Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@hanya1 no ved práve ja mám tiež v tom totálny chaos teraz pretože hned po prvom snažilkovaní sa mi toto stalo a teraz vobec neviem k čomu to pripísať 😒 mám z toho také zmiešané pocity 😢 už mi baby aj písali, že by to mohlo byť uhniezdenie ale zas neviem či by to trvalo tak dlho 😒
@zabka888 nie ja si len meriam BT prvy mesiac nemysli si ,ale ma to nieco do seba lebo podla grafu krasne vidim kedy som mala ovulku a dokonca 50 na 50 sme aj s babami hovorili ze 5DPO to moze byt uhniezdenie lebo mi potom rapidne stupla teplota pozri si moj graf "http://www.fertilityfriend.com/home/3e82da/
@hanya1 no tak to ano, to by mohlo byť 🙂 a máš okrem toho aj nejaké iné príznaky? mna dnes prsia začali bolieť a v podbrušku ma začalo pobolievať ale tak na to sa nedá spoliehať lebo to sa mi stavalo aj pred mrchou vačšinou, aj ked teraz to brucho cítim akosi viac 😖 ja som si povedala, že ešte teraz to nechcem riešiť s testami a BT, že to zatial nechám na prírodu a nebudem tlačiť na pílu 🙂 ked sa dlhšie nebude dariť tak to začnem riešiť 🙂
@zabka888 ja sa kvoli tomu tiez este nejak nestresujem bude tak super nebude snazilkujeme dalej 😉 ale to meranie je dobre aspon vies co sa s tebou deje.inak ja som mala asi vsetky priznaky tak ale presne jak ty aj ja si nechcem zbytocne nic nahovarat a tie priznaky som stale unavena kazdu chvilu idem na wc mam zaludok jak na vode boli ma v podbrusku a toci sa mi hlava este nieco? 🙂 a som stale hladna kazdu chvilku uz ked teraz nebudem tehotna tak neviem ☹
@hanya1 ja mám zatial len tie prsia, a to bruško, jedla by som tiež stále ale na vracanie mi bolo zatial len raz teraz v nedelu, asi hodinu, potom to prešlo 😒 ale tak ja nejako nedúfam, že by som už mohla byť tehotná a na prvý krát hned, hlavne koli tomu špineniu čo mám ☹ ale tak samozrejme ak by to vyšlo bola by som šťastná 😉
myslis? vsak uvidime ... 😉
@zabka888 ahoj nechcem ti robiť falošné nádeje ale ja som mala niečo podobné a potom boli II 🙂 v každom prípade neverila by si, ale fakt je to všetko v hlave. Ak tak veľmi túžiš po dieťatku že nerobíš nič iné len sleduješ plodné/neplodné tak neotehotnieš tak skoro. Ber tehotenstvo ako čerešničku na torte zvanej sex. Napr. ak by som ja sledovala plodne/neplodné dni, tak bych nikdy nebola MAMOU. Ja som totižto otehotnela v najneplodnejší den 🙂
Ten výtok ale môže byť čokolvek - prechladnutie, stres - pri nás -ženách sa každý výkyv tela a psychiky ukáže cez spodok :(
@1982zuzka dakujem 🙂 no dnes sa mi to púšťa už také krvavejšie ale tmavé silno bodrové len je to stále slabé na mrchu,tak fakt neviem čo to može byť 😒 Je mi to jasné, len stresom to teraz asi nebude pretože sme boli na dovolenke a všetko bolo v pohode ale na druhej strane to može byť zmenou prostredia, prípadne naozaj nejaké prechladnutie z mora aj ked zas na druhej strane si myslím že prechladnutie by sa objavilo asi trošku neskor a nie hned prvý deň čo som sa kúpala 😖 no uvidím čo prinesú najbližšie dni či sa rozbehne mrcha alebo čo sa bude diať 😉
Prvý ovulačný test negatívny 😒 Nevadí, ani to veľmi nechcem riešiť, a hlavne nie pred mužom, lebo keby vedel, že teraz je čas, tak by bol zase problém 😅 Tak si to radšej nechávam pre seba a každý deň si vychutnávame dobrý sexík, ako keby o nič nešlo 😀
@zabka888 a to sa ti stalo teraz 1. krat? s tym spinenim? lebo ja napr. som mala v zime take cykly ako popisujes skoro vsetky...v 2. polovici cyklu som zacala spinit, vacsinou od takeho 18. dna a trvalo mi to az do menzesu...bola to strasna otrava, stale behat s malou vlozkou, pytala som sa na to na prehliadke lekara a povedla mi, ze na mne nenasiel nic, ale moze to byt sposobene nejakym nevyrovnanym hormonalnym profilom... 😖 poradil mi na to ascorutin, to je mega davka c vitaminu, a ked som si ho zacala davat, hned mi to prestalo a bol pokoj...tak som to robila vzdy, v kazdom cykle a nemala som ziadne spinenie...teraz posledne 3 cykly som to nemala, ale hovorim, v zime stale...ale neviem, ci to mozu brat aj tehotne, resp. snazilky 😉 ale tusim hej...ja som vtedy tehotna nebola
@kukku ja tiez manzela nezatazujem mojim cyklom, a uplne ma fascinuje, ako su ti muzi nastaveni...vidno, ze nikdy nemuseli ratat dni od alebo do dalsej menstruacie, niekedy mam pocit, ze nemaju pojem o case...ja mam dojem, ze cely zivot nieco ratam 😀 akurat ma vie vzdy nastvat, ked ma podpichuje s PMS, to som asi fakt na nevydrzanie... 😒 ale doteraz si nevie zapamatat kolko dnovy cyklus ma vlastne zena..je veterinar a povie mi vsetky cykly inych zvierat a ked uz dojde na zeny, tak nakoniec zahlasi, jasne, 28 dni, ako kravky... 😀

@hanya1 tak držím palce nech sa čím skor zadarí 😉 ja mám teraz nejaký problém, čo som písala vyššie a neviem čo to vlastne znamená, snád mi tu niekto bude vedieť zatial poradiť kým si nespravím testík resp.kým nepojdem k lekárke.