to, tak ako teraz🙂a druha babo sme sa dohodli, že skor ako kým neskoncim skolu tak nechcem, nebolo to jednoduché a ja už sa chcem Samkovi venovať naplno🙂Uvidime ako sa nam zadarí🙂Aj na dovolenku sme chceli ist, dva roky sme neboli, jedno leto sa Samko narodil, min. rok bol este maly a teraz mame psíka kotného, tak by sa nam koncom jula mali narodit steniatka🙂ciže dovolenka zas nic a keby sa nam podarilo babatko, tak buduci rok dovolenka opat nic, asi nam nie je sudena🙂no co už🙂vy sa niekam chystate?

kukku
7. júl 2012

@alka127 My sa chystáme "len" na Balaton, je to asi najbližšie, keď sa nám podarí druhé, tak budúci rok aj tak nikam neideme. My zase máme doma kone, takže dlhá dovolenka aj tak neprichádza do úvahy 🙂 Tak ty si na tom lepšie - ja som dokončila iba Bc, ďalej sa mi už vôbec nechcelo 😝 Na dovolenku pôjdete štyria a dobre si to užijete, zatiaľ máš čas si rozmyslieť, kam by si najradšej išla 😉

typa
7. júl 2012

Ahojte,
mozem sa vas spytat,ci vam niektorej opuchli nohy po vysadeni HA. Mne totiz strasne opuchali cely mesiac a teraz uz tyzden uplne v poho. Dufam,ze to bolo len z HA, pretoze doteraz som nohy este nikdy opuchnute nemala. Tiez ma par dni boleli bradavky ale uz je to normal 🙂

meduela
7. júl 2012

Ahojte, aj ja sa pridávam do skupiny 🙂
Nech je leto plodné 🙂

alka127
autor
7. júl 2012

@meduela ahoj a vitam medzi nami🙂ako vravíš, zdar plodnému letu🙂

alka127
autor
7. júl 2012

@kukku Aj my sme nad tým rozmýslali, no nevieme ako na tom bude nas psík, isli by sme na nejaký last ked tak v auguste🙂 Inak bud. tyzden idem ku GYN. na ročnu prehliadku, tak dufam, že bude všetko ok, resp. nemam žiadne problémy, už sa citim vyborne🙂

kukku
8. júl 2012

@alka127 Určite bude všetko v poriadku 😉

tynamartina
9. júl 2012

Ahojte dievčatá, tak ako kto už začal pracovať na mimču? my sme začali tento mesiac a nesmierne ma to baví 😉

kukku
9. júl 2012

@tynamartina Ahoj! My by sme už chceli, len tá mrcha menštr. nedovolí 😠 Ešte pár dní a ideme na to 🙂

tynamartina
9. júl 2012

@kukku no ved sa na ňu nehnevaj ona skončí a možno ju 9 mesiacov neuvidíš 😉

typa
9. júl 2012

tak mne prave prisla menstruacia dnes, takze zacneme od buduceho tyzdna znova =) 😉

karingalova
9. júl 2012

@kukku no my máme meno pre dievčatko vymyslene no priatel chce po mne malu Karinku a ja by som chcela Bianku 🙂

kukku
9. júl 2012

@tynamartina No dúfam, že aj viac 🙂 Po prvom tehotenstve som ju nemala viac ako rok 😉

kukku
9. júl 2012

@karingalova Bianka je krásne meno 🙂 Ja som nikdy nechcela dávať meno po rodičoch, nech je každý originál 😀 A keby sa narodil chlapček?

karingalova
9. júl 2012

@kukku no to je ťažšie pre chlapčeka nemám vobec meno. No ja mám svoje meno tiež po mamine. a mešká mi aj mrcha včera mala prísť a nič. kus ma včera pichalo vo vaječníku a sa mi zdá že sa mi zväčšili bradavky tak neviem ešte sa nejdem tešiť predčasne počkám do konca týždna ak nepríde mrcha do konca týžda spravím testík 🙂

karingalova
9. júl 2012

@alka127 Ďakujem krásne 🙂

kukku
9. júl 2012

@karingalova Mne meškala 3 dni a teraz mám také silné krvácanie, že som sa normálne zľakla, ale už sa to dáva do normálu. A možno sa na Teba usmialo šťastie 🙂 Daj vedieť, keby niečo 😉

karingalova
9. júl 2012

@kukku no uvidíme ale vždy pred mrškou ma bolievali prsia aj v podbrušku a teraz nič citím sa unavená ospalá neviem asi je to z toho tepla ale aj na žaludku mi je nejako divne

kukku
9. júl 2012

@karingalova Ja na Tvojom mieste by som už určite mala za sebou min. 2 testy 😀 Aj keď viem, že by to bolo ešte skoro 🙂

misel711
9. júl 2012

Ahojte, tak sa pridavam aj ja :D "snazime" sa uz druhy mesiac, ja naivka som myslela ze budem tehotna po prvom nechranenom sexe :D nevydalo tak skusame znova... ms mam dostat od zajtra do stvrtka... aj ked uz mam vsetky priznaky stale dufam ze nepride...

lilli251
9. júl 2012

aj my sa snazime druhy mesiac a ja som bola presvedcena, ze som, lebo som mala dva tyzdne vela priznakov....ale tak co snazime sa dalej....nech je leto plodne baby..🙂))) a dajte vediet, ked budu // 🙂

karingalova
9. júl 2012

@kukku zajtra si kupim test lebo u nás v dedine nie je lekáren zajtra idem do práce tak tam si kupim 🙂