Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@lilli251 asi áno 🙂 je mi úplne nazvracanie žaludok mám ako vo zveráku nechutí mi jesť som unavená len by som spala citim sa ako keby ma niekto mechom praštil 😢
@karingalova dnes si sa netestovala?
@lilli251 nie dneska nie nemám ani test lebo lekáren je zatvorená nechám to na pondelok zájdem za doktorom ale predtým si ešte kupim test a uvidíme. 🙂 keby sa mi dalo aspon vyzvracať bolo by mi lepšie ale ani to a hlava mi ide tak prasknuť že až ☹
Ahojte snazilky 🙂 ja by som sa k vam tiez rada pridala, my sme sa zacali snazit tento tyzden, teraz mam mat ovulaciu, tak snad sa podari hned alebo dufam do konca leta 😀 drzim palceky aj vam a tesim sa s vami 😉
@lencika2 ja tiež dúfam že sa nám to podarí na prvý krát a na oslave malej, ktorá je koncom augusta už budem mať krááásne kolajničky 😀
@karingalova stale neprisla mrska? 🙂
@lilli251 nie nie neprišla 🙂
@karingalova len tak dalej bejby 🙂
tak dneska sa ide k doktorovi mrška stále nikde a už cítim,že ma začínaju pobolievať prsia. tak dufam,že mi doktor dneska oznámi radostnu novinu a budem sa tešiť 🙂 držte pršteky 🙂
@karingalova tfuj, tfuj 🙂
@karingalova Netrpezlivo čakáme 🙂
tak babenky ☹ bábo nebude doktor mi povedal že podla sliznice už každú chvílu dostanem mršku ☹ ani test nie je pozitívny, nechápem tomu ked nikdy mi predtým tak dlho nemeškala mrška no tak ostáva mi len čakať a potom hor sa na ďalšie snažilkovanie 🙂
@karingalova ☹
@karingalova to je skoda 😢
@karingalova ahoj karin pozam to tiez sa snazime a to ze ti meska uz môzu byt aj stresy.strasný pocit ked kazdy mesiac príde ta potvora : ), ale verím ze raz to príde
@sue35 ďakujem no nevadí budeme sa snažiť naďalej stresy to možu byť veľa je toho v práci aj doma kedže prerábame domček a už by sme sa mali sťahovať z toho som aj vyčerpaná chcelo by to dovolenku ale natu si musim počkať ešte mesiac 🙂
@karingalova to ma mrzi... ja som to mala presne tak isto prvy mesiac.... :( nevadi, zadari sa neboj nist..🙂
@karingalova aj my tak sme na tom a to este bývame so svokrou a začali sme stavat domček tak je to fakt ťažke.
@sue35 je toho vela aj v práci zhon asi by som potrebovala kludnejšiu robotu. a možno sa zadarí ked budem už v domčeku bývať opadne všetok stres a budem kludnejšie lebo takto sa len nahánam z roboty domov niečo navariť napiecť a potom niečo ist na domček porobiť a potom zas do roboty, nestíham sa ani nudiť 🙂
@lilli251 dufam že sa podarí na ďalši mesiac 🙂
@karingalova jasnacka.... 🙂 drzim past..... mne Ty drz teraz, mam plodne dniky, nech sa vykluje 🙂
@karingalova mrzi ma,ze ti to teraz nevyslo. Taka som bola zvedava - normalne som mala stale mobil v ruke a kontrolovala,ci si uz nenapisala vysledok.
Ale ved aj snazenie je prijemna vec 😉 Moj drahy sa vcera potesil,ked som mu naordinovala snazenie kazdy druhy den 🙂 🙂
@typa no ja sa budem snažiť asi tak o dva týždne lebo drahý chodí na týždnovky a vidíme sa len v nedelu neskoro večer a to som rada ked si lahnem do postele a spím a on potom v pondelok skoro ráno odchádza do práce. takže nemáme ani čas na seba ☹
@karingalova skoda, ze nevyslo 😒 mne tiez povedali, ze sliznica nevyzera na tehotenstvo a predsa som bola🙂 ale mala som pozitivny test... drzim palce na buduci pokus 😉 🙂
Ahoj žienky, tak som mala trošku pauzu od koníka, lebo už to so mnou začínalo byť zlé 😀 ale dlho som to teda nevydržala a zas ma tu máte 😀 ale nič to je tu leto, ja pekne papkám femibion a snáď do konca leta si nájdem // šťastie 🙂
@karingalova čítala som do zadu ako mrška meškala a nakoniec to nevyšlo, ale nevadí, ešte šťastie, že každý mesiac sa dá začať odznovu, že? 😉
@janka9900 ahoj moja, ako sa máš? čo nové u teba? predstav si, ja ešte stále nemám výsledky z hematológie (teda už sú, ale ešte mi ich nepovedali 😠 😠 😠 ) keď som tam volala, chcela ma objednať až na 15 augusta po výsledky, no pochopíš to? krv mi brali 14 mája 😕 😕 urobila som cirkus a nakoniec ma prepísala na 25. 7. dva dni pred dovolenkou. Tak snáď bude všetko v poriadku a na dovolenke sa môžme pokúsiť zamiesiť 😀
@maryennn1 veru je to fajn že sa dá vždy začať odznova ale už som myslela že to víde 🙂

@karingalova hehe, tak to niecim uz zavana, siedmy den ... 🙂