Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
Baby chcem sa spytat, ked na ovu teste ukazu dve ciarky tak kedy sa mame tutu mutu s mangelom? Kedy je to najistejsie a najtrefnejsie? Mate s tym skusenosti? Poradte prosim 🙂))))
@burelka Ahoj, tak presne tak ako my. Tiez sme uz zacali nechavat tomu volny priebeh. HAK uz neberiem cca rok. Ked sa zadari budeme sa velmi tesit!!! Aj vam prajem vela lasky, porozumenia a krasnych spolocnych chvil na ceste zivotom. Nech vam ten den svadby vyjde podla vasich predstav a nech sa babatko
podari 🙂 daj vediet...
baby tak ja som si utorok vecer robila test ale 20mlU a bol tam duch aj doteraz tam je slaba ciarka uz som sa zacala tesit a dnes po skonceni ,,mrsky,, lebo som mala len par dni iba spinenie som dostala silne bolesti ako ked dostavam menzes a aj krv na toaletnom papieri som sa zlakla ze co to a urobila som si hned test a uz tam nic nebolo 😢 citala som clanky a vela bab o tom pise ze je to mikropotrat, ze je to normalne a caste,ze sa vajicko neuhniezdilo hlboko a vislo teraz von...neviem co si mam o tom teraz mysliet,nemozem ist ani k doktorovi,musim pockat kym uz pridem na SK ale dost ma to rozhodilo,ze sa toto stalo ☹
@lencika2 ja by som Ti Lenka rada poradila, ale nemam s tym skusenost. Ale moze to byt ten micropotrat. tiez som ciatala, ze mnoho zien to ani nezaregistruje. Najlepsie by bolo, aby si isla k dokymu. Nemas tam v UK ziadneho? Zaroven to mohla byt len nejaka zvyskova krv. Skus si urobit este test rano - teda ak nebudes krvacat. 😖
@lencika2 Drž se, vím, že se to snadno říká, ale mikropotrat znamená, že oplozené vajíčko by se nebylo bylo vyvíjelo správně-někde nastala chyba-a příroda si to takhle vyřeší za nás-říká se, že na začátku těhu je to-buď všechno nebo nic. Zajdi co nejdříve k Dr., chce to UZ, aby se vědělo, jestli náhodou něco v děloze nezůstalo, ale většinou tomu tak nebývá. Spousta žen odmenstruuje a ani neví, že se jednalo o mikropotrat. Těš se na další snažení, příště to vyjde!!!
Holky, tak já se k vám oficiálně přidávám 🙂 doteď jsem si vás jen četla...
Máme za sebou první měsíc snažení a dneska přišla mrcha 🙂 věděla jsem, že přijde, protože jsme to zkoušeli jen tak od boku a vzhledem k mým nevyzpytatelným cyklům, které trvají někdy 35, někdy 47 dní, bych byla tedy hodně mile překvapena, kdyby se povedlo...navíc pořád kojím, takže kdo ví, jestli vůbec ovuluju a kdy...tak si říkám, že si asi tento měsíc koupím ovu testy a vyzkouším je...
🙂 jééé, děkuju za přivítání a za milá slova...pořád jsem tady byla tak nějak natajňačku, ale včera se mi o mimču i zdálo, tak jsem si říkala, ty jo, musíš o tom s někým pokecat nebo ti hrábne :D
Chi chi, dobrá náhoda s tím datem 🙂 Johance se na svět vůebc nechtělo, měla se narodit 19., ale vyvolávali mi ji až 28 a teprve 29. se uráčila... 🙂
@typa
@alka127
@elzu
dakujem baby...ani ja som o tom nikdy nepocula ale co som citala dnes tak takto konci 35% tehotenstiev a ani o tom zena nevie,kym si nerobi testy takto skoro ako my 😒 dnes som bola cely den v robote ale horsie mi este asi nebolo 😒 strasne som bola smutna, lebo som citila, ze som tehotna a mala som tolko priznakov a podarilo sa to hned na prvy krat....aj ked taktko to skoncilo 😢 vislo zo mna uz asi uplne vsetko aj bolesti prestali aj krv...Ale hlavu hore, stavaju sa aj ovela horsie veci, ked sa to uz malo stat, tak nastastie takto skoro,ze sme o mimine ani nevedeli...
@lilli251 gratulujeeeeeeem teším sa s tebov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@adka12 gratulujem 🙂 🙂 🙂

@adka12 aj mneeee...superky gratulujem, kedy mas termin??? ja 6.4. zatim 🙂