Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@karingalova jasnacka, potom napis 🙂
@karingalova alchemilka je celkovo vraj na plodnost aj na zenske....tak neviem, pila som ju, aby sa darilo a aspon sa podarilo, ze som nemala bolesti...len vraj sa nema stale pit, tak som si dala teraz dva, tri tyzdne pauzu a nasadim asi tyzden pred mrskou...a beries aj nejake vitaminky? ja som vcera zacala 🙂
@lilli251 mám dáke centrum baby plan tak tie berem a tu alchemilku kupim v lekárni? to je ako čaj? 🙂 a tá bazálna teplota sa čím meria a ako často sa to má merať?
@karingalova konecne aj ja niekomu poradim, ked vsetci doteraz radili mne 😉
hej, je to cajik, kupis v lekarni...a BT no meria sa kazde rano, pred tym ako vylezies z postele...a je to teplomer, ja som si kupila na to priamo teplomer na bazalnu teplotu, je na dve desatinne miesta, ale baby si asi meraju aj obyckovym...ja som si ho musela objednat na nete, lebo u nas sa na mna v lekarni pozerali ako na idiota... a zapisujes...ja si zapisujem aj ine veci, ved kukni a musis sa v tom trosku pohrabat aby si porozumela...neviem ci Ti to pojde otvorit: http://www.womenzone.cz/app/calendar/calendar.aspx
čaute kočky, mne má dojsť v pondelok mrška a po nej by sme už mali začať so snažilkovaním 😵 😵 konečneee... nemožem sa dočkať... včera som bola u zubárky, robila mi jeden zub za skoro 900 kč ! 😔 budúci týžden k nej idem ešte 2 krát a další týždeň potom tiež 2 krát ... ☹ no horor, ale pre mimi tú bolesť rýchlo vydržím 😀
včera som bola vonku s kamoškou, má 6 týždnové bábatko... a druhý syn má rok a 10 mesiacov.. a poviem vám, nieje to sranda... boli sme vonku na káve.. ten starší jej stále utekal, malinký plakal.... a ona v pohodičke dopila si kávu 😀 neviem kde by som bola už s nervami 😅 ale tak spolieham sa na to, že kým sa druhé narodí, naša malá bude mať už 3 roky a bude mi pomáhať... ona je zlatá, len keď ju chytia občas nervičky tak dobre vyvádza 😝 😀
@lilli251 tak tu alchemilku vyskúšam ale tu bazálnu teplotu neviem vyhladala som si to na nete a ked som uvidela ako čo tam všetko je a merať si to každý den tak to nechám tak ked to ma prísť tak to príde 🙂
@lilli251 @karingalova baby, alchemilka by sa vraj nemala pit v tehotenstve a preto sa ma pit len do ovulacie a potom pauza do mrchy 😉 ... kdesi som to citala 😉
@janka9900 no ja ešte počkám lebo neviem či som tehotná lebo test mi ukazuje len jednu / a mrcha mi mešká už 5deň ak budem tehotná tak alchemilku brať nebudem 🙂
@karingalova karin a isiel Ti otvorit ten moj kalendar?
@lilli251 nie nedalo sa mi to otvoriť 🙂
ahojte babenky, tak ďalši deň sa mi začal bez mršky 🙂
@dominika1516 no tak ty mozes..aspon ste sa snazili..ale dnes mi moj povedalvelmi milu spravu 🙂 teda vcera
Baby, už som sa raz spýtala, ale žiadna odpoveď, tak skúsim zase: ako často "to" robíte 😅 ? Nechávate to len na plodné dni, každý deň, viac krát za deň? Pýtam sa preto, lebo som zatiaľ nikde nečítala, koľko potrebujú spermie na regeneráciu (aby boli rýchle a silné) 🙂
@kukku no tak ked som s priatelom tak my pracujeme každý deň ked sa dá tak aj 2krát za deň 🙂
@janus24
@kukku http://aktualne.atlas.sk/kazdodenny-sex-zlepsuj......
http://www.cas.sk/clanok/77367/casty-sex-zvysuj...
http://tvnoviny.sk/muzi/sex-a-muzi/casty-sex-kv...
takže kludne sexujte aj každý deň 🙂
ďakujem za rýchle odpovede ... tak ideme na to 😀
@karingalova no super...tak vela stastia aby sa ani nechystala prist...🙂
@lilli251 to ano dufam,že ani nepríde ale neviem test je stále negatívny neviem či mi nemešká aj zo stresu ☹ ale budem dufať,že nie 🙂
@karingalova moju skusenost som Ti pisala ale tak mozno Ty si iny pripad... ale kazdopadne bud pripravena aj ze nie si, lebo ja som z toho bola prvykrat dost v kely veru :(
@karingalova Inak mojej kamoške tiež meskalo, isla k Dr. a ten jej našiel cistu, povedla, že nech pride o mesiac po dalších kamošoch, ale ked ani tí nechodili, robila si test a nic, isla k dr, ten jej zobral krv, to bol stvrtok a povedal nech pride v pondelok, v nedelu si este urobila test a nic a kamoši stale nikde a ked isla v pondelok k Dr, tak krv, tu zo štvrtka mala negativnu ale pre istotu jej urobil ultrazvuk a ona bola už v 6.týždni a ani krv to neukazala...teraz je v 22.týždni:-)su rozne prípady a jej ani krv nic neukazala🙂
@alka127 no ja idem v pondelok do bb tak asi zájdem za svojim doktorom ak mi dovtedy nepríde mrška tak pojdem tam aby som vedela načom som 🙂
@lilli251 ja viem,že musím byť pripravená na všetko len nedá sa nato nemyslieť ani v robote musím asi trošku vypnuť v robote sa to nedá možno doma prídem na iné myšlienky ked budem mať volno 🙂
ahojte babenky tak zase nič 7den bez mršky, hlava ma boli je mi na zvracanie som unavená len by som spala takže v pondelok smer doktor 🙂
@karingalova Vyzerá to nádejne, držím palce 🙂
@kukku ja dufam,že ano ale nechcem sa tešiť predčasne,aby som nebola sklamaná. asi som si testy robila dosť skoro lebo plodné dni som mala 23-27jun a my sme pracovali 24 tak ak som tehotná tak to može byť len krátko možno týžden dva

@lilli251 no ja dufam,že nepríde uvidíme 🙂