icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

kukku
9. júl 2012

@karingalova Čakáme na výsledok 🙂

alka127
autor
9. júl 2012

@misel711 ahoj....vitaj medzi nami a prajem ti skore tehulkovanie🙂nie si naivka, aj ja som myslela, že ked si prestaneme davat pozor tak hned budem tehu, len ono to tak nefunguje ako by sme mi chceli, ale cele leto je pred nami a verim že na konci nas bude co najviac tehu🙂
@lilli251 ahoj...držím pršteky🙂hned ako budem mat nieco nove napisem🙂

alka127
autor
9. júl 2012

@karingalova Aj ja som zvedava, hned napis🙂

karingalova
9. júl 2012

@alka127 babenky určite sa ozvem dufam,že to bude pozitívny výsledok a budeme sa tešiť 🙂
@kukku

kukku
9. júl 2012

Baby, potrebovala by som "praktickú" radu: ako môžeme dosiahnuť najlepšie výsledky? Mám púšťať malých chlapíkov každý deň, alebo každý druhý, alebo ako je to najlepšie? Nechcem to nechávať len na plodné dni. Nejaké rady? 🙂 Ďakujem

lejduska
9. júl 2012

ahojte, to sa tu vsetky snazite??? ako sa vam dari?? vela stastia prajem. tak rada by som sa pridala 😀 este 8 dni hak, a potom nejaka ina liecba, lebo nie je vsetko v takom poriadku v akom by malo byt 😔 tak cim skor nech sa pridam k vam..ked stihnem v lete 😀

kukku
9. júl 2012

@lejduska Držíme Ti palce, aby bolo všetko v poriadku a čo najskôr si mala pre nás dobré správy 🙂

lejduska
9. júl 2012

@kukku dakujem pekne 🙂 tohto leta idem poprve k moru, a som pocula, ze tam sa vraj lepsie dari 😀 a ty zatial nemas dobre spravy? 😅

kukku
9. júl 2012

@lejduska Ja mám teraz "kamošku", tak musím počkať pár dní a ideme na to 🙂

lejduska
9. júl 2012

@kukku aha, tak vela zdaru, urcite sa zadari..ked si to budete uzivat 🙂

lilli251
10. júl 2012

@alka127 jasnacka piseme si...ktory DC mas? kedy cakas ovulku?

alka127
autor
10. júl 2012

@lilli251 ja si ovulku neratam, prosto ked sa zadarí bude...nikdy som si nic neratala, nechávam tomu voľný priebeh...tento tyzden ak tam bude GYN. chcem ist na ročnu prehliadku, dufam, že všetko bude ok. ak ked to príde bude to🙂A ty si ako na tom?

alka127
autor
10. júl 2012

@lejduska vitam ta medyi nami a prajem skore snažilkovanie🙂

karingalova
10. júl 2012

Ahojte babenky no tak robila som si testík a zatial nič iba jedna / ☹ mrška ešte neprišla a hned ráno som zjedla pohár zaváraných kukuričiek a je mi od rána nejako divne na žaludku tak neviem dufam,že mrška ma obíde 🙂

lilli251
10. júl 2012

@alka127 ja cakam za tyzden ovulku....🙂

alka127
autor
10. júl 2012

@karingalova budem drzat prsteky nech uz nedorazi, zopakuj testik o 2-3dni 🙂

karingalova
10. júl 2012

@alka127 ďakujem dufam,že nepríde možno je to asi tým že nato veľmi myslím ked neviem sa už dočkať minulý rok sme prišli o bábo a čakala som len nato aby sme znovu začali pracovať na bábätku predsa rôčky pribudaju 🙂

dominika1516
10. júl 2012

@lejduska jeeej ahoooj aj tu sme sa stretli 😉

misel711
10. júl 2012

no dievcata takze zasa dosla. a v plnej sile.... takze mi ide rozdrapit bok a zvyjam sa tu od bolesti... :( takze musime znova skusat...

janus24
10. júl 2012

pekny dnik snazilky, tak zacinam mat pocit ze pride mrska, uz mam tie svoje klasicke bolesti prsnikov :( tak neviem nechcem este hadzat flintu do zita len to cakanie je take dllllllhe

typa
10. júl 2012

ahojte,
ja som dnes muzickovi povedala,ze tento mesiac nic a tusim bol viac sklamany ako ja. Milo ma to prekvapilo,lebo som mala pocit,ze az tak babo nexce... Tak aspon nejaka pozitivna sprava,ked uz nie sme tehu 😉

karingalova
10. júl 2012

ahojte babenky no mne je od rána zle na žaludok ani káva mi už nechutí ja neviem vobec čo mi je nemám ani príznaky na mršku prsia nebolia ani brucho tak neviem test nie je pozitívny tak asi len čakať a o pár dní zopakujem testik 🙂

kukku
10. júl 2012

@karingalova Podobne som bola na tom aj ja. Mrcha mi meškala už 4 dni, mala som obrovskú chuť na sladké, ale keď som dala do úst čokoládu, hneď som si chcela dať nejaké chipsy 😕 Prsia ma neboleli, bolo mi celkovo zle, niekedy až na odpadnutie, bolo mi na vracanie... ale mrcha nakoniec prišla a to aj s úrokmi 😠 Už som dávno nemala také bolesti a také silné krvácanie, už asi cíti, že sa niečo chystá 😀

karingalova
10. júl 2012

@kukku no ja dufam,že mrška nepríde taká sa cítim unavená. mne vždy chodí presne mrška a neviem od 25juna som mala plodné dní tak sme sa snažili pravidelne uvidíme som nervozna z toho veľmi ☹

kukku
10. júl 2012

@karingalova Nebuď nervózna, dva-tri dni ešte vydrž a potom sa uvidí 😉

kukku
10. júl 2012

Ja sa už z toho čakania zbláznim, už asi nie som normálna... na nete hľadám kočíky, ktoré sa mi páčia ... a už som aj našla: Dorjan Danny Sport Prestige Butterfly 2012 🙂

zuzik1983
10. júl 2012

tak baby tento mesiac to nevyslo znovu 😒 dnes som dostala mrsku.tak ked skonci, deme na to zas od zaciatku

karingalova
10. júl 2012

@kukku ja viem nesmiem asi nato veľmi myslieť lebo si ešte privolám mršku a budem sklamaná ale ak by náhodou došla nič sa nedeje budeme pracovať naďalej 🙂 a aké si mala prvé príznaky v prvom tehotenstve ?

kukku
10. júl 2012

@karingalova Ja som predtým vôbec nesledovala svoj cyklus, tak som nevedela, či mi mešká. Ale ani som nemala prečo sledovať, lebo dieťa sme vôbec neplánovali a ani sme ešte nechceli. Jediný príznak, na ktorý si spomínam je bolesť prsníkov, ale poriadny. Mala som ich úplne tvrdé a citlivé, tak som spravila test, ktorý bol negatívny, potom ďalší pozitívny a ďalší zase negatívny 🙂 Tak som išla k lekárke a zobrala ma na ultrazvuk a bol tam 🙂 Úplne maličká bodečka, ale bol tam 😵 Na ten pocit v živote nezabudnem!!! Bola som taká šťastná!!! Bolo to úžasné! Iné príznaky som nemala, vôbec mi nebolo zle, a aj bolesť prsníkov prešiel za pár dní.

erika26277
10. júl 2012

@kukku ahoj, ja som na tom bola podobne, tiež som zo začiatku nechcela druhé, ale už je najvyšší čas, malý mi ide v septembri do 3.triedy, má 8 a pol a už sa snažíme, baby v budúci pondelok t.j. 16.7. mám dostať MS a dnes som mala taký hnedastý výtok......a bolesti v podbrušku pociťujem od včera, neviem čo to má znamenať.... a cítim sa moc unavená....... ☹