icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

adka12
21. júl 2012

Baby mňa bolí celý človek, som unavená a to som sa pred hodinkou zobudila, sme si schrupli s malou 3 hodinky 😀 😀 😀
A podbruško a kríže stále pobolievajú 😒

typa
21. júl 2012

@adka12 ja som na tom rovnako. Spala som do 10-tej, cela dolamana som vstala a isla na nakup a zase som si lahla na 2 hodiny spat. Neviem,ci to nie je z toho pocasia... Teda aspon u mna to tehu urcite nie je 🙂

lilli251
21. júl 2012

@adka12 ja som mala dva dni po Tebe....tak snad budeme tehu obe, hehe...kedy sa ides testovat?

lilli251
21. júl 2012

@lencika2 aj ja 16teho, budeme spolu cakat, hihi

adka12
21. júl 2012

@lilli251
@lilli251 ja som testla dnes ráno, samozrejme nič, ale mám veľa testov a nedoškavosť je moja silná vlastnosť 😀 😀 😀
SKúsim opäť v stredu, lebo aj pri dcérke som už mala ducha na teste 23DC a bol citlivý na 25, teraz mám na 10, takže by mohol niečo ukázať.
Toto čakanie je hrozné 😠

lencika2
21. júl 2012

@lilli251 ja budem testovat o tyzden v sobotu, dufam ze to vydrzim dovtedy 😀

kukku
21. júl 2012

Ja by som mala mať podľa výpočtov plodné dni od 17.-23.7., možno mám tzv. ovulačné bolesti 🙂 (bolesti v podbrušku), doteraz som ani nevedela, že existujú aj také 🙂 .Tak dúfam, že sa nám to podarí 🙂 Držím nám všetkým palce 😉

lilli251
21. júl 2012

@adka12 veru aj ja som taka nedockava :D uvidime....takze kedy sa testujes? v stredu a to je 10 den po ovu, hej?

lilli251
21. júl 2012

@lencika2 to bude ktory den po ovu vlastne?

typa
21. júl 2012

@kukku aj ja mam vraj teraz plodne dni 🙂 Tak uvidime,ci z toho nieco bude. Aj ja som citala o tych ovu bolestiach. Ved ak za Ti to nezhorsuje,tak to snad bude ovulka 😉

lencika2
21. júl 2012

@lilli251 mal by to byt nejaky 10 az 11 den po ovulacii, kedze som ju mala asi tak 17 az 18teho jula a prave som objavila jemne spinenie na nohavickach a to mam vyse tyzdna pred menstruaciou a mavam pravidelnu menstruaciu, takze je to dufam dobre znamenie, nechajme sa prekvapit 😉

lilli251
22. júl 2012

@lencika2 no jasne, to je dobre znamenie....mas grafik na ff? ci nemeras si teplotu?

zuzik1983
22. júl 2012

@adka12
@lilli251
@lencika2
tak vam vsetkym drzim palce, nech to dobre dopadne 🙂
mne od dnes zacinaju plodne dni, tak ideme na to, hadam to uz tento mesiac vyjde

erika26277
22. júl 2012

Čaute baby, čo nového......,mi sme už po dovolenke, včera se prišli......a tá mrcha jedna prišla presne na deň 16.7., takže nevyšlo to .......ale nevadí, od včera mám plodné dni a pacujeme, pracujeme......ako sa len dá...... už sa snažím na to nemyslieť, nič nerátať.......lebo práve keď človek moc očakáva, nevychádza mu to......tak Vám prajem tiež úspešné snažilkovanie....... 😵 😵 😵

lencika2
22. júl 2012

dakujem @zuzik1983 🙂 bolo by to super, kebyze sa to podarilo na prvy krat 😀

lencika2
22. júl 2012

@lilli251 nie nemeram si teplotu, pretoze chodim do prace kazdy den inak v noci, rano, vecer tak sa to neda, ale to spienenie mam aj dnes aj pobolievanie podbruska tak dufajme 🙂

lilli251
22. júl 2012

@zuzik1983 diky, aj tebe drzim past

palinkova87
22. júl 2012

ahojte baby tak aj my sa snažíme od tohto mesiaca počat babatko.. modlíme sa za dievčatko,ale ked bude aj do tretice chlapec tak nevadí.. 🙂))))) 😀 už máme aj mená vybrate 😀

janus24
23. júl 2012

dobre ránko snažilky 🙂 mrška dorazila presne na deň v nedeľu až som bola prekvapená lebo zvyčajne mešká , teraz už len ju rýchlo prečkať a hor sa do snaženia. 13.8. ideme na dovolenku už sa ták teším, potrebujem už vypadnúť z toho denného stereotypu, už som veľmi nervózna a sama cítim že to nie som ja. Nechala som sa prehovoriť na 11 dní a teraz sa už aj teším a odratávam dni ako malá 🙂

alka127
autor
23. júl 2012

@janus24 Ahoj....a kam idete na dovolenku? na dovolenke sa vam hadam zadarí, tam ma clovek klud a nemusi na nic mysliet, budem držať prštek🙂
my zatial nic nove, buduci pondelok bude konecne ordinovať GYN tak sa k nej chystám na prehliadku, dufam, že bude všetko v poriadku🙂

kukku
23. júl 2012

Dobré ránko 🙂 Aj my ideme na dovolenku budúci pondelok, vrátime sa v nedeľu a vtedy by som mala dostať aj menštruáciu, tak dúfam, že sa z dovolenky vrátime s dobrou správou 😀

janus24
23. júl 2012

@alka127 Ďakujem , ideme so Španielska - Andalúzia , ale plodne dni my vychádzajú pred dovolenkou tak verím že sa nám zadarí a na dovolenke nebudem musieť riešiť mršku, tak hlavne aby bolo u GYN všetko ok .

karingalova
23. júl 2012

@kukku ahoj a kde idete na dovolenku? ja mám dovolenku od 17augusta to už hádam budem v novom domčeku oddychovať. už som 5den v robote od rána do včera nevládzem na maximum potrebujem oddych som v jednom kolotoči ani doma nezastavím 🙂

lencika2
23. júl 2012

Ahojte baby, tak aj ja sa k vam pridam s temou dovolenka 😉 aj my ideme 18teho augusta na dovolenku, takze ak nie tento mesiac tak snad na tych dovolenkach sa nam to vsetkym podari a bude to prekrasne ukoncenie leta 😀

kukku
23. júl 2012

@karingalova
@lencika2
My ideme na Balaton na týždeň, už sa neviem dočkať 🙂
Karin, nezávidím Ti, my sme pred rokom dokončili prestavbu a prístavbu domu (kde sme už konenče len my traja), tak viem čo obnáša ten cirkus okolo toho 😝
17. augusta bude môj synček oslavovať 7. narodeniny, tak na Vás budem myslieť 😀 A kam pôjdete vy?

drnduliak
23. júl 2012

my sme si tento rok naplanovali dovolenky nejako nestastne, lebo na oboch mam mat kramy 😅 tak uz len dufat, ze proste nepridu...ved robit si tehotensky test niekde v juznych destinaciach moze byt celkom romanticke, ale zo zasady ziadny z domu, ak bude potrebne, hadam zozenieme aj na mieste 😅

alka127
autor
24. júl 2012

@karingalova
@janus24
@kukku Tak príjemné dovolenky dievčatá🙂my tento rok nejdeme nikam koli šteniatkam🙂

kukku
24. júl 2012

@alka127 Ďakujem a dúfam, že o rok už budeš mať iné "bábätkovské starosti" 😀

lencika2
24. júl 2012

@kukku my momentalne zijeme vo Velkej Britanii, takze toho 18teho ideme konecne DOMOV na Slovensko 😀 to je pre nas ta najkrajsia dovolenka, byt s nasimi rodinami a uzit si leto 😉

lencika2
24. júl 2012

@adka12 no co testla si sa uz odvtedy?Ja som mala ovulku den po tebe ale este som sa nie 😝