icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

karingalova
12. júl 2012

@lilli251 no ja dufam,že nepríde uvidíme 🙂

lilli251
12. júl 2012

@karingalova jasnacka, potom napis 🙂

lilli251
12. júl 2012

@karingalova alchemilka je celkovo vraj na plodnost aj na zenske....tak neviem, pila som ju, aby sa darilo a aspon sa podarilo, ze som nemala bolesti...len vraj sa nema stale pit, tak som si dala teraz dva, tri tyzdne pauzu a nasadim asi tyzden pred mrskou...a beries aj nejake vitaminky? ja som vcera zacala 🙂

karingalova
12. júl 2012

@lilli251 mám dáke centrum baby plan tak tie berem a tu alchemilku kupim v lekárni? to je ako čaj? 🙂 a tá bazálna teplota sa čím meria a ako často sa to má merať?

lilli251
12. júl 2012

@karingalova konecne aj ja niekomu poradim, ked vsetci doteraz radili mne 😉
hej, je to cajik, kupis v lekarni...a BT no meria sa kazde rano, pred tym ako vylezies z postele...a je to teplomer, ja som si kupila na to priamo teplomer na bazalnu teplotu, je na dve desatinne miesta, ale baby si asi meraju aj obyckovym...ja som si ho musela objednat na nete, lebo u nas sa na mna v lekarni pozerali ako na idiota... a zapisujes...ja si zapisujem aj ine veci, ved kukni a musis sa v tom trosku pohrabat aby si porozumela...neviem ci Ti to pojde otvorit: http://www.womenzone.cz/app/calendar/calendar.aspx

yokralovnayo
12. júl 2012

čaute kočky, mne má dojsť v pondelok mrška a po nej by sme už mali začať so snažilkovaním 😵 😵 konečneee... nemožem sa dočkať... včera som bola u zubárky, robila mi jeden zub za skoro 900 kč ! 😔 budúci týžden k nej idem ešte 2 krát a další týždeň potom tiež 2 krát ... ☹ no horor, ale pre mimi tú bolesť rýchlo vydržím 😀

včera som bola vonku s kamoškou, má 6 týždnové bábatko... a druhý syn má rok a 10 mesiacov.. a poviem vám, nieje to sranda... boli sme vonku na káve.. ten starší jej stále utekal, malinký plakal.... a ona v pohodičke dopila si kávu 😀 neviem kde by som bola už s nervami 😅 ale tak spolieham sa na to, že kým sa druhé narodí, naša malá bude mať už 3 roky a bude mi pomáhať... ona je zlatá, len keď ju chytia občas nervičky tak dobre vyvádza 😝 😀

karingalova
12. júl 2012

@lilli251 tak tu alchemilku vyskúšam ale tu bazálnu teplotu neviem vyhladala som si to na nete a ked som uvidela ako čo tam všetko je a merať si to každý den tak to nechám tak ked to ma prísť tak to príde 🙂

janka9900
12. júl 2012

@lilli251 @karingalova baby, alchemilka by sa vraj nemala pit v tehotenstve a preto sa ma pit len do ovulacie a potom pauza do mrchy 😉 ... kdesi som to citala 😉

karingalova
12. júl 2012

@janka9900 no ja ešte počkám lebo neviem či som tehotná lebo test mi ukazuje len jednu / a mrcha mi mešká už 5deň ak budem tehotná tak alchemilku brať nebudem 🙂

lilli251
12. júl 2012

@karingalova karin a isiel Ti otvorit ten moj kalendar?

karingalova
12. júl 2012

@lilli251 nie nedalo sa mi to otvoriť 🙂

karingalova
13. júl 2012

ahojte babenky, tak ďalši deň sa mi začal bez mršky 🙂

lejduska
13. júl 2012

@dominika1516 no tak ty mozes..aspon ste sa snazili..ale dnes mi moj povedalvelmi milu spravu 🙂 teda vcera

kukku
13. júl 2012

Baby, už som sa raz spýtala, ale žiadna odpoveď, tak skúsim zase: ako často "to" robíte 😅 ? Nechávate to len na plodné dni, každý deň, viac krát za deň? Pýtam sa preto, lebo som zatiaľ nikde nečítala, koľko potrebujú spermie na regeneráciu (aby boli rýchle a silné) 🙂

karingalova
13. júl 2012

@kukku no tak ked som s priatelom tak my pracujeme každý deň ked sa dá tak aj 2krát za deň 🙂

janus24
13. júl 2012

@kukku tak dva dni pred vyratanými dnami nič a potom kazdy den 🙂 ale aj som citala ze by sa nemalo kazdy den aby sa spermii uzbieralo co naviacej tak neviem

kukku
13. júl 2012

ďakujem za rýchle odpovede ... tak ideme na to 😀

lilli251
13. júl 2012

@kukku vraj kazdy druhy den je najidealnejsie 🙂

lilli251
13. júl 2012

@karingalova no super...tak vela stastia aby sa ani nechystala prist...🙂

janka9900
13. júl 2012

@kukku doktori odporucaju kazdy druhy, ale ked je chut, naco cakat, nie? 😀

karingalova
13. júl 2012

@lilli251 to ano dufam,že ani nepríde ale neviem test je stále negatívny neviem či mi nemešká aj zo stresu ☹ ale budem dufať,že nie 🙂

lilli251
13. júl 2012

@karingalova moju skusenost som Ti pisala ale tak mozno Ty si iny pripad... ale kazdopadne bud pripravena aj ze nie si, lebo ja som z toho bola prvykrat dost v kely veru :(

alka127
autor
13. júl 2012

@kukku My vačšinou každý druhý den, ale niekedy aj každý tretí, lebo tiež som pocula, že si treba "našetriť" a hlavne byt v klude a nesustredit sa na tehulkovanie🙂

alka127
autor
13. júl 2012

@karingalova Inak mojej kamoške tiež meskalo, isla k Dr. a ten jej našiel cistu, povedla, že nech pride o mesiac po dalších kamošoch, ale ked ani tí nechodili, robila si test a nic, isla k dr, ten jej zobral krv, to bol stvrtok a povedal nech pride v pondelok, v nedelu si este urobila test a nic a kamoši stale nikde a ked isla v pondelok k Dr, tak krv, tu zo štvrtka mala negativnu ale pre istotu jej urobil ultrazvuk a ona bola už v 6.týždni a ani krv to neukazala...teraz je v 22.týždni:-)su rozne prípady a jej ani krv nic neukazala🙂

karingalova
13. júl 2012

@alka127 no ja idem v pondelok do bb tak asi zájdem za svojim doktorom ak mi dovtedy nepríde mrška tak pojdem tam aby som vedela načom som 🙂

karingalova
13. júl 2012

@lilli251 ja viem,že musím byť pripravená na všetko len nedá sa nato nemyslieť ani v robote musím asi trošku vypnuť v robote sa to nedá možno doma prídem na iné myšlienky ked budem mať volno 🙂

karingalova
14. júl 2012

ahojte babenky tak zase nič 7den bez mršky, hlava ma boli je mi na zvracanie som unavená len by som spala takže v pondelok smer doktor 🙂

kukku
14. júl 2012

@karingalova Vyzerá to nádejne, držím palce 🙂

karingalova
14. júl 2012

@kukku ja dufam,že ano ale nechcem sa tešiť predčasne,aby som nebola sklamaná. asi som si testy robila dosť skoro lebo plodné dni som mala 23-27jun a my sme pracovali 24 tak ak som tehotná tak to može byť len krátko možno týžden dva