icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

lilli251
24. júl 2012

@adka12 no veru adka...testla?

lilli251
24. júl 2012

@lencika2 lenik, Ty sa kedy budes? cez vikend?

lencika2
24. júl 2012

@lilli251 ano az cez vikend, chcem testnut na rannom moci a tento tyzden robim nocne takze az v sobotu a ty???????

vive
24. júl 2012

Ahojte baby, pripajam sa aj ja k vam. Velmi ma Modry konik chytil z,a srdce,najprv zsom sa v januari zaregistrovala na portal Mojasvadba.sk, tiez som tam nasla vela uzitocneho, potome mi kamoska odporucila MK, snazia sa o babo. Velmi sa mi tu medzi vami paci, som tu teraz kazdy den niekedy aj par krat denne :, -) Na Vianoce ma moj priatel milo a necakane prekvapile zasnubnym prstienkom, teranz v Septembri budeme e kocky mat svadbu. O babatku sa uz dlhsie bavie, asi od januara,momentalne sme spolu na dovolenke, a uz sme sa vcera aj pokusili o babo 🙂 mam teraz plodne dni, tak uvidime ci z toho 😉 velmi si babo prajeme, najprv sme chceli zacat snazilkovat az po svadbe, no ale ved uvidime ako to pojde... HAK uz neberiem asi rok, nerobila mi uz potom dobre a cyklus som mala aj tak nepravidelny, navyse bolesti v pofbrusku s sem tam spinenie... Tak som to vysadila. Mala som aj zapaly a cysty, a v mojom okoli tiez poznam viacere pripady, kedy bol problem otehotniet aj niekolko rokov, moja teta dokonca az po 10.rookoch...a uz maju d krasne deticky. Drzim vam palc :-e vsetk 🤐

lencika2
24. júl 2012

@vive aj my tebe drzime palceky 😉

alka127
autor
24. júl 2012

@vive vítam ťa medzi nami🙂držím pršteky nech sa vám čím skor zadarí a nech sa aj svadbička vydarí🙂a kedy v septembri?my budeme mat 5.9 už 3roky, čo sme manželia🙂

lilli251
24. júl 2012

@lencika2 ja veru neviem...mam dostat az druheho, to je az ten dalsi tyzden.... tak neviem...mozno tie nevydrzim cez vikend 🙂

lilli251
24. júl 2012

@vive takze drzim palceky🙂

janus24
25. júl 2012

@alka127 Ďakujem, je to naša prvá dovolenka tak verím že si ju užijeme 🙂

kukku
25. júl 2012

Aj my sme mali svadbu v septembri, 8.9. - teraz budeme mať už 11. výročie 🙂

typa
25. júl 2012

Baby, mavate aj po ovulke tlaky v podbrusku? Ja som amla ovulku v pondelok - asi a stale mam nafuknute brucho a tlak v podbrusku. Podla hlienu by uz malo byt po, lebo je ovela hustejsi ako predtym. 😖

maryennn1
25. júl 2012

Ćao kočky tak konečne mám po všetkých tých vyšetreniach- endokrinológia na jednotku, všetky hodnoty v norme- pracuje tak ako má 🙂 no a hematológia dopadla tiež dobre. všetko je v poriadku iba treba chodiť každý rok na kontrolu homocysteínu, či je v norme, ešte mi v októbri budú robiť testy na lepivé doštičky počuli ste už o tom? Inak všetko OK a vraj sa môžme oficoš začať snažiť hurááááááááááááááá tak už len skončí mrchaňa a začneme hneď na dovolenke 😀 😀 😀

alka127
autor
25. júl 2012

@maryennn1 Tak super a šup do snažilkovania🙂A kam sa chystáte na dovolenku?

maryennn1
25. júl 2012

@alka127 ideme do Bulharska taká klasická destinácia 🙂 ale hlavne finančne dostupná a my sa už teraz veľmi tešíme 🙂

lencika2
25. júl 2012

@lilli251 ja mam dostat v nedelu tak v sobotu je to akurat 😀

lencika2
25. júl 2012

@typa ja mam tento mesiac presne to iste co ty, nezvykla som mavat take nafuknute brucho a tlaky aj po ovulke, len dufam si to nenahovaram a neprinasam sama 😝

typa
25. júl 2012

@lencika2 ja len neviem, ci je to sposobene tym, ze som vysadila HAK a telo sa este spamatava. Lebo sa mi zda prilis skoro, aby sa nieco dialo. Mam aj take jemne spinenie, ale zatial sa na to velmi nezameriavam. Niekedy zeny mavaju take nafuknute brucho aj par dni povac ovulky. Nebola by som proti, keby sa nieco podarilo, ale pokial mi nebude meskat ,tak tomu este velke nadeje nedavam. 🙂
A Tebe sa inak ako dari. Mas pocit, ze by to mohlo byt ono? 😉

lencika2
25. júl 2012

@typa no ja som asi tak tyzden po ovulke a stale mam nafuknute brucho a mala som aj take hendaste spinenie 4 dni po ovulke a bolesti tiez ale neviem no bola by som stastna kebyze to je tym ale tak ratam aj s tym ze to nie je teho 😔 cez vikend mam dostat mrsku tak vtedy si aj spravim test a uvdime 😵 ja ked som vysadila HAK tak mesiac dva skoro nic iba ze sa mi posunula mrska o tyzden ale potom to bol horor, som bola vyhadazana na dekolte, na chrbte, na tvari, lupiny sa mi objavili vo vlasoch no hroza som nevedela co to je ale sme zistili ze sa telo cisti a kazdy to znasa inak a ja som dost hakliva takze vsetky zmeny zle znasam ale po dalsich 3mesiacoch sa to upravilo a uz je dobre 🙂

lencika2
25. júl 2012

@lilli251 ty si mala kedy presne ovulku?Ked ja 17-18 ci skor?Tak ja si myslim ze mozes aj ty cez vikend kedze vela kociek sa testlo uz 8 DPO a malo uz ducha a ja budem mat vtedy 11 DPO tak by z toho uz mohlo nieco byt 🙂

lilli251
25. júl 2012

@lencika2 ovu som mala 18teho...ale ja mam cyklus 33,34 dni...takze ja budem mat v nedelu 11ty...a to si myslim ze mi este aj keby nieco bolo, neukaze..neviem...mozno vsak nevydrzim :D

typa
26. júl 2012

@lencika2 mozem sa Ta spytat na to spinenie,co si spominala? Uz Ti to prestalo? Ja mam uz druhy den take ultra slabe spinenie. Snad to nebude nic zle :-! Ale ak mi zacne menzes,tak pojdem na gyndu a poviem to dokimu..

lencika2
26. júl 2012

@typa to spinenie som mala najprv vecer a potom 2dni take uplne slabo hnede spinenie a potom to prestalo,to bolo uz pred tyzdnom a teraz mam 3dni do mrsky a vsetko v poriadku zatial,len brucho mam ako balon tak uvidime 🙂

janka9900
26. júl 2012

@lencika2 @typa baby, to spinenie by mohlo byt znakom uhniezdovania 🙂 drzim palce, nech sa zaryju hlbokooo 😉

vive
26. júl 2012

@lencika2 Ahoooj, dakujem !! 🙂

vive
26. júl 2012

@lencika2 Dakujem velmi pekneeee 🙂

vive
26. júl 2012

@alka127 Ahoj, dakujem, aj ja vam drzim.palee aby vm to vslo ako si p 9.prajete 🙂 a svadbu budemmat 8.9. 2012, uz o jj

vive
26. júl 2012

@lencika2 Podobny problem mam aj ja, nafuknute brucho a aj neprijemny vytok....

adka12
27. júl 2012

čaute baby, ráno som sa testla a ništ 😢 😢 😢 MS by som mala dostať 30-31.7.

janus24
27. júl 2012

@adka12 škoooda ☹ ale keď nie teraz tak sa zadarí nabudúce 😉

janus24
27. júl 2012

ja som tiež trošku sklamaná, tešila som sa že môj manželík ma voľno akurát cez plodné dni a on mi včera zahlásil že zastupuje tak ťahá celý týždeň a chodí domov v noci tak uvidíme, či mu na mňa zostane ešte troška energie 🙂