Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
no ale v tejto teme je priam epidemia ked to tak citam..🙂))
@yokralovnayo GRATULUJEM 🙂
Minulý týždeň som kúpila ovulačné testy, tak som zvedavá, či to pomôže. Prvý mesiac snažilkovania nevyšiel, tak dúfam, že sa nám to teraz podarí, aj ja by som chcela májové bábo 🙂
no baby ja mam na toho mojho muza hadam alergiu...tak rada by som si to uzivala bez ochrany, ale ja hned musim chytit kvasinky alebo sa ozvu mocove cesty... 😠
@kukku ďakujem 😵 😵
@drnduliak ja som sa lem preto pytala,lebo ja som mala podobny problem a nakonic dal doky nieco aj pre mojho xlapa a odvtedy som nemala ziaden problem. Vdaka Bohu. A u mojho manzela sa to taktiez neprejavilo,ale muselo to tam niekde byt.. Ale kazda sme ina...to nase ph - ani tak dobre,ani tak😖
@burelka Ahoj,tak ako po 1.dni v praci? To dlhe a silnejsie krvacanie mohli aj liemy sposobit.Nebola si chora alebo nemala si nasadene antibiotika? A mozno aj stres a zmena prostredia to mohli sposobit...Ja som si kupila ovu testy...ale zatial negativne, dva som si spravila... Teraz pockam,po svadbe budeme opat pokracovat v snazeni 🙂 Od dnes mam doma od buducej svokry Femibium 800,zacnem od zajtra brat,tak som zvedava ako to bude prebiehat... Prajem vsetkym vela stastia, lasky a krasnych chvil!!! 🙂)) a ozvi sa co nove u teba 😉
@vive ahoj, no tazko, tazko bolo 1. den po dovo, ale prezila som a uz som v realite 🙂 no mala som minuly mesiac asi 2 dni nejaku crevnu vyrozu a zjedla som par tabletiek od teploty lebo som mala vysoku... tak neviem ci to moze byt tym alebo co. Ja ten femibion 800 beriem uz asi 3 mesiace, pre istotu 🙂 ze to vraj par mesiacov pred planovanym otehotnenim sa moze brat. a tie ovu testy este zatial nechcem riesit. Proste zatial to robime len tak hlava nehlava 😅 a ak by sa to ujalo tak super ak nie tak este nestresujem... ak uz nejakych par mesiacov po svadbe by sa nezadarilo zacnem to brat vaznejsie a skusat to nejak "planovat"
tak drzim palce aj so svadbou aj s mimcom 🙂
@alka127 gratulujem nech všetko dobre dopadne 🙂)))
@typa no ja som hrozna v tomto, kvasinky su pomaly mojim kazdomesacnym spolocnikom a teraz do toho aj tie mocove cesty, v zime som prekonala jeden skaredy zapal, ale teraz to zatial drzim na uzde s brusnicami a je mi lepsie...ale nieco na tom asi bude, lebo ked sme pouzivali kondom, nikdy mi nic nebolo a ked bez, hned nejaka pliaga... 😠 proste pre mna je tusim kondom otazka zivota a smrti...len to babo s kondomom asi tazko poriesime 😅 ...
@drnduliak citam ,ze mas problemi s mocov.cestami ..tak to bol aj moj problem asi preto som dlho nemohla otehotniet,ale zistili mi ueroplazmu bakteria 🙄 hnusoba brali sme lieky s manzelom a asi o mesiac som ostala tehu 🙂 asi treba manzela tiez preliecit ked sa ti opakuju zapali ,lebo ja som mala toto iste 🙂 🙂
@kukku ako tie testy ovulacne ? lebo ja tiez nad nimi uvazujem 🙂 lebo sa nejak nedari 😖
@marcovka1 v zime mi robili kultivaciu a mala som ecoli, ale po atb mi to preslo, robili mi aj opakovane kultivacie...odvtedy som mala pokoj, teraz sa mi to vratilo, ale v miernejsej forme...tak uvidime, my sme sa zatial len zacali snazit, tak neviem, ci to bude mat vplyv na mozne otehotnenie...a a ty si co brala na to? tiez atb?si bola s tym u urologa?
ahojte baby dost dlhu dobu som tu nebola a ako vidim sa to tu poriadne rozrastlo 🙂 🙂 tesim sa s vami vsetkymi co sa vam to podarilo a verim ze nas tu bude pribudat a dufam ze sa aj ja pridam ☹ ale ako si sa mi smola lepi na paty 😠 😠
vysledky z genetiky uz prisli ale z hematky nikto nevie kde su, asi sa stratili stale volam kazdy tyzden a vysledky nikde
uz by sme sa s muzickom chceli snazit a gyn mi povedala ze mam pockat kym nebudu vysledky aby sme si boli isty ci je vsetko v poriadku ale ja to uz nevydrziiim ☹ ☹ ☹
babyyy, hoci som tu uz od zaciatku, konecne sa k vam mozem skutocne pridat 🙂 dostali sme povolenie na snazenie 😵 😵 😵 huraaaa 🙂
@lusyla1 ja som bola dnes na hematologii a dr. povedala, ze nie je dovod cakat na vysledky. vraj sa davaju preventivne od zaciatku tehotenstva injekcie, kym nepridu vysledky. a po vysledkoch sa uvidi, co dalej... ale v mojom pripade to nevyzera byt hematologicky problem. bola som tam pre istotu...
Ahojte baby. Tak aj ja sa k vám pridávam, my sme sa začali snažiť teraz v auguste 😉
Ahojte baby. Viem že to asi do tejto témy nepatrí ale predsa sa vás skúsim spýtať či ste nemali niečo podobné. Snažili sme sa o babatko a asi po týždni som začala mať žltý výtok - mala som ho asi 4 dni a teraz ho mám taký až tmevohnedy. Budúci týždeň v pondelok čakám mrchu, test som si zatial ešte nerobila. Nemáte skúsenosť či to može byť začínajúce tehotenstvo resp.uhniezdovanie alebo niečo iné? dakujem za odpoved

ahojte baby tak aj ja sa k vam pridavam dufam ze nam to víde 😉