icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

hanya1
12. aug 2012

ahojte baby tak aj ja sa k vam pridavam dufam ze nam to víde 😉

linuska1
12. aug 2012

@alka127 zatial len tak tisko gratulujem...🙂 nech vsetko dobre dopadne.. 🙂 ja ten strach uz mam a to nie som este tehu... zaciname sa snazit az teraz po mrche... tak uvidime... ale musime verit.. ze vsetko bude ok.. az do konca.🙂

linuska1
12. aug 2012

no ale v tejto teme je priam epidemia ked to tak citam..🙂))

maryennn1
12. aug 2012

@linuska1 žeee? už len aby sme sa aj my nakazili 🙂

linuska1
12. aug 2012

@maryennn1 veru...🙂) aj ked ja mam este poriadne rozhadzany cyklus... tak uvidime kedy sa zadari..🙂 teraz by mrcha mala prist okolo 20.08....tak uvidim kedy vlastne pride..🙂

burelka
13. aug 2012

@6lenka64 @vive ahojte, tak uz som po dovo 1. den v praci :( mrcha bola samozrejme aj pocas dovolenky a nezvycajne silna a dlha, neviem co to malo znamenat... tak ale vcera sme nacali novy mesiac "volneho snazenia" 🙂 vy ste ako na tom? pozeram ze tu pribudlo tehuliek za tyzden co som tu nebola....

kukku
13. aug 2012

@yokralovnayo GRATULUJEM 🙂

kukku
13. aug 2012

Minulý týždeň som kúpila ovulačné testy, tak som zvedavá, či to pomôže. Prvý mesiac snažilkovania nevyšiel, tak dúfam, že sa nám to teraz podarí, aj ja by som chcela májové bábo 🙂

drnduliak
13. aug 2012

no baby ja mam na toho mojho muza hadam alergiu...tak rada by som si to uzivala bez ochrany, ale ja hned musim chytit kvasinky alebo sa ozvu mocove cesty... 😠

typa
13. aug 2012

@drnduliak a muzicek je zdravy? lebo ak on je prenasac,tak to vzdy od neho chytis :-\

yokralovnayo
13. aug 2012

@kukku ďakujem 😵 😵

drnduliak
13. aug 2012

@typa no neviem, ale on ziadne problemy nema, iba ja stale... 😖

typa
13. aug 2012

@drnduliak ja som sa lem preto pytala,lebo ja som mala podobny problem a nakonic dal doky nieco aj pre mojho xlapa a odvtedy som nemala ziaden problem. Vdaka Bohu. A u mojho manzela sa to taktiez neprejavilo,ale muselo to tam niekde byt.. Ale kazda sme ina...to nase ph - ani tak dobre,ani tak😖

vive
13. aug 2012

@burelka Ahoj,tak ako po 1.dni v praci? To dlhe a silnejsie krvacanie mohli aj liemy sposobit.Nebola si chora alebo nemala si nasadene antibiotika? A mozno aj stres a zmena prostredia to mohli sposobit...Ja som si kupila ovu testy...ale zatial negativne, dva som si spravila... Teraz pockam,po svadbe budeme opat pokracovat v snazeni 🙂 Od dnes mam doma od buducej svokry Femibium 800,zacnem od zajtra brat,tak som zvedava ako to bude prebiehat... Prajem vsetkym vela stastia, lasky a krasnych chvil!!! 🙂)) a ozvi sa co nove u teba 😉

alka127
autor
14. aug 2012

@linuska1 dakujem🙂
@hanya1 ahoj, tak ta pekne vítam medzi nami🙂

burelka
14. aug 2012

@vive ahoj, no tazko, tazko bolo 1. den po dovo, ale prezila som a uz som v realite 🙂 no mala som minuly mesiac asi 2 dni nejaku crevnu vyrozu a zjedla som par tabletiek od teploty lebo som mala vysoku... tak neviem ci to moze byt tym alebo co. Ja ten femibion 800 beriem uz asi 3 mesiace, pre istotu 🙂 ze to vraj par mesiacov pred planovanym otehotnenim sa moze brat. a tie ovu testy este zatial nechcem riesit. Proste zatial to robime len tak hlava nehlava 😅 a ak by sa to ujalo tak super ak nie tak este nestresujem... ak uz nejakych par mesiacov po svadbe by sa nezadarilo zacnem to brat vaznejsie a skusat to nejak "planovat"
tak drzim palce aj so svadbou aj s mimcom 🙂

karingalova
14. aug 2012

@alka127 gratulujem nech všetko dobre dopadne 🙂)))

drnduliak
14. aug 2012

@typa no ja som hrozna v tomto, kvasinky su pomaly mojim kazdomesacnym spolocnikom a teraz do toho aj tie mocove cesty, v zime som prekonala jeden skaredy zapal, ale teraz to zatial drzim na uzde s brusnicami a je mi lepsie...ale nieco na tom asi bude, lebo ked sme pouzivali kondom, nikdy mi nic nebolo a ked bez, hned nejaka pliaga... 😠 proste pre mna je tusim kondom otazka zivota a smrti...len to babo s kondomom asi tazko poriesime 😅 ...

marcovka1
14. aug 2012

@drnduliak citam ,ze mas problemi s mocov.cestami ..tak to bol aj moj problem asi preto som dlho nemohla otehotniet,ale zistili mi ueroplazmu bakteria 🙄 hnusoba brali sme lieky s manzelom a asi o mesiac som ostala tehu 🙂 asi treba manzela tiez preliecit ked sa ti opakuju zapali ,lebo ja som mala toto iste 🙂 🙂
@kukku ako tie testy ovulacne ? lebo ja tiez nad nimi uvazujem 🙂 lebo sa nejak nedari 😖

drnduliak
14. aug 2012

@marcovka1 v zime mi robili kultivaciu a mala som ecoli, ale po atb mi to preslo, robili mi aj opakovane kultivacie...odvtedy som mala pokoj, teraz sa mi to vratilo, ale v miernejsej forme...tak uvidime, my sme sa zatial len zacali snazit, tak neviem, ci to bude mat vplyv na mozne otehotnenie...a a ty si co brala na to? tiez atb?si bola s tym u urologa?

marcovka1
14. aug 2012

@drnduliak mne to zistil gynekolog robil mi vytery tak to uz neviem ake lieky sme brali,ale musel aj manzel aby sa aj on preliecil 🙂 trvalo to asi 2tyzne a nesmeli sme ani sexovat 😀 ale oplatilo sa 😎 ja som dost dlho chodila tiez na urologiu

kukku
14. aug 2012

@marcovka1 No dnes chcem vyskúšať prvý, ovulku by som mala mať okolo 20.8., tak som zvedavá, či už niečo ukáže.
Zajtra dám vedieť 🙂

lusyla1
14. aug 2012

ahojte baby dost dlhu dobu som tu nebola a ako vidim sa to tu poriadne rozrastlo 🙂 🙂 tesim sa s vami vsetkymi co sa vam to podarilo a verim ze nas tu bude pribudat a dufam ze sa aj ja pridam ☹ ale ako si sa mi smola lepi na paty 😠 😠
vysledky z genetiky uz prisli ale z hematky nikto nevie kde su, asi sa stratili stale volam kazdy tyzden a vysledky nikde
uz by sme sa s muzickom chceli snazit a gyn mi povedala ze mam pockat kym nebudu vysledky aby sme si boli isty ci je vsetko v poriadku ale ja to uz nevydrziiim ☹ ☹ ☹

janka9900
14. aug 2012

babyyy, hoci som tu uz od zaciatku, konecne sa k vam mozem skutocne pridat 🙂 dostali sme povolenie na snazenie 😵 😵 😵 huraaaa 🙂

@lusyla1 ja som bola dnes na hematologii a dr. povedala, ze nie je dovod cakat na vysledky. vraj sa davaju preventivne od zaciatku tehotenstva injekcie, kym nepridu vysledky. a po vysledkoch sa uvidi, co dalej... ale v mojom pripade to nevyzera byt hematologicky problem. bola som tam pre istotu...

vive
14. aug 2012

@burelka
@burelka Ahoj, dakujem, my tiez zatial neriesime plodne ci neplodne dni, tie ovu testy som si zatial spravila len dva. Zatial sme len par krat skusili, aj na dovolenke, ked sa zadari, budeme happy,teraz mame este pred sebou svadbu zaciatkom septembra

zabka888
14. aug 2012

Ahojte baby. Tak aj ja sa k vám pridávam, my sme sa začali snažiť teraz v auguste 😉

hanya1
14. aug 2012

@zabka888 ahoj tak ta tu pekne vitam 🙂

zabka888
14. aug 2012

@hanya1 ahoj, dakujem pekne 🙂

hanya1
14. aug 2012

@zabka888 neni zac ja som sa sem tiez pridala len pred par dnami toto je len 2 mesiac snazilkovania 😉

zabka888
14. aug 2012

Ahojte baby. Viem že to asi do tejto témy nepatrí ale predsa sa vás skúsim spýtať či ste nemali niečo podobné. Snažili sme sa o babatko a asi po týždni som začala mať žltý výtok - mala som ho asi 4 dni a teraz ho mám taký až tmevohnedy. Budúci týždeň v pondelok čakám mrchu, test som si zatial ešte nerobila. Nemáte skúsenosť či to može byť začínajúce tehotenstvo resp.uhniezdovanie alebo niečo iné? dakujem za odpoved