icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

lilli251
1. aug 2012

@adka12 aj mneeee...superky gratulujem, kedy mas termin??? ja 6.4. zatim 🙂

adka12
1. aug 2012

@lilli251 ja 9.4. 🙂
a kedy ideš k doktorovi?

lilli251
1. aug 2012

@adka12 bola som dnes...dnes mam aj take spinenie, bo som vlastne teraz mala dostat...tak dufam ze to pri spineni aj ostane...tak neviem ci je to z toho ze som mala dostat alebo ze mi to tam posramotila, bo mi aj cytologiu robila

adka12
1. aug 2012

@lilli251 a čo ti povedala?

lilli251
1. aug 2012

@adka12 dostala som aj preukaz co ma dost soklo...a nic mi take...ze tam nie je este vidiet, za dva tyzdne mi spravi aj foto..a setrit sa a bla bla..🙂a Ty si uz bola?

adka12
1. aug 2012

@lilli251 ja som nebola u doktora a neviem kedy sa tam dostanem, lebo o týžden v sobotu idem preč a prídem až ked budem 9tt

6lenka64
1. aug 2012

@burelka No mne dnes ukazali dve ciarky na ovu teste tak ideme zajtra nato, uvidime o dva tyzdne, dufam, ze to uz nebudem dookola opakovat niekolko krat a vide to 🙂

6lenka64
1. aug 2012

Baby chcem sa spytat, ked na ovu teste ukazu dve ciarky tak kedy sa mame tutu mutu s mangelom? Kedy je to najistejsie a najtrefnejsie? Mate s tym skusenosti? Poradte prosim 🙂))))

lilli251
1. aug 2012

@adka12 a nechces to stihnut este do toho odchodu?

lilli251
1. aug 2012

@6lenka64 ovulacia nastava od 12 do 48 hodin po pozitivnom teste...my sme keksikovali rano a pozitivny test som si robila poobede, takze bicikovce si pockali a zautocili na druhy den, kedze som tehu 🙂))))) ale najvacsia pravdepodobnost je vraj za tych 12 az 48 hodin...

6lenka64
1. aug 2012

@lilli251 No este nebol tak pozitivny, zajtra skusim zas a ked bude ciarka tmavsia tak idemem na to, super tak vam to krasne vyslo, aky test si pouzivala?

6lenka64
1. aug 2012

@6lenka64 Nam sa ani rano neda, mame 2 rocnu dcerku a ta spinka medzi nami, to by mala sok keby sa na to zobudila 🙂))))

vive
1. aug 2012

@burelka Ahoj, tak presne tak ako my. Tiez sme uz zacali nechavat tomu volny priebeh. HAK uz neberiem cca rok. Ked sa zadari budeme sa velmi tesit!!! Aj vam prajem vela lasky, porozumenia a krasnych spolocnych chvil na ceste zivotom. Nech vam ten den svadby vyjde podla vasich predstav a nech sa babatko
podari 🙂 daj vediet...

vive
1. aug 2012

@lilli251 Blahozelaaaaaaaam, nech si zdrava aj to malicke hlavne !!! Aj si mala nejake priznaky ci tusenie ? 🙂

lilli251
1. aug 2012

@6lenka64 ovu test?? juj veru neviem, bolo ich tam pat a boli v takej oranzovo zltej krabicke 🙂 a stali nieco cez pat evri

lilli251
1. aug 2012

@vive minuly mesiac vsetky priznaky, teraz skoro ziadny...iba to ze sa mi zlomilo pat gelovych nechtov....a ja robim gelove a zaital som mala skusenost ze jednej kocke sa tiez ked otehotnela lamali prvy a treti semester a druhej zase drzali cely cas..

vive
1. aug 2012

@lilli251 Zaujimave pozorovania 🙂 Aj si mala bolesti bruska a bolo ti zle od zaludku ?

lilli251
1. aug 2012

@vive nie, zle od zaludku zatim vobec, a bolesti brucha, hej predvcerom prvykrat, skor take tlaky, dnes aj spinenie, lebo som mala dostat, takze dnes ma bolelo brucho presne ako v prvy den ms

alka127
autor
2. aug 2012

@lilli251 Aj ja ked som cakala Samka som mala geláče a kamoška mi urobila nove a vydržali mi 2dni, potom začali odpadávať, resp. ako nálepky som ich sama mohla dať dole a to sa mi predtým nestalo🙂

lilli251
2. aug 2012

@alka127 sranda...ako maju tie hormony na to vplyv a na niekoho vobec...no ja si neviem predstavit ze by som nechty nemala...mam kratasky, ale aspon mam..:D tak dufam, ze mi to aspon ako tak bude drzat, vsak robim doma, tak si ked tak nastastie mozem hned dorobit..:D

lencika2
2. aug 2012

baby tak ja som si utorok vecer robila test ale 20mlU a bol tam duch aj doteraz tam je slaba ciarka uz som sa zacala tesit a dnes po skonceni ,,mrsky,, lebo som mala len par dni iba spinenie som dostala silne bolesti ako ked dostavam menzes a aj krv na toaletnom papieri som sa zlakla ze co to a urobila som si hned test a uz tam nic nebolo 😢 citala som clanky a vela bab o tom pise ze je to mikropotrat, ze je to normalne a caste,ze sa vajicko neuhniezdilo hlboko a vislo teraz von...neviem co si mam o tom teraz mysliet,nemozem ist ani k doktorovi,musim pockat kym uz pridem na SK ale dost ma to rozhodilo,ze sa toto stalo ☹

typa
2. aug 2012

@lencika2 ja by som Ti Lenka rada poradila, ale nemam s tym skusenost. Ale moze to byt ten micropotrat. tiez som ciatala, ze mnoho zien to ani nezaregistruje. Najlepsie by bolo, aby si isla k dokymu. Nemas tam v UK ziadneho? Zaroven to mohla byt len nejaka zvyskova krv. Skus si urobit este test rano - teda ak nebudes krvacat. 😖

alka127
autor
2. aug 2012

@lencika2 fuuu, tak to mi je luto☹nikdy som o tom nepocula, takže ti ani neviem poradiť☹ako píše typa bolo by najlepšie ist k Dr...ale neboj isto bude všetko v poriadku...ak to nevyslo teraz, neboj víde nabuduce, som s tebou, aj ked len virtuálne

elzu
2. aug 2012

@lencika2 Drž se, vím, že se to snadno říká, ale mikropotrat znamená, že oplozené vajíčko by se nebylo bylo vyvíjelo správně-někde nastala chyba-a příroda si to takhle vyřeší za nás-říká se, že na začátku těhu je to-buď všechno nebo nic. Zajdi co nejdříve k Dr., chce to UZ, aby se vědělo, jestli náhodou něco v děloze nezůstalo, ale většinou tomu tak nebývá. Spousta žen odmenstruuje a ani neví, že se jednalo o mikropotrat. Těš se na další snažení, příště to vyjde!!!

elzu
2. aug 2012

Holky, tak já se k vám oficiálně přidávám 🙂 doteď jsem si vás jen četla...
Máme za sebou první měsíc snažení a dneska přišla mrcha 🙂 věděla jsem, že přijde, protože jsme to zkoušeli jen tak od boku a vzhledem k mým nevyzpytatelným cyklům, které trvají někdy 35, někdy 47 dní, bych byla tedy hodně mile překvapena, kdyby se povedlo...navíc pořád kojím, takže kdo ví, jestli vůbec ovuluju a kdy...tak si říkám, že si asi tento měsíc koupím ovu testy a vyzkouším je...

alka127
autor
2. aug 2012

@elzu Pekne ťa vítam medzi nami🙂ženské telo je nevyspytateľné, takže nikdy nevieš kedy sa zadarí🙂Držím pršteky nech je to čím skôr🙂Mimochodom tvoja dcérka sa narodila v ten istý den ako ja 29.1., len ja o nejakých pár rôčkov skôr 😀

elzu
2. aug 2012

🙂 jééé, děkuju za přivítání a za milá slova...pořád jsem tady byla tak nějak natajňačku, ale včera se mi o mimču i zdálo, tak jsem si říkala, ty jo, musíš o tom s někým pokecat nebo ti hrábne :D
Chi chi, dobrá náhoda s tím datem 🙂 Johance se na svět vůebc nechtělo, měla se narodit 19., ale vyvolávali mi ji až 28 a teprve 29. se uráčila... 🙂

lencika2
2. aug 2012

@typa
@alka127
@elzu
dakujem baby...ani ja som o tom nikdy nepocula ale co som citala dnes tak takto konci 35% tehotenstiev a ani o tom zena nevie,kym si nerobi testy takto skoro ako my 😒 dnes som bola cely den v robote ale horsie mi este asi nebolo 😒 strasne som bola smutna, lebo som citila, ze som tehotna a mala som tolko priznakov a podarilo sa to hned na prvy krat....aj ked taktko to skoncilo 😢 vislo zo mna uz asi uplne vsetko aj bolesti prestali aj krv...Ale hlavu hore, stavaju sa aj ovela horsie veci, ked sa to uz malo stat, tak nastastie takto skoro,ze sme o mimine ani nevedeli...

karingalova
3. aug 2012

@lilli251 gratulujeeeeeeem teším sa s tebov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

karingalova
3. aug 2012

@adka12 gratulujem 🙂 🙂 🙂