Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
Začala som skúšať ovu testy - 11DC nič, včera 12 DC jemnulinka čiarka tak netrpezlivo čakam či bude silnieť.
@karingalova dakujem, neboj ani sa nenazdas a budes cakat s nami 🙂
Baby ja uz mam asi 5 dni slabulinku druhu ciarku na ovu teste, je to normalne, dufam, ze bude silniet, podl avypoctu by som mala mat ovulku cez vikend a ciarka stale slabucka :(
@lilli251 to dufam,že čoskoro budem aj v tužobnom očakávaní za chvílu mám dovolenku aj priatel tak budeme tuho pracovať 🙂
@lencika2 Nic si z toho nerob, ja som sa docitala nasledovne:
Až 50% všetkých úspešných oplodnení konči potratom, 80% žien však v čase potratenia tehotenstva ani nevie, že sú tehotné. Uvedomujú si len zmeškanú alebo o niečo silnejšiu menštruáciu.
Zarodok sa neuhniezdi, pretoze nie je zdravy a niekde bol problem - tvoje telo najlepsie vie, preco ho neprijalo a aj ked ti to je velmi luto, mala by si to brat tak, ze to chore bolo z tela vypudene, aby dalo priestor zdravemu.
drzim palce, treba sa dalej pokusat a urcite to vyjde 🙂
@palinkova87 supeeeeeeeeeeeeeer 😀 gratulujem🙂
@alka127 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakujem.. ešte neviem uverit
@palinkova87 🙂ako dlho ti meškajú kamoši?
@alka127 dneska som mala dostat 😀
@palinkova87 aha, tak si vyskúšala a super🙂velmi sa teším s tebou a verím, že zachvíľu nás bude viac🙂a dufam, že nás budes informovať o tehulkovaní🙂
@alka127 však sme tu nie?? tato temá je o tom.. budeme stále písat.. neni o čom 🙂)))))))))
Ahojte 🙂 mám na vás dotaz-alchemilka se pije od prvního dne cyklu do ovulace? Nevíte někdo, prosím, prosím? 🙂
@palinkova87 Gratuluju k čárečkám! 🙂 kéž jste zdraví a jde vše nadále tak, jak má!!!
@elzu to si prajem aj ja..
@palinkova87 jeeej gratulujem, prajem bezproblemove tehotenstvo, inak vzdy obdivujem mamicky ktore maju deticky skoro po sebe, ja by som to nezvlaaadla. preto este nemame druhe 😀 ste planovali? 🙂
inak aj my sa zaciname snazit tento mesiac, tak som zvedava ako to pojde 🙂
@blondiee83 dakujem pekne za povzbudenie...uz som na tom lepsie, vkuse o tom premyslam, ale tak beriem to tak, ze stane sa co sa ma stat,budeme sa snazit nadalej a verit ze to uz dobre dopadne 🙂
@palinkova87 gratulujeeem 🙂 ale sa to tu pekne rozbieha 😵
@janka9900 no dakujem.. robila som si ešte jeden pred hodinou.. bo som tomu nevedela uverit.. no a zase dve krásne čiarky.. asi by druhy neklamal, či? 😅
@palinkova87 isto neklamu 😀
@palinkova87 gratulujem 😉
@elzu ano, presne tak sa pije, aspon ja ju tak pijem, lebo som to niekde citala
@janka9900 Povzdbudivá slova! 🙂 doufám, doufám, že už nebudu mít tak sáhodlouhé cykly (mimochodem kamarádce prý hodně upravil cyklus Femibion 800) ... Ale uvidím, nejdříve zkusím tu alchemillku...byla jsem vždy za to moc do ničeho nezasahovat, že si tělo poradí samo...ale od porodu a co kojím by to asi chtělo trošku srovnat a popostrčit 🙂
ahojte babenky tak včera sme zapracovali mám plodné dni tak dufam,že nepríde tento mesiac mrška a budem sa čoskoro tešiť s vami 🙂 🙂 🙂
@karingalova drzim vam palce. Mne by mala ms zacat zajtra. Tak som zvedava..=-O Ale skor si myslim,ze sa dostavi. Necitim na sebe nijake priznaky :-\ Ale ma to zase pozitivum, budeme sa dalej snazilkovat 🙂
ja mam dostat mrsku v stredu, tak uvidime, ked sa aj nezadari, tak pokracujeme dalej 😉

@lencika2 to mi je ľúto, čakáme na každý naznak a potom toto, tak nech sa už takéto veci nedejú a nech sa začne len dariť 🙂