Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@misel711 ahoj....vitaj medzi nami a prajem ti skore tehulkovanie🙂nie si naivka, aj ja som myslela, že ked si prestaneme davat pozor tak hned budem tehu, len ono to tak nefunguje ako by sme mi chceli, ale cele leto je pred nami a verim že na konci nas bude co najviac tehu🙂
@lilli251 ahoj...držím pršteky🙂hned ako budem mat nieco nove napisem🙂
@karingalova Aj ja som zvedava, hned napis🙂
Baby, potrebovala by som "praktickú" radu: ako môžeme dosiahnuť najlepšie výsledky? Mám púšťať malých chlapíkov každý deň, alebo každý druhý, alebo ako je to najlepšie? Nechcem to nechávať len na plodné dni. Nejaké rady? 🙂 Ďakujem
ahojte, to sa tu vsetky snazite??? ako sa vam dari?? vela stastia prajem. tak rada by som sa pridala 😀 este 8 dni hak, a potom nejaka ina liecba, lebo nie je vsetko v takom poriadku v akom by malo byt 😔 tak cim skor nech sa pridam k vam..ked stihnem v lete 😀
Ahojte babenky no tak robila som si testík a zatial nič iba jedna / ☹ mrška ešte neprišla a hned ráno som zjedla pohár zaváraných kukuričiek a je mi od rána nejako divne na žaludku tak neviem dufam,že mrška ma obíde 🙂
@karingalova budem drzat prsteky nech uz nedorazi, zopakuj testik o 2-3dni 🙂
@alka127 ďakujem dufam,že nepríde možno je to asi tým že nato veľmi myslím ked neviem sa už dočkať minulý rok sme prišli o bábo a čakala som len nato aby sme znovu začali pracovať na bábätku predsa rôčky pribudaju 🙂
@lejduska jeeej ahoooj aj tu sme sa stretli 😉
no dievcata takze zasa dosla. a v plnej sile.... takze mi ide rozdrapit bok a zvyjam sa tu od bolesti... :( takze musime znova skusat...
pekny dnik snazilky, tak zacinam mat pocit ze pride mrska, uz mam tie svoje klasicke bolesti prsnikov :( tak neviem nechcem este hadzat flintu do zita len to cakanie je take dllllllhe
ahojte,
ja som dnes muzickovi povedala,ze tento mesiac nic a tusim bol viac sklamany ako ja. Milo ma to prekvapilo,lebo som mala pocit,ze az tak babo nexce... Tak aspon nejaka pozitivna sprava,ked uz nie sme tehu 😉
ahojte babenky no mne je od rána zle na žaludok ani káva mi už nechutí ja neviem vobec čo mi je nemám ani príznaky na mršku prsia nebolia ani brucho tak neviem test nie je pozitívny tak asi len čakať a o pár dní zopakujem testik 🙂
@karingalova Podobne som bola na tom aj ja. Mrcha mi meškala už 4 dni, mala som obrovskú chuť na sladké, ale keď som dala do úst čokoládu, hneď som si chcela dať nejaké chipsy 😕 Prsia ma neboleli, bolo mi celkovo zle, niekedy až na odpadnutie, bolo mi na vracanie... ale mrcha nakoniec prišla a to aj s úrokmi 😠 Už som dávno nemala také bolesti a také silné krvácanie, už asi cíti, že sa niečo chystá 😀
@kukku no ja dufam,že mrška nepríde taká sa cítim unavená. mne vždy chodí presne mrška a neviem od 25juna som mala plodné dní tak sme sa snažili pravidelne uvidíme som nervozna z toho veľmi ☹
@karingalova Nebuď nervózna, dva-tri dni ešte vydrž a potom sa uvidí 😉
Ja sa už z toho čakania zbláznim, už asi nie som normálna... na nete hľadám kočíky, ktoré sa mi páčia ... a už som aj našla: Dorjan Danny Sport Prestige Butterfly 2012 🙂
tak baby tento mesiac to nevyslo znovu 😒 dnes som dostala mrsku.tak ked skonci, deme na to zas od zaciatku
@kukku ja viem nesmiem asi nato veľmi myslieť lebo si ešte privolám mršku a budem sklamaná ale ak by náhodou došla nič sa nedeje budeme pracovať naďalej 🙂 a aké si mala prvé príznaky v prvom tehotenstve ?
@karingalova Ja som predtým vôbec nesledovala svoj cyklus, tak som nevedela, či mi mešká. Ale ani som nemala prečo sledovať, lebo dieťa sme vôbec neplánovali a ani sme ešte nechceli. Jediný príznak, na ktorý si spomínam je bolesť prsníkov, ale poriadny. Mala som ich úplne tvrdé a citlivé, tak som spravila test, ktorý bol negatívny, potom ďalší pozitívny a ďalší zase negatívny 🙂 Tak som išla k lekárke a zobrala ma na ultrazvuk a bol tam 🙂 Úplne maličká bodečka, ale bol tam 😵 Na ten pocit v živote nezabudnem!!! Bola som taká šťastná!!! Bolo to úžasné! Iné príznaky som nemala, vôbec mi nebolo zle, a aj bolesť prsníkov prešiel za pár dní.
@kukku ahoj, ja som na tom bola podobne, tiež som zo začiatku nechcela druhé, ale už je najvyšší čas, malý mi ide v septembri do 3.triedy, má 8 a pol a už sa snažíme, baby v budúci pondelok t.j. 16.7. mám dostať MS a dnes som mala taký hnedastý výtok......a bolesti v podbrušku pociťujem od včera, neviem čo to má znamenať.... a cítim sa moc unavená....... ☹

@karingalova Čakáme na výsledok 🙂