icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

kukku
19. aug 2012

@drnduliak Závidím Ti Tvoju trpezlivosť 🙂 Ja by som najradšej robila testy hoci aj každý deň, je to ako dávka adrenalínu 😀 Ale ovulačné testy som kúpila prvý aj posledný krát 😝

drnduliak
20. aug 2012

@kukku ja si vzdy poviem ze toto obdobie snazenia je jedinecne a v zivote ho zazijes len par krat, tak si ho treba v trpezlivosti vychutnat 😅

linddi
20. aug 2012

@hanya1 nehnevajte sa, že som sa Vám tu vtrela ale tiež som "snažilka", tak preto... nie je náhodou skratka DPO - deň po ovulácií a nie po oplodnení 😕

hanya1
20. aug 2012

@linddi den po ovulacii 😉

typa
20. aug 2012

pomooooc....mat poradu vecer po celodennej praci. Sialenstvo!!!

drnduliak
21. aug 2012

baby a vy teraz ani nepijete alkohol? lebo my sme sa tento vikend zlahka odviazali, akosi som si ani neuvedomila, ze mozno by mi prisluchalo pit rozumnejsie 😅

lenka_b
21. aug 2012

@drnduliak Ahoj moja. Az dnes som si precitala tvoju spravu. Velmi pekne dakujem 🙂 Vobec mi to nedoslo v Upozorneniach :((((( Vcera som bola u lekarky a nabalila ma liekmi a aj antibiotikami.. Ale ze vraj tie su ok, ak by som nahodou bola tehotna. Co si nemyslim, ze som , ale je velmi skoro na zistenie... Nechala som snazilkovanie az na buduci mesiac teda... Este raz dakujem 🙂

lenka_b
21. aug 2012

@kukku Ja som bola taka ista pri mojom prvom tehotenstve (teda jedinom) 🙂) Testy som si robila v kuse a aj ked mi uz vysiel pozitivny, tak som si robila 5 dalsich na potvrdenie!! Manzel zo mna uz salel, ze zbytocne vyhodene peniaze! Ale davalo mi to super pocit istoty 🙂 Teraz pri druhom snazeni to skor necham tak a uvidi sa 🙂

hanya1
21. aug 2012

@lenka_b a kedy ti prvykrat ukazal test 2 ciarky?

lenka_b
21. aug 2012

@hanya1 No az vtedy, ked som na to uz prestala mysliet a myslela som si, ze mam dostat periodu... A mala som dost velke bolesti v podbrusku a pre tym, ako som chcela vziat panadol, tak som si este spravila jeden test, co mi zostal a to som uz bola v 4. tyzdni 🙂) Ale snazili sme sa 8 mesiacov (to som na to intenzivne myslela) a vtedy som si spravila veeela testov.. Ale teraz to budem brat trosku inak - aspon dufam.. nebudem na to tak tlacit... A vy ste na tom ako? Uz dlho sa snazite?

kukku
21. aug 2012

@lenka_b Ja som o mojom prvom tehotenstve ani nevedela, len ma strašne boleli prsia, tak som išla k dr. a tam ma čakalo prekvapenie (vlastne som niečo tušila, len som to ešte strašne nechcela - nebolo to vôbec plánované), takže obdobie snažilkovania a robenia testov u mňa chýbalo 🙂 Ale teraz je to iné, preto si každú chvíľu vychutnávam, len som veeeľmi netrpezlivá 😀

hanya1
21. aug 2012

@lenka_b my este len druhy mesiac ale chceme velmi ten prvy mesiac sme nestihli ani plodne dni preto je to teraz take napinave

lenka_b
21. aug 2012

@kukku To ti verim 🙂 Je velmi tazke byt ''trpezliva'', ked nieco chces teraz a hned 🙂))) Ja som taka ista 🙂) Dufam, ze sa nam to podari coskoro - ale mas pravdu - treba si to obdobie snazilkovania vychutnat... A aj tehotenstva! Ja som rodila o 3 tyzdne skor, cize som si ani nestihla vychutnat tie posledne tyzdne tehotenstva... Cize sa tesim aj na to🙂

lenka_b
21. aug 2012

@hanya1 Tak drzim palce 🙂 Merias si plodne dni? Ci ako na to idete?

hanya1
21. aug 2012

@lenka_b ja si prvy mesiac robim grafik min som nerobila tu je ak sa vyznas v grafoch 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/3e82da

lenka_b
21. aug 2012

@hanya1 Ja nemam ani sajnu, ako tie grafy funguju? To si meras teplotu? A podla toho ti vyjde plodny den? Alebo ako to je? Prepac, ale nikdy som sa tym nezaoberala a chcela by som vediet🙂

hanya1
21. aug 2012

@lenka_b to si merias teplotu kazdy den v tom istom case pred tym ako vstanes z postele bud v ustach alebo v posve 😉

lenka_b
21. aug 2012

@hanya1 ok, zaujimave.. To by som mohla vyskusat teda. Dakujem 🙂 A ty si meras kazdy den?

hanya1
21. aug 2012

no a je to dobra vec 😉

pepina001
21. aug 2012

@hanya1
a už si dostala menštruáciu ten 28 deň, kde ti graf končí...jak pozerám tak si mala ovulku 16-17 den a potom same pekné vysoke teploty, ak ti graf nekonci povedala bych ze si tehu...

hanya1
21. aug 2012

@pepina001 nie menstruaciu mam dostat 23.08 ovulku som mala 14den cyklu ale kedze to je len prvy mesiac co si robim graf a prvy co sme stihli plodne dni 😉 tak je to dost napinave neviem ci sa mam testnut zajtra co budem 28 den cyklu alebo mam pockat este do nedele ci pride menstruacia a potom testnut co ty na to? prvy test som robila na 9den po ovulacii a bol negativny

kukku
21. aug 2012

@hanya1 No ja by som to nevydržala do nedele 😀 Čakáme na výsledok !!! 😉

hanya1
21. aug 2012

@kukku vsak ani ja neviem ci vydrzim,na jednej strane neviem ci vydrzim a na druhej sa bojim testovat ze ked to nevyjde mas videt manzela aky si je isty 😀

pepina001
21. aug 2012

oni pisu ze test ukaze hned, par dni po ...ale na to aby sa uz oplodnene vajicko uhniezdilo potrebuje minimalne 12 dni, takze skor test ani neber vazne, zbytočne vyhodene peniaze. A najlepsie testovat 15 den po ovu, tam uz je sanca na istý výsledok

hanya1
21. aug 2012

@pepina001 vsak ja som prave preto chcela testovat zajtra lebo povodne som zajtra mala byt 15DPO ale dneska ked som zadavala BT do grafu tak mi posunulo ovulaciu z 13 na 14DC takze teraz neviem kedy mam testovat aby mi to uz na 100 percent ukazalo?

pepina001
21. aug 2012

ja si myslim ze si mala ovu 16-17 den, podla grafu tak este vyckaj...dam ti do spravy email, kde sa zaoberaju grafmi, posles a vyhodnoti ho pani Evička, zaobera sa sympt. metodou

alka127
autor
21. aug 2012

ahojte dievčatá🙂máme za sebou druhý ultrazvuk, všetko je v najlepšom poriadku, srdiečko bije, pohyby sú...a termín sa potvril, dnes sme 11+3tt...takže 9.3.2013...bruško rastie ako divé, už mám pocit, že som v druhej polovici tehu...už sem chodím pomenej, mám kopu starostí zo šteniatkami, tak ani pomaly nemam na nic cas, aj malý chodí s manželom do práce, lebo to nejako nezvládam🙂inak sa mam fajn🙂a vy tehulky, ako pokračujete?a snažilky, ako ste na tom?

hanya1
21. aug 2012

@alka127 no ahoj moja tak super tesim sa s tebou ze je vsetko v poriadku.ja budem zajtra testovat tak uvidime ci sa zadarilo 😉

typa
21. aug 2012

@alka127 som rada,ze sa vam dari. Ako vidis,si jedina,ktora nas informuje ako sa jej dari... ostatne tehulky na nas akosi zabudli :'(

ynguska
21. aug 2012

mne dnes lekar potvrdil tehotenstvo, vzal mi krv na dalsie testy, v utorok mam vysledky a kontrolne sono, predbezny termin je 17.4.. asi tolko noveho 🙂