Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
Ja by som mala mať podľa výpočtov plodné dni od 17.-23.7., možno mám tzv. ovulačné bolesti 🙂 (bolesti v podbrušku), doteraz som ani nevedela, že existujú aj také 🙂 .Tak dúfam, že sa nám to podarí 🙂 Držím nám všetkým palce 😉
@lilli251 mal by to byt nejaky 10 az 11 den po ovulacii, kedze som ju mala asi tak 17 az 18teho jula a prave som objavila jemne spinenie na nohavickach a to mam vyse tyzdna pred menstruaciou a mavam pravidelnu menstruaciu, takze je to dufam dobre znamenie, nechajme sa prekvapit 😉
Čaute baby, čo nového......,mi sme už po dovolenke, včera se prišli......a tá mrcha jedna prišla presne na deň 16.7., takže nevyšlo to .......ale nevadí, od včera mám plodné dni a pacujeme, pracujeme......ako sa len dá...... už sa snažím na to nemyslieť, nič nerátať.......lebo práve keď človek moc očakáva, nevychádza mu to......tak Vám prajem tiež úspešné snažilkovanie....... 😵 😵 😵
ahojte baby tak aj my sa snažíme od tohto mesiaca počat babatko.. modlíme sa za dievčatko,ale ked bude aj do tretice chlapec tak nevadí.. 🙂))))) 😀 už máme aj mená vybrate 😀
dobre ránko snažilky 🙂 mrška dorazila presne na deň v nedeľu až som bola prekvapená lebo zvyčajne mešká , teraz už len ju rýchlo prečkať a hor sa do snaženia. 13.8. ideme na dovolenku už sa ták teším, potrebujem už vypadnúť z toho denného stereotypu, už som veľmi nervózna a sama cítim že to nie som ja. Nechala som sa prehovoriť na 11 dní a teraz sa už aj teším a odratávam dni ako malá 🙂
Dobré ránko 🙂 Aj my ideme na dovolenku budúci pondelok, vrátime sa v nedeľu a vtedy by som mala dostať aj menštruáciu, tak dúfam, že sa z dovolenky vrátime s dobrou správou 😀
@kukku ahoj a kde idete na dovolenku? ja mám dovolenku od 17augusta to už hádam budem v novom domčeku oddychovať. už som 5den v robote od rána do včera nevládzem na maximum potrebujem oddych som v jednom kolotoči ani doma nezastavím 🙂
Ahojte baby, tak aj ja sa k vam pridam s temou dovolenka 😉 aj my ideme 18teho augusta na dovolenku, takze ak nie tento mesiac tak snad na tych dovolenkach sa nam to vsetkym podari a bude to prekrasne ukoncenie leta 😀
@karingalova
@lencika2
My ideme na Balaton na týždeň, už sa neviem dočkať 🙂
Karin, nezávidím Ti, my sme pred rokom dokončili prestavbu a prístavbu domu (kde sme už konenče len my traja), tak viem čo obnáša ten cirkus okolo toho 😝
17. augusta bude môj synček oslavovať 7. narodeniny, tak na Vás budem myslieť 😀 A kam pôjdete vy?
my sme si tento rok naplanovali dovolenky nejako nestastne, lebo na oboch mam mat kramy 😅 tak uz len dufat, ze proste nepridu...ved robit si tehotensky test niekde v juznych destinaciach moze byt celkom romanticke, ale zo zasady ziadny z domu, ak bude potrebne, hadam zozenieme aj na mieste 😅
@karingalova
@janus24
@kukku Tak príjemné dovolenky dievčatá🙂my tento rok nejdeme nikam koli šteniatkam🙂

Baby mňa bolí celý človek, som unavená a to som sa pred hodinkou zobudila, sme si schrupli s malou 3 hodinky 😀 😀 😀
A podbruško a kríže stále pobolievajú 😒